Berek Horgászpark Kemping és Faházak


Berek Horgászpark csendes, nyugodt környezetben közvetlen vízparton kitűnő pihenési, üdülési és egyéb szabadidős tevékenységekre biztosít lehetőséget. A Kemping közvetlenül a 3,5 ha-os horgásztó partján fekszik és kiváló horgászati lehetőséget kínál vendégeink részére. A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is.

Berek Horgászpark Kemping és Faházak

A horgásztó intenzív halállománya garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is. A tóparton 14 kiépített horgászhely várja a vízpart szerelmeseit. A horgásztóhoz tartozó kemping közvetlenül a 3,5 ha-os horgásztó partján fekszik.

A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér, süllő, csuka, balin, fekete sügér, tavi pisztráng, garda. Vállaljuk cégek, baráti társaságok részére horgásztalálkozók, horgászversenyek, családi piknikek megszervezését szállással és vendéglátással együtt is.

Házirend

Berek Horgászpark csendes, nyugodt környezetben közvetlen vízparton kitűnő pihenési, üdülési és egyéb szabadidős tevékenységekre biztosít lehetőséget. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a nálunk megszálló Kedves Vendégeink betartsák az előírásokat.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

- Szállásfoglalás (sátor + sátorhely) az érkezés napján 08 – 19.00 – ig lehetséges. Ettől eltérő érkezést kérjük, szíveskedjenek előre jelezni. A faházakat az érkezés napján 14:00-től lehet elfoglalni, és a távozás napján 10:00-ig kell elhagyni. Amennyiben 10 óráig a Vendég nem hagyja el a faházat, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat!
- Bejelentkezési kötelezettségnek személyi igazolvánnyal, útlevéllel kell eleget tenni!
- A számla kiegyenlítését kérjük a távozás napján, legkésőbb 10.00 – ig kiegyenlíteni.
- A szállóvendégekhez érkező látogatók létszámát, érkezési és távozási idejét kérjük a recepción előre bejelenteni, fogadásuk kizárólag bejelentéssel lehetséges!

Parkolás és belső közlekedés:

- Egy faházhoz egy ingyenes gépkocsi-parkolóhely jár, ezen felül minden autó után parkolási díjat számolunk fel. A kemping területén csak szállóvendégek parkolhatnak.

Üdülési szabályzat:

- Sátrát, lakókocsiját, gépkocsiját az arra kijelölt helyen kérjük elhelyezni.
- A kemping területén található vizesblokkokat és a grillezőt, konyhát kulturáltan és rendeltetésszerűen kell használni, ellenkező esetben a Vendég többlettakarítási díjra, valamint kártérítésre kötelezhető.
- A hűtőben csak névvel és dátummal ellátott élelmiszert lehet tárolni.
- A sátrakban, faházakban és azok teraszán dohányozni szigorúan tilos!
- Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a park teljes területén a csikket ne szórják szét, hanem az arra kijelölt tárolóedényekbe tegyék.
- A kemping területén szemetelni tilos!
- A házban lévő bármilyen üzemzavart vagy valamely berendezés meghibásodását kérjük a recepción haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.
- A házak berendezését szíveskedjenek rendeltetésszerűen használni!
- Faházakhoz tartozó ágyneműt, plédet a strandon használni tilos!
- A szabadidőpark programjain mindenki saját felelősségére vehet részt.
- Érkezéskor és induláskor a házat leltár szerint átadjuk, illetve átvesszük.
- Mindennemű károkozás, kártérítés címén felszámolásra kerül!
- A kempingben a csendes pihenő alatt (12:00 -15:00) és este 22:00 óra után az ott tartózkodók nyugalmának érdekében kérjük, szíveskedjenek mellőzni a hangoskodást és az egyéb zavaró magatartást!
- Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a parázs eloltására a tűzveszély elkerülése végett.
- A kemping területén kutya (maximum 10 kg-ig), illetve macska csak az előírásoknak megfelelően tartható.
- A Vezetőség nem vállal felelősséget az értékek elvesztése vagy lopás esetén, kártérítésre nem kötelezhető természeti csapás, tűz illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl.: áramszünet).
- A Vezetőség fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő vendégeket ne fogadja, illetve a parkból azonnali hatállyal eltávolíthatja.

Az érkezéskor a bejelentkező lapon is feltüntetjük szabályzatunkat, Ön aláírásával elfogadja és megérti a szabályzatot.

Kellemes pihenést és szórakozást kívánunk!

Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Horgászati rend

Kedves Vendégeink!

Kérjük,hogy a horgászat megkezdése előtt ismerjék meg a BEREK HORGÁSZPARK HORGÁSZATI RENDJÉT!

Felhívjuk figyelmüket,hogy PONTYHORGÁSZATHOZ KÖTELEZŐ

-PONTYMATRAC – SEBFERTŐTLENÍTŐ -PONTYMERÍTŐ SZÁK / minimum 80 cm széles/

SZAKÁL NÉLKÜLI vagy ÖSSZENYOMOTT HOROG és DOBÓ ELŐKE HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!
Horgászjegy váltásakor kérjük szíveskedjen bemutatni!
A recepción bérelhetők vagy megvásárolhatók:

-PONTYMATRAC / minimális mérete:110x70 cm / 6.990 Ft vagy 300 Ft/nap
-SEBFERTŐTLENÍTŐ 950 Ft
-PONTYMERÍTŐ SZÁK 9.990.-Ft vagy 300 Ft/nap

FONTOS információ:

Nem szabd szákba tenni : fekete sügért , arany kárászt, dévér keszeget , 4 kg feletti pontyot és amurt , az 1 kg feletti arany kárászt – még mérlegeléshez sem!!
A 4 kg feletti ponty, amúr eszmei értéke 3.000 Ft/kg

Berek Horgászpark horgászati rend:

Általános horgászati idő: Szállóvendég esetében a horgászjegy érvényes déltől délig –éjszakai horgászt is engedélyezett. Éjszakai horgászat esetén figyeljenek a horgászhely megfelelő kivilágítására.

Napijegy a kemping recepción válható.

Napijegy : ( 07 órától -19 óráig) felnőtt 1500 Ft 2 horgász bot, gyerek (14 éves korig) 800 Ft 1 horgászbot.
Éjszakai horgászjegy : csak éjszakai jegy ( 19 órától 07 óráig ) - 1500 Ft. Éjszakai horgászat csak szállással – minimum sátor - lehetséges.

Horgászat a napijegy megválasztásakor választott horgász stégen lehetséges.

Szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég áll rendelkezésre ,míg a napijegyes horgászok részére 15 horgászstég.

A horgászat egy felnőtt személy egyszerre maximum 2 horgászbottal, ifjúsági és gyermekhorgász egy bottal horgászhat. Hálót, egyéb nem horgászbot jellegű halfogó eszközt használni nem szabad. Ifjúsági és gyerekhorgász szülői felügyelet mellett horgászhat. Amennyiben a halat meg kívánja tartani a jegyváltáskor szíveskedjen azt jelezni, ellenkező estben a kifogott halat fogást követően vissza kell engedni a vízbe úgy, hogy a hal ne sérüljön meg.
Fényképezéskor mindig tartsuk a halat a pontymatrac felett és térdelve fényképezzünk, magasra emelni nem szabad.

Hal árak:

ponty, amur 1000 Ft, kárász, keszeg: 800 Ft, balin, csuka, 2500 Ft/kg, süllő 3000 Ft/kg harcsa 2500 Ft

Ragadozó halak élőhalas horgászata esetén valamennyi mérettől független kifogott halat ki kell fizetni! Kifogott halak legkisebb fizetendő súlya 0,5 kg.

Pergetés csak előre egyeztetve engedélyezett.

A horgásztavon csónak nem használható, marker úszó ,rakéta, spomb és etetőhajó használata engedélyezett

A horgászati szabályok betartását időszakosan megbízott halőr és a tógazda ellenőrizheti.

Horgászat végén a horgászhelyen minden szemetet, csikket a kihelyezett kukába kell eldobni!

Távozásakor a kellemetlenségek elkerülése végett, táskákat, botzsákokat, vödröket, a halőrnél felszólítás nélkül köteles megmutatni!

Horgászni a megváltáskor megjelölt horgászhelyen lehetséges. Más horgászhelyen a tógazda engedélyével lehetséges a horgászat. Az itt nem szabályozott kérdésekben az érvényes magyar horgászatra vonatkozó rendeletek az irányadóak. Az horgásztavon horgászók kötelesek a horgászat során mindennemű írott és íratlan etikai szabályt betartani figyelembe véve a horgásztavak körül kialakított szabadidőpark tisztaságát és nyugalmát.

A tó partján kialakított főző- és sütőhelyek találhatók, tüzet rakni ezeken a helyeken szabad!
Kutya (maximum 10 kg-ig) a vízparton megkötve tartható.
Gépjárművel kérjük az útmellet parkoljanak és a fűre ne hajtsanak rá!

Az itt nem szabályozott kérdésekben az érvényes halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013.évi CII. Törvény rendelkezései az irányadóak.

Napijegyes horgászat előtt horgászstéget kell foglalni előre sms-ben / név dátum ,horgászok száma/ .

A Berek Horgászparkban horgászathoz állami horgászjegyre van szükség.

Amennyiben rendelkezik érvényes állami jeggyel úgy az érkezést megelőző napig tudja megváltani horgászjegyét az alábbi űrlap kitöltésével:

Amennyiben nem rendelkezik állami jeggyel kedvezményesen igényelheti a BEREK-PARK HORGÁSZEGYESÜLETNÉL .

Amennyiben nem rendelkezik állami jeggyel vagy külföldi állampolgár vagy kedvezményes gyerek, női , 70 év feletti vagy igazoltan mozgásszervi vagy hallási fogyatékos személy részére szeretne állami jegyet váltani és segítségre van szüksége kérem keressen nyugodtan telefonon.

Állami jegy ügyintézés (2017):

Ügyfélfogadás minden hétfőn, 13-17 óráig, illetve ettől eltérően előre egyeztetett időpontban. Március 11-től minden nap a Berek Horgászpark recepción.

Igényelhető űrlap kitöltésével.

Az igénylés beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben előző évben rendelkezett állami jeggyel, február 28-ig kell leadni! Az állami jegyet leadhatja postai úton is: Berek Horgászpark, 9361 Hövej, Napsugár u. 25. Az állami jegy igénylés, ügyintézés is történhet postai úton és banki utalással is, vagy személyesen minden nap a Berek Horgászpark recepción.

2018.01.01 - 2018.12.31


2018.11.01. - 2018.12.30. Horgász program ajándékba. Karácsonyi ajándékutalvány a Berek Horgászparkba
2018.01.01. - 2018.12.31. Hövej horgásztó, tóparti horgászat kiépített horgászhelyeken faházas szállással
2018.01.01. - 2018.12.31. Hövej szállás, tóparti faházak és kempingezési lehetőség a Berek Horgászparkban
2018.01.01. - 2018.12.31. Horgászpark kiépített horgászhelyekkel, tóparti faházakkal és kempinggel Sopron és Kapuvár közelében
2018.01.01. - 2018.12.31. Horgászat Győr-Moson-Sopron megye szívében a Berek Horgászparkban, közel Sopronhoz Kapuvár mellett
2018.01.01. - 2018.12.31. Bojlis horgászat közvetlen vízparti faházakban a Berek Horgászparkban
2018.01.01. - 2018.12.31. Természetfotós helyek a Rábaköz és a Hanság természeti értékeivel, szálláslehetőséggel
2018.01.01. - 2018.12.31. Vadászati lehetőségek a Berek Horgászpark környékén, a Hövej vadászterületen, szállással
2018.01.01. - 2018.12.31. Kerékpározás a Rábaköz kiépített kerékpár útvonalán
2018.01.01. - 2018.12.31. Vadaspark látogatás a Berek erdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Horgász pihenés élménydús, festői környezetben kerékpár kölcsönzéssel a Berek Horgásztónál
2018.01.01. - 2018.12.31. Horgászat és kikapcsolódás előfoglalási akciókkal a Berek Horgásztónál
2018.01.01. - 2018.12.31. Faházas horgászat a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel, közelben wellness és gyógyfürdő
2018.01.01. - 2018.12.31. Horgászparadicsom a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel
2019.06.01. - 2019.08.31. Horgász nyaralás, faházas horgászat a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel
2019.06.01. - 2019.08.31. Nyári horgászat a Berek Horgászparkban
Találatok száma: 16
Horgász program ajándékba. Karácsonyi ajándékutalvány a Berek Horgászparkba

Horgász program ajándékba. Karácsonyi ajándékutalvány a Berek Horgászparkba 2018.11.01. - 12.30.

Ajándékozz horgászélményt Karácsonyra! Lepd meg horgász élménnyel ismerőseidet – BEREK HORGÁSZPARK KARÁCSONYI UTALVÁNNYAL! A Berek Horgászpark a várostól távol található, így ideális helyszíne az aktív pihenésnek. A vízpart közelsége és az erdők csendje segít kiszakadni a hétköznapok ... Bővebben


Bojlis horgászat közvetlen vízparti faházakban a Berek Horgászparkban

Bojlis horgászat közvetlen vízparti faházakban a Berek Horgászparkban 2018.01.01. - 12.31.

A tóparton 14 kiépített horgászhely várja a vízpart szerelmeseit. A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet az irányadó! Amennyiben a jegy váltásakor jelezték, úgy a halat az aktuális árlistában szereplő árakon van lehetőség megtartani. A tóban található ... Bővebben


Faházas horgászat a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel, közelben wellness és gyógyfürdő

Faházas horgászat a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel, közelben wellness és gyógyfürdő 2018.01.01. - 12.31.

A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 db 4 ágyas összkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát közvetlen a horgásztó partján. Bővebben


Horgász pihenés élménydús, festői környezetben kerékpár kölcsönzéssel a Berek Horgásztónál

Horgász pihenés élménydús, festői környezetben kerékpár kölcsönzéssel a Berek Horgásztónál 2018.01.01. - 12.31.

Horgász hétköznapok és hétvégék a Berek Horgászparkban. Szállást 2 vagy 4 fő részére modern, jól felszerelt, összkomfortos vízparti faházakban, horgászjegyeket, kerékpárkölcsönzést 1 napra, bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk. A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég ... Bővebben


Horgászat Győr-Moson-Sopron megye szívében a Berek Horgászparkban, közel Sopronhoz Kapuvár mellett

Horgászat Győr-Moson-Sopron megye szívében a Berek Horgászparkban, közel Sopronhoz Kapuvár mellett 2018.01.01. - 12.31.

A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is. Bővebben


Horgászat és kikapcsolódás előfoglalási akciókkal a Berek Horgásztónál

Horgászat és kikapcsolódás előfoglalási akciókkal a Berek Horgásztónál 2018.01.01. - 12.31.

Kikapcsolódás és horgászélmény baráti társaságoknak a Berek Horgásztónál akár 11 fő részére lovas kocsikázással, grillezéssel a Kardos-Parti Vendégházban. A vendégház a falu közepén, a horgászparktól 500 méterre található különleges, arborétum szerű kerttel – kereti tóval. Grillezés, ... Bővebben


Horgászparadicsom a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel

Horgászparadicsom a Berek Horgászparkban kiépített horgászhelyekkel 2018.01.01. - 12.31.

A Berek Horgászpark a várostól távol található, így ideális helyszíne az aktív pihenésnek. A vízpart közelsége és az erdők csendje segít kiszakadni a hétköznapok rohanásából. A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég, míg napijegyes horgászok részére a tó másik oldalán 15 ... Bővebben


Horgászpark kiépített horgászhelyekkel, tóparti faházakkal és kempinggel Sopron és Kapuvár közelében

Horgászpark kiépített horgászhelyekkel, tóparti faházakkal és kempinggel Sopron és Kapuvár közelében 2018.01.01. - 12.31.

A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is. A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 ... Bővebben


Hövej horgásztó, tóparti horgászat kiépített horgászhelyeken faházas szállással

Hövej horgásztó, tóparti horgászat kiépített horgászhelyeken faházas szállással 2018.01.01. - 12.31.

A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is. A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 ... Bővebben


Hövej szállás, tóparti faházak és kempingezési lehetőség a Berek Horgászparkban

Hövej szállás, tóparti faházak és kempingezési lehetőség a Berek Horgászparkban 2018.01.01. - 12.31.

A BEREK-HORGÁSZPARK ideális választás, ha barátaival, családjával aktív pihenésre vágyik. A vízpart közelsége, az erdők csendje vonzza az idelátogatókat. Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók. Bővebben


1 2   Szolgáltató


KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Gyors választ szeretne? Telefonáljon!
További információt kér? Írjon levelet!
Pontos cím, geokód, térkép
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Berek Horgászpark Kemping és Faházak

Legjobb élmények

Ezt látni kell! Mini világ óriási élményekkel!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket