Active Ballon
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Active Ballon


Repüljön a hőlégballonozás négyszeres Nemzeti Bajnokával Konecsni Jánossal és csapatával! A hőlégballonos sétarepülés egy nagyon izgalmas és látványos program mely különbözik minden egyéb repülési formától. Hagyja maga mögött rohanó, stresszes világunkat egy pár órára és próbálja ki ezt a máshol meg nem tapasztalható élményt.

Magyarország egész területe felett lehet repülni, kivéve Budapest, Paks és az országhatár légtere. Gyakori repülési területünk Vác, Gödöllő, Dunakeszi környéke.

A mi ballonkosarunkban egyszerre 4 fő tud repülni + a pilóta, de igény esetén tudunk több ballont is szervezni akár 40-50 fő részére. Gyönyörű látvány az egymás után felszálló színes ballonok sokasága. A repülés általában 50-70 perc, de az egész program 3-4 órás

A ballon kosarából 360 fokban körbe tekintve élhetjük át a leginkább a repülés szabadságának érzését. Sokoldalúságát jól tükrözi, hogy míg az egyik percben pár méteres magasságban lebegve érezzük a mezők, rétek illatát addig pár perc elteltével akár 1200 méterről szemlélhetjük az alattunk elterülő térképszerű tájat.

A hőlégballon repülés a sportrepülések legbiztonságosabb formája így bárki repülhet 5-6 éves kortól, akinek az általános egészségi állapota lehetővé teszi.

A hőlégballonnal lehet egy helyben lebegni – ez a függeszkedés. Ez a repülés általában kültéri rendezvények, partik fő látványossága.

Ilyenkor a hőlégballon két vagy több kötéllel a földhöz van rögzítve és maximum 30 méter magasra emelkedik. Néhány perc múlva leszáll majd miután az utasok helyet cserélnek ismét felemelkedik a kosár. Sokan legyőzve félelmüket ilyenkor kapnak kedvet egy igazi, „kötetlen” sétarepüléshez.

Az esti függeszkedés különösen szép látvány: a ballon olyan, mint egy óriási kivilágított lampion.

2021.01.01 - 2021.12.31

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
, Több településen és helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események