Bábszínház az egész családnak!
Bábszínház az egész családnak!
A belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben várjuk!
A belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben várjuk!

Idén 20 éve, hogy működik családias, lelkes irodánk. Fő profilunk az autóbuszos utaztatás Görögországba, azon belül az Olymposz hegy lábánál fekvő halászfaluba és üdülőhelyre a napfényes Platamonba, Neoi Poriba és Panteleimonas Beach-re visszük utasainkat. Európa egyik legszebb nyaralóhelyén gondtalan kikapcsolódás, garantált pihenés várja a velünk utazókat. A környéket hosszan elnyúló kavicsos és homokos partjai, kitűnő klímája teszi méltán népszerűvé egész Görögországban és Európában. A felhőtlen időtöltést fakultatív programokkal (magyar nyelvű idegenvezetéssel) fűszerezzük, melyre lelkesen csábítunk mindenkit.


„A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” Az utazás adta élményeket, emlékeket egy életre magunkban őrizzük, jó felidézni azokat, vagy várni az újabbakat, mindebből erőt meríteni, és így valamelyest feledni a problémákat. Ebben a reményben ajánljuk útjainkat 2015-ben is! Törzsvendégeink körében már jól ismert és kedvelt görögországi üdülőhelyeken, Platamon, Neoi Pori és Panteleimonas Beach településeken továbbra is, idén már 20 éve mi személyesen várjuk az odautazókat, ahol fakultatív programjainkkal szeretnénk még teljesebbé és egyedibbé tenni az ott töltött napokat. Neoi Poriban két házzal is bővítettük kínálatunkat: a Platamonhoz közeli Diamond és az irodától néhány méterre lévő Doktor  házzal.

Továbbra is nem csak 7, hanem 9 éjszakás turnusok váltják egymást, és az idei évben is lehetőség van görög csillagtúrán részt venni, ahol néhány program ára már előre, forintban Magyarországon kifizethető. Nagy sikere volt az utóbbi két évben  Őszi szünet Platamonban nevű programnak, így ezt 2015-ben nemcsak ősszel, de a görög húsvét idején is megismételjük, hisz  nem mindennapi élmény átélni az ortodox egyház legszebb és legnagyobb ünnepét! Városlátogató programjainkat (Szolvénia, Erdély, Krakkó,Prága, Párizs, Plitvicei tavak, Róma) és idén újdonságnak számító Görög körutunkat is  figyelmükbe ajánljuk.

Fő célunk a kezdetek óta sem változott: igyekszünk megőrizni programjaink családias és baráti jellegét; törekszünk arra, hogy az év talán legszebb napjai valóban a lehető legkellemesebben teljenek, s Ön és barátai jövőre is velünk utazzanak.

Forrás: Az iroda honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Anett Tours Utazási Iroda Veszprém