Biczó Csárda & Lovaspanzió
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Biczó Csárda & Lovaspanzió


A Biczó Csárda a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében, Kecskeméttől mindössze 30 kilométer távolságban helyezkedik el. Csárdánk tökéletese helyszíne, családi és társasági eseményeknek, esküvőnek, báloknak, ballagási ebédnek, osztálytalálkozónak, bankettnek, születésnapnak. Változatos elrendezésű 50 fős kistermünk, 100 fős borospincénk, 150 fős muskátlis termünk,vagy 300 fős éttermünk a családi rendezvényeken túl kiváló helyszínként szolgál vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások, évzáró partik, bor és pezsgőkóstolók, csapatépítő tréningek, családi napok megtartására is. Különtermeink technikailag jól felszereltek, rendelkeznek projektorral, hangosítással. A kerthelyiségünk további 300 fő befogadására alkalmas, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág és egy kültéri kemence tesz még hangulatosabbá. A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin várja. A csárda közvetlen szomszédságában található a Biczó Lovaspanzió, amely klimatizált, zuhanyzóval, televízióval és minibárral ellátott két, három-és négyágyas szobáival biztosít nyugodt pihenést vendégei számára.

Külső helyszínek a parkon belül

Négy jól elkülöníthető helyszínnel rendelkezünk. Ezek, kiválóan alkalmasak arra, hogy köréjük különböző éttermi szolgáltatásokat szervezzünk.

1, Boros pince: Hűvös, rusztikus és autentikus. Méltó színhelye bor, sajt, pezsgő kóstolóknak. Maximális kapacitás 60 fő.

2, Kemence és kerti grill: Mindkét épület szabadon áll, köréjük - eléjük sörpadok helyezhetők és az itt készült ételeket (kenyérlángos variációk, grill húsok, kolbászok stb) közvetlenül a helyszínen elfogyaszthatók. Az itt elhelyezhető vendég létszáma előre nem meghatározható, attól függ, hogy mennyi sörpadot helyezünk ki.

3, Nádtetős szaletlik: A legkényelmesebb megoldások kerti rendezvényekhez. Árnyékos és szellős, Ezek helyezkednek el legközelebb a csárda főépületéhez. Összesen 160 vendég egyidejű ültetésére van lehetőség a két szaletli alatt.

Csárdán belüli termek és kapacitások

A Biczó csárda összesen 3 különböző méretű teremmel rendelkezik. Minden helyiségünket és az összes épület homlokzatát felújítottuk az elmúlt években. A termeink egytől egyig légkondicionáltak. A termek kapacitás szerinti megoszlása a következő:

1, Nagyterem: Összesen 304 férőhelyes 8 fős táblaasztalokkal megterítve. A terem rendelkezik színpaddal a zenekar részére. Szintén található benne beépített vetítővászon és projektor. Így akár napközbeni szemináriumok, konferenciák megtartására is alkalmas. Közvetlen kertkapcsolat teszi még komfortosabbá a helyiséget. Gálavacsorák, céges rendezvények, esküvői vacsorák, partner – party tökéletes helyszíne.

2, Muskátlis terem: Teljesen szeparált terem a csárda közepén. Maximum 10 db 8 fős asztal helyezhető el benne. Kiváló megoldás lehet kisebb céges rendezvények, munkaebédek, vacsorák, állófogadások, családi ünnepségek megtartásához. Rusztikusabb kialakítása miatt nem annyira formális, mint a nagyterem, így főleg kötetlenebb rendezvényekhez ajánljuk.

3, Kandallós terem: Ez a három közül a legkisebb és egyben legelegánsabb. A csárda központi részén, a főépületben helyezkedik el. A terem a benne található, működő kandallóról kapra nevét. Főleg, kisebb céges vacsorák, VIP rendezvények, kerek évfordulós születésnapi vacsorák alkalmával foglalják vendégeink. Az elhelyezhető vendégszám 40 fő 6 fős asztaloknál vagy 26 fő egy hosszú asztalnál.

Csárdán kívüli vendégfogadási lehetőségek

A vendégek ültetésére nyári időszakban, a parkban is van lehetőség. Igény szerint sörpadokat és saját készítésű, egyedi kerti padokat helyezünk ki. Ezeket a bútorokat mi biztosítjuk, tehát Önöknek nem kell azok ideszállításával és felállításukra időt áldozni. A kültéri bútorzatot a vendégek létszámától függően díjmentesen vagy minimális térítés fejében biztosítjuk rendezvényéhez. Szintén rendelkezésre áll megfelelő mennyiségű fából készült hulladékgyűjtő, melyek megléte nélkülözhetetlen egy nagyobb létszámú rendezvény lebonyolításához.

Rendezvények

Családi Nap/Gyereknap

Ezen a napon bárkiből lehet kiscsikós. Megtapasztalhatja milyen bánni egy igazi karikás ostorral és csikósaink közreműködésével meglovagolhatja a puszta lovait, illetve szamarát.

Ajándékozza meg gyermekét egy csodás nappal a Biczó Csárdában. Számtalan látnivalóval és programmal várjuk az ide látogatókat. Többek között lehetőség nyílik lovas kocsikázásra. Csikósaink gondoskodnak a pusztai hangulat megteremtéséről, lovasbemutatóval kápráztatják el a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tanyamúzeumunkban felidézzük a tanyasi élet különlegességeit. Megismerkedhetnek őshonos állatainkkal. Majd finom, hagyományos ételeinkkel várjuk a megfáradt, éhes kalandorokat. Az újult energiával rendelkező kiscsikósok kipróbálhatják a Csárda udvarában található játszóteret.

Esküvő

Nem hittétek, hogy a tündérmesék valóssággá tudnak válni? A Biczó Csárda és csapata évről évre azon dolgozik, hogy minél több jegyespárnak váltsa valóra az álmát. Bizonyára fontos számotokra, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Minden úgy zajlódjon, ahogy „a nagy könyvben meg van írva”. Amennyiben esküvőtöket, csendes, nyugodt környezetben álmodtátok meg, távol a város zajától, akkor a Biczó Csárda & Lovas panzió a legmegfelelőbb helyszín a számotokra.

A Biczó Csárda & Lovas panzió az elmúlt években bebizonyította, hogy rugalmas, segítőkész csapatával, páratlan szépségű helyszínével, kiváló konyhájával és csendes, nyugodt panziójával a legideálisabb esküvői helyszín, ahol valóban minden egy helyen megtalálható.

A Biczó Csárda & Lovas panzió egy olyan helyszín, ami:

 • Az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira helyezkedik el
 • Hatalmas zöld terület övez
 • Színvonalas szállást biztosít vendégeinek
 • Távol esik az utca zajától


Továbbá változatos elrendezésű termeink közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet:

 • 40 fős vadásztermünk
 • 80 fős Natura Konferenciatermünk
 • 150 fős muskátlis termünk
 • 300 fős rendezvénytermünk áll rendelkezésetekre

Termeink mindegyikére érvényes, hogy megfelelő hangtechnika gondoskodik arról, hogy a vőfély úr minden szellemes megszólalása, illetve az örömapa megható szövege mindenki számára jól érthető és hallható legyen.

Szeretnétek egymásnak a lemenő nap fényében kimondani a boldogító igent, illetve úgy megérkezni a helyszínre, mint egy királyi pár? Ebben is a rendelkezésetekre állunk. A Biczó Csárdában lehetőségetek nyílik polgári szertartásra is, melyre akár a csárda gyönyörű fiákerével is megérkezhettek.

Amennyiben Csárdánkat választjátok esküvőtök helyszínéül nem csak páratlan vendéglátásban, környezetben részesültök, hanem a Biczó Csárda & Lovas panzió személyre szabott ajándékkal is kedveskedik nektek.

Céges rendezvény

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Ünnepeljük meg együtt az év sikereit.

Az év lezárásának megünnepléséhez mi sem passzol jobban, mint egy családias környezetben eltöltött hangulatos este a kollégákkal, ahol egy pohár minőségi bor, vagy pezsgő mellett mindenkiből előtörnek az év során keletkezett vicces történetek, melyeket megosztanak egymással.  A Biczó Csárdában minden adott egy hangulatos vacsora elfogyasztásához. A Csárda panziójában van lehetőségük lazítani és kipihenni az év fáradalmait.

Csapatépítő Tréning

Egy cég hatékony működését nem csak a dolgozók szakértelme, hanem a kollégák közötti viszony is nagyban befolyásolja. Ennek a viszonynak ápolására mi sem alkalmasabb, mint egy csapatépítő tréning. Ha szeretnétek kötetlenebb környezetben megismerni egymást egy finom bor vagy pezsgő társaságában, abban az esetben térjetek be hozzánk és töltsetek el pár napot Csárdánkban. Válogassatok kedvetekre programjaink közül.

Fakultatív programok:

 • Főzés
 • Lovas kocsikázás
 • Pusztaprogram megtekintése
 • Quad túra
 • Kirándulás a természet lágy ölén

Igény szerint biztosítunk termet hangosítással, széles sávú internettel, projektorral, kivetítővel.

Pusztaprogram

Magyaros virtus, csikós hagyományaink felélesztése és egy kis betyárromantika - ezt kínáljuk Önöknek itt, a Biczó Csárdában, az Alföld szívében.

Kedves érdeklődő, vonzódsz a vidéki élet iránt, illetve szívesen megkóstolnád hagyományos ételeinket, vagy személyesen szeretnél, meggyőződni csikósaink ügyességéről, illetve csak szeretnél egy nyugodt, mégis élményekkel teli napot a családdal, barátokkal a város zajától távol?  Akkor a Biczó Csárda & Lovas panzió a számodra megfelelő helyszín. Nyugodt, csendes környezettel és számtalan érdekesebbnél, érdekesebb programmal várjuk az ide látogatókat.

Hagyományos magyar ételek, házi barackpálinka, egyedi és különleges lovasbemutató, tradicionális cigánymuzsika. Többek között ezek fogadják az érdeklődőket.

Először is ajánlanám fergeteges lovasbemutatónkat figyelmébe:

Még be sem teszik lábukat a pusztába csikósunk máris hangos ostorcsattogtatással kíséri és köszönti látogatóinkat.
Minden kedves érdeklődőnek lehetősége nyílik, fényképkészítésre, melyben profi fotósunk lesz segítségére
A vidéki hangulat felidézésének alapja a méltán híres barackpálinka, illetve Marika néni hagyományos, kemencében sütött kenyérlángosa. Természetesen gondolunk azokra is, akik nem ihatnak alkoholt, számukra üdítővel és ásványvízzel kedveskedünk. Az étel, ital elfogyasztását a Biczó Csárda 5 tagú zenekara teszi még színvonalasabbá, cigánymuzsikával.
Lovas kocsik segítségével megérkezünk a lovasbemutató helyszínére. A csikósok közreműködésével lehetőség nyílik kipróbálni a lovaglást.
Az út során mindenkit magával húz a vidéki élet hangulata, a levegő, a táj. Ezt a hangulatot már csak a csikósok lenyűgöző bemutatója múlja felül. Többek között láthatnak idomítási gyakorlatokat, ügyességi játékokat, találkozhatnak négyes fogattal, szamáridomítással, ökörfogattal, de a puszta-nyolcas, a méneshajtás és az ökörfogat sem maradhat ki a számtalan látnivalóból.
A bemutató végén lehetőség nyílik kicsik és nagyok számára lovaglás, szamaragolás.
A puszta hangulatát mi sem idézi elő jobban, mint egy Élő Tanyamúzeum, mely szintén nyitva áll az érdeklődők előtt. Találkozhatnak őshonos magyar állatokkal, bepillanthatnak egy korhű tanyasi ház konyhájába, szobájába. A présházban enyhíthetik szomjukat és étvágyukat az ide látogatók. Megízlelhetik az igazi hamuban sült pogácsa ízét, és a ház borát.
A puszta program koronája a forró gulyásleves, sültes tál, illetve tejes pite, melyet profi főszakácsunk készít el vendégeinknek.

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 1
Felső Kiskunsági tavak, gyalogtúra a Gulipán tanösvényen

Felső Kiskunsági tavak, gyalogtúra a Gulipán tanösvényen 2021.01.01. - 12.31.

A kiskunsági szikes tavak vidéke Szabadszállás és Fülöpszállás között az 52-es főút mellett található. Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Fülöpszállási programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás