Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Árgyélus Lovasudvar Budapest

A lovarda a XVII. kerületben, az Orgoványi utca végén várja mindazokat, akik ebben a békés környezetben akarják fejleszteni lovas tudásukat. Lovasoktatás, tereplovaglás, bértartás, táborok, amatőr versenyekre való felkészítés, csikók belovaglása, problémás lovak átlovaglása - jelenleg ezek képezik az Árgyélus lovasudvar profilját.

Szolgáltatások

Lovasoktatás
Az Árgyélus lovardában kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül lehetőség van lovagolni tanulni, az alapoktól a jármódok elsajátításán át a már esetlegesen kialakult hibák javításáig. A nem túlhajszolt, teljes mértékben biztonságos, alapos lovasórákat kedvelők itt (lovas)otthonukra lelhetnek! A precíz technikákon túl itt a megfelelő hozzáállást, lovashoz illő mentalitást is magáévá teheti a lovasvilágba belépni készülő személy.

Bértartás
6 szabad box

A bértartás tartalma:

boxos elhelyezés
napi ellátás (szénával napjában háromszor, abrakkal napjában kétszer)
karámolás villanypásztorral, egyedi vagy csoportos, igény szerint
igény szerint havi rendszerességgel állatorvosi ellenőrzés
rendszeres pataszabályozásra állandó kovács (a tulajdonos hívhat mást, ha erre lenne igénye)
a lovak biztonságát éjjel-nappal működő kamerás rendszer szavatolja
kivilágítható pályáink szabad használata (a felszerelésükkel együtt)

Tereplovaglás
A lovaglás igazi kiteljesülése, amikor magunk mögött hagyjuk a futószárat, a karámot, a helyettünk figyelő tekinteteket, és igazi kis csapattá kovácsolódva a lóval nekivágunk a lovasiskolán kívüli világ felfedezésének. Az Orgoványi utca 19 kapuján kilép(tet)ve bármilyen kellőképp felkészült lovas belekóstolhat a tereplovaglás csodájába. Ilyenkor szabadon haladunk lovunkkal egy szabadon választott cél felé, akár száguldozhatunk is, miközben a természet zöldje, annak minden szépsége vesz körbe minket. Igazi öröm ez mindkét félnek! És egyben a lovas tudás próbatétele is: minden bokorban, minden fordulónál rejtőzhet egy váratlan zörrenés, mozdulat, és ilyenkor a lovas idegzetén, reflexein és felkészültségén múlik, hogy az alapvetően menekülésre teremtett ló hogyan reagálja le a helyzetet. Terepen derül ki az is, mennyire vagyunk érzékenyek a társunkkal szemben: érezzük-e mikor lehet lazára venni a szárat és nézelődni, és mikor kell megtartani lovunkat és elérni, hogy engedjen a mi irányításunknak, akár saját meggyőződése ellenére is. A ló vigyáz magára és a lovasára, de néha nekünk kell tudni dönteni, hogy mi  valódi veszély és mi nem az, és mivel védhetjük

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Belovaglás
A ló teljeskörű ellátásával lovardánkban

A mai lovasvilágban ugyan egyre több módon lehet jó lovassá válni, és megtanulni a lovaglás csínját-bínját, mégis előfordulhat, hogy egy képzetlen ló (legyen akár fiatal, akár idősebb) olyan probléma elé állít minket, amit nem tudunk megoldani. Ilyenkor meg lehet éppen próbálni a helyzetre megoldást találni, és ez sok esetben sikeres és tanulságos folyamat. Ha azonban nem, akkor jobb szakértő segítséget kérni. És olyanhoz fordulni, aki megóv minket nem csak a veszélytől, de a sikertelen, és esetleg túlságosan erőszakos módszerektől is a lóval szemben.

Egy fiatal lovat kiképezni olyan tevékenység, ami a ló egész későbbi életére kihat, és kapcsolatát meghatározza az emberekkel. Apróságok is bevésődhetnek, olyasmik, amire egy nem eléggé felkészült belovagló fel sem figyel, de a ló esetleg örökre elraktároz egy rossz élményt, vagy az ellenkezés egy lehetőségét.

A harmonikus és örömteli lótartás, lovaglás és lovasélet érdekében jobb a belovaglást olyanra bízni, aki sokéves tapasztalattal, türelemmel, szaktudással és ló iránti empátiával bír. Egy jól felnevelt fiatal ló, amelynek az emberekkel pozitívan kiépített kapcsolata van, nemcsak a gazdájának nagyobb öröm, de egyben a későbbieket nézve értékesebb állat is!

Mi örömmel vállaljuk, hogy segítünk, és nemcsak a ló belovaglását, de elhelyezését és teljes körű ellátását is megoldjuk lovardánkban!

A lovardában alkalmazott belovaglási módszerről szívesen nyújtunk felvilágosítást az érdeklődőknek, és minden kérdésre örömmel válaszolunk!

Természetesen a ránk bízott lovak látogatása, fejlődésük nyomon követése a tulajdonos számára biztosított. Nem árulunk zsákbamacskát, szerintünk a legjobb bizonyítvány, amit magyarázni sem kell soha, az maga a ló!

Csődöröket is fogadunk!

Mivel egy lóval szemben számtalan elvárás támasztható, amire a belovaglás alatt nekünk tekintettel kell lenni, ehhez igazítani a fejlesztést, és mivel minden ló egyéniség (nem is beszélve a különböző korú, nemű, fajtájú, esetleg alapképzettségű lovak eltérő háttereiből adódó különbségekről), fix árat nem tudunk mondani előre.
Kérjük, hogy a belovaglással kapcsolatban telefonon vagy még inkább személyesen a lovardában érdeklődjenek, hogy minden szükséges információt meg tudjunk adni, illetve meg is kaphassunk, és minden részletet tisztázhassunk!

Versenyekre való felkészítés
Amatőr versenyekre felkészülési lehetőség!

Egyre gyakoribb a lovasversenyek szervezésében, hogy a kezdőkre, fiatalokra való tekintettel kisebb, amatőr versenyeket hirdetnek meg. Nem egyszer szinte bárki benevezhet, mivel például egy ügyességi versenyen a lóval kiépített kapcsolat számít, nem a minősítések. Ezen megmérettetéseken valóban csaknem akárki próbára teheti eddigi tanulmányainak sikerességét, hogy hová is ért el lovaglásban, mit szeretne ezek után célul kitűzni. Azonban egyetlen versenyre sem tanácsos elmenni úgy, hogy az ember nem tudja mit várjon, és lova esetleg az akadályokhoz hasonlót sem látott soha. Megfelelő felkészítésre örömmel látjuk az amatőr versenyekre készülőket! Pálya, akadályok és oktatás adottak.

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 3
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Bistro 17 -Egy falat belváros Budapest

Bistro 17 -Egy falat belváros Budapest

Frissensültek, pizzák, hamburgerek, gyrosok, saláták, desszertek, üdítők, sörök, borok. Ételeinket kérheted elvitelre, valamint házhoz szállítva is.

La Donna Pizzéria és Étterem Budapest

La Donna Pizzéria és Étterem Budapest

A La Donna Étterem és Pizzéria a 17. kerületben, a Pesti úton várja vendégeit napi menü ajánlattal, olasz ízekkel, pizzákkal.

Lidi Mama Konyhája Budapest

Lidi Mama Konyhája Budapest

Házias ízekkel, elfelejtett receptek alapján készült kitűnő ételekkel, napi menüvel várják a kedves vendégeket mindennap.

Találatok száma: 24
Szenior torna Budapesten 2024. Torna foglalkozások kezdőknek és haladóknak

Szenior torna Budapesten 2024. Torna foglalkozások kezdőknek és haladóknak 2024. június 18. (kedd)

Elmúltál 50 éves? Tenni szeretnél egészségedért, fittségedért? Mozogni idősebb korban is szükséges, a preventív (megelőző) szenior torna 50 év felett szinte kötelező! Sokan nem gondolnak bele hogy az idősebb korban végzett testmozgás (szenior torna) jóval nagyobb változást hoz életminőségünkben, mint a ...

Kiemelt ajánlat
Felnőtt úszásoktatás Budapest 2024. Úszás tanfolyamok kezdőknek, középhaladóknak, haladóknak

Felnőtt úszásoktatás Budapest 2024. Úszás tanfolyamok kezdőknek, középhaladóknak, haladóknak 2024. június 19. (szerda)

Felnőtt fejjel könnyebb megtanulni úszni, hiszen felnőttként az ember az ész-érveket, magyarázatokat jobban megérti, mint ahogy azt gyerekkorban. Te is hamar és magabiztosan úszhatsz mellúszásban, gyorsúszásban vagy háton. Felnőtt úszásoktatás 120 és 240 perces kurzusok formájában exkluzív környezetben a ...

Regisztráció
Kiemelt ajánlat
MAKKA Szabadidősport Egyesület programok 2024

MAKKA Szabadidősport Egyesület programok 2024 2024. június 19. (szerda)

Nordic walking oktatás és túra, Madárdomb

MAKKA Szabadidősport Egyesület programajánló. Senior wellness programok, egészségtudatos mozgásformák az idősebb korosztálynak is. Több helyszínen, országszerte előadásokkal, elméleti és gyakorlati oktatással, torna programokkal, állapotfelméréssel. Az Egyesület célja családi és baráti, lakóhelyi ...

Kiemelt ajánlat
Múzeumok éjszakája a Rákoshegyi Bartók Zeneházban 2024

Múzeumok éjszakája a Rákoshegyi Bartók Zeneházban 2024 2024. június 22. (szombat)

Múzeumok éjszakája a Rákoshegyi Bartók Zeneházban.

Kiemelt ajánlat
Rákoshegyi Bartók Zeneház koncertek 2024 Budapest. Programok, események, rendezvények

Rákoshegyi Bartók Zeneház koncertek 2024 Budapest. Programok, események, rendezvények 2024. június 22. (szombat)

Budapest Saxophone Quartet - Múzeumok éjszakája

A Rákoshegyi Bartók Zeneház programajánlója Budapesten. A Rákoshegyi Bartók Zeneházban egy kamara jellegű koncerttermet-színházi pódiumot működtetünk, világhírű hírességeket is meghívunk. Ars poeticánk: „Bartók szellemiségével együtt segítünk évek óta az esély egyenlőség jegyében”.

Kiemelt ajánlat
Momentán Társulat előadások és programok 2024

Momentán Társulat előadások és programok 2024 2024. június 18. (kedd)

A Momentán Társulat kilenc fiatalból álló kreatív csapat, az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Civilben rendező, producer, dramaturg, fordító, látványtervező, drámapedagógus, tanár, tréner, zenész-zeneszerző, fotós, műsorvezető. A Momentánban: imprószínészek. Minden ...

Vigyázó Sándor Művelődési Központ programok 2024 Budapest

Vigyázó Sándor Művelődési Központ programok 2024 Budapest 2024. június 18. (kedd)

A Vigyázó Sándor Művelődési Központ Rákosmente kiemelkedő közösségi helye, ahol előadások, koncertek, színház, rendezvények elméleti oktatások, felnőttképzés, klubfoglalkozások várják az érdeklődőket. Szórakoztató gyermekprogramokra, bábszínházi darabokra is rendszeresen várják a gyerekeket. ...

Kiállításmegnyitók Budapest 2024

Kiállításmegnyitók Budapest 2024 2024. június 18. (kedd) 18:00

Hullámtörés / Breaking the Waves - Magyar fotográfusok vízről és emberről / Megnyitó

Állandó és időszaki kiállításmegnyitó események Budapesten művészeti, kulturális intézményekben 2024-ben.

Budapest Főváros Levéltára programok 2024. Események, rendezvények

Budapest Főváros Levéltára programok 2024. Események, rendezvények 2024. június 22. (szombat)

Budapest Főváros Levéltára programok, kiállítások. Budapest Főváros Levéltára mint emlékezetintézmény feladata a Budapest területén keletkezett, illetékességébe tartozó maradandó értékű köziratok, valamint a főváros története szempontjából értékes magániratok (családi, személyi hagyatékok, testületi, ...

Múzeumok Éjszakája Postamúzeum 2024 Budapest

Múzeumok Éjszakája Postamúzeum 2024 Budapest 2024. június 22. (szombat)

Múzeumok Éjszakája programok a Postamúzeumban Budapesten 2024. június 22-én. Az éjszaka, amikor minden életre kel!

1 2 3   
Találatok száma: 8
Közlekedési Múzeum programok 2024 Budapest. Események, rendezvények, jeles napok, ünnepek

Közlekedési Múzeum programok 2024 Budapest. Események, rendezvények, jeles napok, ünnepek 2024.05.28. (kedd) - 2024.07.28. (vasárnap)

A Közlekedési Múzeum igyekszik izgalmas programokkal, időszaki kiállításokkal, kitelepülésekkel, szabadtéri rendezvényekkel, tematikus tárlatvetésekkel kedveskedni a közlekedés iránt érdeklődőknek.

Budapesti koncertek online 2024. Ingyenes koncertek a Bartók Zeneház Youtube csatornáján

Budapesti koncertek online 2024. Ingyenes koncertek a Bartók Zeneház Youtube csatornáján 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Szeretettel invitáljuk Kedves Zenebarátunkat a Rákoshegyi Bartók Zeneház Közalapítvány online koncertjeire. A koncerteket a Youtube csatornánkon ingyenesen megtekinthetik!

Kiemelt ajánlat
Petrovics Emil Emlékszoba látogatás

Petrovics Emil Emlékszoba látogatás 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Petrovics Emil Emlékszoba Budapesten, a Rákoshegyi Bartók Zeneházban. Petrovics Eszter, a kétszeres Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas néhai Petrovics Emil zeneszerző lánya, az intézményre bízta édesapja hagyatékának egy részét. Ennek őre ez az emlékszoba.

Kiemelt ajánlat
Talpvizsgálat Budapest 2024. Számítógépes talpvizsgálat és tanácsadás PODIART talpbetét készítéssel

Talpvizsgálat Budapest 2024. Számítógépes talpvizsgálat és tanácsadás PODIART talpbetét készítéssel 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

A PODIART talpbetét egy szerethető termék, mely megszabadíthat a fájdalomtól és visszaadhatja a mozgás szabadságát. Számítógépes talpvizsgálat és tanácsadás Budapest XVII. kerületében előzetes egyéni időpont-egyeztetéssel. A talpbetét készítésén túl tanácsadással, ízületi és egyéni lábproblémák ...

Kiemelt ajánlat
Testösszetétel mérés életmódváltóknak, fogyókúrázóknak, diétázóknak, sportolóknak, testépítőknek

Testösszetétel mérés életmódváltóknak, fogyókúrázóknak, diétázóknak, sportolóknak, testépítőknek 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Mindössze 20 perc, és az Inbody testösszetétel-mérő készülék pontos képet ad arról, hogy milyen arányú a test zsír-izom összetétele, amely remek motivációs eszköz a fogyni és / vagy erősödni vágyók számára egyaránt. Életmódváltás, fogyókúra, diéta megkezdése előtt és alatt is hasznos kontroll és ...

Kiemelt ajánlat
Töltsenek egy napot Bartókkal Budapesten! A Rákoshegyi Bartók Zeneház várja látogatóit

Töltsenek egy napot Bartókkal Budapesten! A Rákoshegyi Bartók Zeneház várja látogatóit 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Kedves Vendégünk! Töltsön egy napot Bartókkal Budapesten! Érezze meg a hely szellemét, a találkozást segíti a Bartók Zeneház az Önnek szervezett csodálatos zenei programokkal.

Kiemelt ajánlat
Bakancsos piac 2024 Budapest. Bolhapiac Rákoskeresztúron

Bakancsos piac 2024 Budapest. Bolhapiac Rákoskeresztúron 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Használt könyvek, régiségek, ruhák, ritkaságok, érdekességek a Bakancsos utcai bolhapiac Rákoskeresztúron szombaton és vasárnap 5:00 és 14 óra között, pénteken 7 és 14 óra között.

Kertvárosi Időutazás 2024. Budapesti és főváros környéki városnéző séták

Kertvárosi Időutazás 2024. Budapesti és főváros környéki városnéző séták 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Több mint 40 féle különleges séta Budapest 16. kerületében, és múzeumi szerdák az ismeretlen főváros felfedezésére. Túravezető: Benedek Ágnes helytörténész.

Találatok száma: 3

Csekovszky Gyűjtemény Kiállítóháza

Csekovszky Gyűjtemény Kiállítóháza

Csekovszky Árpád keramikusművész egykori műterme háromszintes kiállítóházzá átalakítva, 320 művel és az alkotás hangulatát őrző eredeti műhelysarokkal.

Erdős Renée-Ház - Rákosmenti Helytörténeti Gyűjtemény

Erdős Renée-Ház - Rákosmenti Helytörténeti Gyűjtemény

Az Erdős Renée Ház Rákosmente egyik legszebb épülete, bejárata fölött dombormű hirdeti, hogy 1895-ben emelték, Szűz Mária és Szent György lovag segedelmével. 1927-ben Erdős Renée, a kor neves írónője vásárolta meg, aki 1944-ig itt lakott. A villa 1990-től helytörténeti gyűjteménynek és galériának ad ...

Podmaniczky Rendezvénykastély

Podmaniczky Rendezvénykastély

Budapest egyik legszebb rendezvényhelyszíne Rákoskeresztúron. Több száz fős emeleti konferenciaterem, 16 kisebb-nagyobb rendezvényterem és szalon, teraszok, díszudvar, 200 autót elhelyezni képes parkoló. Esküvők, lakodalmak, menyegzők, illetve polgári szertartások vagy privát partik számára is tökéletes ...


Kiemelt programok

Közeli ajánlatok

Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban Liszt Ferenc Repülőtér programok 2024. Események, rendezvények az Aeroparkban
  • Budapest
  • XVIII. kerület
2024. június 22. (szombat) - 2024. június 23. (vasárnap)
Múzeumok éjszakája a Rákoshegyi Bartók Zeneházban 2024 Múzeumok éjszakája a Rákoshegyi Bartók Zeneházban 2024
  • Budapest
  • XVII. kerület
2024. június 22. (szombat)

Érdemes felkeresni!

Rákoshegyi Közösségi Ház Rákoshegyi Közösségi Ház
  • Budapest
  • XVII. kerület
Airport Ranch Lovarda Airport Ranch Lovarda
  • Budapest
  • XVII. kerület
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!