Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
BambooSziget Wakeboard & Waterski Centrum
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

BambooSziget Wakeboard & Waterski Centrum

Siófok közelében, Szabadifürdőn található a vízisípálya. A látogatók vízibiciklivel vagy gyalogosan tudják megközelíteni a BambooSzigetet. A stégen található bárpult, shop, illetve sok-sok napágy a pihenni vágyóknak. A shopban minden olyan eszköz megvásárolható, ami a vízisízéshez vagy wakeboardozáshoz szükséges. A pályát bárki használhatja, aki tud úszni. A vendégek választhatnak a páros léc, a monosí, a landlock, a wakeboard és a wakeskate között.

További információk

Info:
Cím: 8600 Siófok , Siófok - Sóstó Csúszda u. 1.


Még több a településen (Siófok):

A kezdőket egész nap képzett oktatók várják, akik megismertetik velük a szabályokat és mindenkivel személyre szólóan foglalkoznak. A mintegy 1 km hosszú, ötszög alaprajzú, 6,5 hektáros területet átölelő drótkötélpályán egyszerre 12-en adózhatnak a vízisí vagy a wakeboard szenvedélyének. Maga a pálya olyan, mint egy kapaszkodós sífelvonó, ami nem fölfelé, hanem körbe-körbe viszi a sízőt egy végtelenített, ezer méteres kötélpályán, melynek sebessége 25-30 km/h.

Ezen kívül a pálya mellett található egy vízi-röplabda pálya, melyet a sziget vendégei ingyenesen használhatnak.

A Sziget tulajdonságaiból adódóan rendkívül alkalmas különböző társasági események, csapatösszetartások, céges sportrendezvények megrendezésére. Bár, hangosítás, wakeboardcentrum, szörfcentrum, toalett. Az előző évek tapasztalata alapján 40-50 fős társaságok is állandó elfoglaltságot és tartalmas szórakozást találnak nálunk. Akár egész napos programokat is szervezünk, étkezéssel, wakeboard oktatással, szörfoktatással , aki pedig a szörfözés / wakeboardozás fáradalmait piheni ki, elfogyaszthat egy hűs koktélt a bárban.

A pálya teljesen hazai fejlesztésű, s minden ősszel bontásra kerül, hogy tavasszal előkerüljön a raktárakból, és a nyári idényre ismét felépülhessen. A cég az országban hasonló adottságú pályák közül többet is kivitelezett, illetve rendszeresen karbantart.

A pálya további érdekessége, hogy nem a hagyományos négyzet, hanem ötszög alaprajzot mutat felülnézetből. Ez azért rendkívül kedvező, mert a kanyarok így sokkal könnyebben bevehetőek, s ezáltal a sportág alapjai is hamarabb elsajátíthatóak.

Forrás: BambooSziget honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Siófok):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer