Irány Siófok!
Irány Siófok!
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.

Siófok közelében, Szabadifürdőn található a vízisípálya. A látogatók vízibiciklivel vagy gyalogosan tudják megközelíteni a BambooSzigetet. A stégen található bárpult, shop, illetve sok-sok napágy a pihenni vágyóknak. A shopban minden olyan eszköz megvásárolható, ami a vízisízéshez vagy wakeboardozáshoz szükséges. A pályát bárki használhatja, aki tud úszni. A vendégek választhatnak a páros léc, a monosí, a landlock, a wakeboard és a wakeskate között.


A kezdőket egész nap képzett oktatók várják, akik megismertetik velük a szabályokat és mindenkivel személyre szólóan foglalkoznak. A mintegy 1 km hosszú, ötszög alaprajzú, 6,5 hektáros területet átölelő drótkötélpályán egyszerre 12-en adózhatnak a vízisí vagy a wakeboard szenvedélyének. Maga a pálya olyan, mint egy kapaszkodós sífelvonó, ami nem fölfelé, hanem körbe-körbe viszi a sízőt egy végtelenített, ezer méteres kötélpályán, melynek sebessége 25-30 km/h.

Ezen kívül a pálya mellett található egy vízi-röplabda pálya, melyet a sziget vendégei ingyenesen használhatnak.

A Sziget tulajdonságaiból adódóan rendkívül alkalmas különböző társasági események, csapatösszetartások, céges sportrendezvények megrendezésére. Bár, hangosítás, wakeboardcentrum, szörfcentrum, toalett. Az előző évek tapasztalata alapján 40-50 fős társaságok is állandó elfoglaltságot és tartalmas szórakozást találnak nálunk. Akár egész napos programokat is szervezünk, étkezéssel, wakeboard oktatással, szörfoktatással , aki pedig a szörfözés / wakeboardozás fáradalmait piheni ki, elfogyaszthat egy hűs koktélt a bárban.

A pálya teljesen hazai fejlesztésű, s minden ősszel bontásra kerül, hogy tavasszal előkerüljön a raktárakból, és a nyári idényre ismét felépülhessen. A cég az országban hasonló adottságú pályák közül többet is kivitelezett, illetve rendszeresen karbantart.

A pálya további érdekessége, hogy nem a hagyományos négyzet, hanem ötszög alaprajzot mutat felülnézetből. Ez azért rendkívül kedvező, mert a kanyarok így sokkal könnyebben bevehetőek, s ezáltal a sportág alapjai is hamarabb elsajátíthatóak.

Forrás: BambooSziget honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
BambooSziget Wakeboard & Waterski Centrum