Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!
Tóparti wellness pihenés idilli környezetben Gyopárosfürdőn!

Tudja mi a zseniális sportrepülőterünkben? Például,ha kedve szottyan egy repülős kirándulást tenni az év bármely időszakában, kiváló célállomás vagyunk! Biztonságosan landolhat 1000 m-es füves, vagy 600 m-es aszfaltos leszállópályánkon, gyönyörű környezetben fogyaszthat el egy kávét, ebéd előtt, vagy tankolás után. Mert nálunk tankolni is tud repülőjébe. Esetleg ha úgy dönt, nálunk tölti az éjszakát, repülőgépét biztonságban tudhatja fedett hangárunkban. Ebben az esetben a tárolás nem kerül semmibe. …és még egy érv! Nálunk nincs repülőtéri illeték!


AERO HOTEL*** Jakabszállás

...ahol nem csak a percek repülnek!

A három csillagos Aero Hotel a méltán világhírű magyar Alföld kedves kis településén, Jakabszálláson egy csodálatos magánrepülőtér mellett helyezkedik el. Megközelítése rendkívül egyszerű, köszönhetően az M5-ös autópályának. Kecskeméttől mindössze 17 km-t kell utaznia (20 perc) szállodakomplexumunkig, hogy eltöltsön nálunk néhány kellemes napot partnerével, családjával vagy akár nagyobb társasággal, cégével.

Hotel, étterem, különtermek, uszoda, szauna, sportcentrum, sétarepülés, kirándulás! Mi is kellhet még az igazán aktív és tartalmas kikapcsolódáshoz? Talán még a kedves és figyelmes személyzet! Nálunk minden egyben van!

Épületegyüttesünk első mérföldköve az 1998-ban megépült három csillagos modern technikával felszerelt szálloda rész, mely 32 fő részére biztosít komfortos elhelyezést. Itt kapott helyet a 12 m x 6 m –es feszített víztükrű fedett uszoda és a szauna, valamint egy 30 fős igényesen berendezett különterem. 

A modern konyhával felszerelt légkondicionált éttermünk 2003-ban készült el, mely 300 vendéget tud fogadni egy időben. Ezzel a beruházással az igényeknek megfelelően növeltük szálláskapacitásunkat is, így 16 légkondicionált két ágyas szobával bővültünk. Mára már összesen 64 főre tudunk szállást biztosítani.

2005-ben épült meg sportcentrumunk, ahol nyugodt környezetben kedvükre bowlingozhatnak, fallabdázhatnak, biliárdozhatnak vendégeink. 

Ebben az épületben elhelyezkedő hatalmas különtermek pedig, ha kell, repülőgép hangárként funkcionálnak, ha kell, akár 500 fős rendezvényeknek, konferenciáknak adnak otthont magas színvonalon. 

A tavalyi évben bővültünk még egy saját ló istállóval is. Így ma már vendégeink akár lóháton, akár lovas kocsival is felfedezhetik a környéket.

Tekintettel arra, hogy az Aero Hotel*** hatalmas, szép, parkosított környezetben helyezkedik el, igazán alkalmas nagyobb, akár 500 fő feletti szabadtéri rendezvény lebonyolítására is, melyeket rutinos csapatunk a széleskörű szolgáltatásainkkal kombinálva, profin szervez le.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy hozzánk repülőgéppel is érkezhet! Ön nyugodtan kikapcsolódhat, repülőgépét akkor is biztonságban tudhatja, zárható, fedett hangárjaink egyikében.

Sokrétű szolgáltatásaink reméljük elnyerték tetszését, és hamarosan vendégünkként köszönthetjük!

Forrás: A reptér honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Aero Hotel - Reptér Jakabszállás