Extrém Paintball Dunakeszi
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Extrém Paintball Dunakeszi


Kedveled az épületes pályákat, fontos számodra a profin kiépített helyszín, és a Budapesttől való távolság is szempont? Ha így van, a Budapest közvetlen vonzáskörzetében található, onnan mindössze 5 perces autóúttal elérhető Alagimajori paintball pályánk számodra a megoldás!

Dunakeszi Alagimajori paintball pálya - Budapest mellett

A tekintélyes méretű, 11 hektár kiterjedésű területen 6 különböző, változatos játékot és terepviszonyokat biztosító pályát alakítottunk ki, melyeken körforgásszerű rendben, egyik pályáról a másikra haladva zajlik a játék. A kiszolgáló helyiségek sorában megtalálható az öltöző, mosdó és autóparkoló is.

Lássuk tehát a pályákat:

1-2. Speed paintball pályák - a pörgős kezdés záloga
Mesterséges fedezékekből kialakított, tekintélyes méretű, jól tagolt speed pályáink már az első pillantásra is játékra csábítanak, és izgalmas terepéül szolgálnak a nap első játékának. Itt tapasztalatot szerezhetsz, ha kezdőként lépsz a pályára, és visszatérhetsz, ha úgy érzed, ismét egy kis pörgésre vágysz a bozót- és épületharc után.

3. Fás-bokros paintball pálya épülettel - a taktikai harc kedvelőinek
A hatalmas épületbe számos bejárat vezet, így ha a védők sorába tartozol, nem lesz könnyű dolgod. Ez itt a feszült figyelem, kitartás, és az idegek csatája: a fedezékek mögötti kényelmes rejtőzködés számításba sem jöhet.

Még egy jó hír a támadóknak: az épületet körülvevő fás-bokros rész, valamint a betonfalak tökéletes fedezékeket biztosítanak az onnan induló csapat mozgásához.

4. - 5. - 6. Épületes pályák - ki másnak, mint az épületharc híveinek
A kiterjedt épületkomplexum hatalmas termeivel, jól tagolt szerkezetével és remek átjárhatóságával tökéletes játékélményt biztosít az épületharc kedvelőinek. Az önmagukban is jól játszható, egyben pedig kifejezetten nagy létszámú csapatoknak is helyet adó pályák kialakításánál a kezdő és tapasztalt játékosok igényeit egyaránt igyekeztünk szem előtt tartani. A mesterséges fedezékek kiépítésének, és a terület nagyságának köszönhetően ezen a pályaszakaszon több órát is eltölthetsz anélkül, hogy észrevennéd az idő múlását.

Szolgáltatások

Paintball baráti társaságoknak
Várunk szeretettel Téged és barátaidat, egészen néhány főtől akár száz feletti létszámban is. Pályáink változatos kialakítása, minőségi felszereléseink, valamint játékvezetőink tapasztalata garanciát jelent számodra az élménnyel teli játékra. Mivel tudjuk, hogy mint minden más kikapcsolódás esetén, a jó paintball rendezvénnyel kapcsolatos elképzelések is személyenként eltérőek lehetnek, igyekszünk különböző tudásszintű, habitusú és életkorú játékosaink igényeit figyelembe venni. Légy tehát akár 12, akár 99 éves, teljesen kezdő, vagy tapasztalt, haladó szinten, biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod a számodra megfelelő pályát, és játékváltozatot.

Rendezvényeinken a paintball nem az egyszerű egymásra lövöldözést jelenti, hanem sokkal több ennél: önmagukban is regényes helyszíneinken, izgalmas tereptárgyak között változatos és élvezetes feladatsorokkal, forgatókönyvekkel, scenariókkal várunk.

A lehetőségek az egyszerűtől a komplexig terjednek, melyek közül ízelítőként álljon néhány egyszerű, de mégis népszerű alaptípus a következőkben.

Paintball programok gyermekeknek
Tapasztalataink szerint már a 12-18 éves korosztály számára is remek választás különleges programként a paintball, születésnapi ajándékként pedig egyszerűen páratlan.

Praktikus tudnivaló, hogy a 12 és 18 év közötti korosztály élvezetes játékához a saját korcsoportból kikerülő játékostársak szükségeltetnek, a felnőttek elleni küzdelem, akárcsak a kisebb gyerekek nagyobbak elleni csatája nem javasolt. A jelentkezéshez ezért célszerű megfelelő létszámú - min. 6-8 fős - társaságot szervezni hasonló korúakból.

12 és 18 év között a gyerekektől a paintball játékban való részvételt jóváhagyó írásos szülői engedélyt kérünk, 12 és 14 év között pedig emellett legalább egy felnőtt kísérő jelenléte is szükséges.

Gyermek paintball szervezésében meglévő több éves hátterünknek köszönhetően nemcsak a szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalóknak, hanem a megfelelő felszereléseknek is birtokában vagyunk, így a gyerekeket korosztályuk méreteinek megfelelő védőoverállal és mellkasvédővel várjuk.

Paintball rendezvények céges alkalmakra - ajánlatunk cégeknek
Rendezvényeink remek fő- vagy háttérprogramként szolgálnak a legkülönbözőbb vállalati alkalmakkor, legyen szó csapatépítésről, családi napról, vagy két szakmai program közötti lazításról. Munkatársaink a vállalati paintball rendezvények szervezése terén több éves tapasztalattal rendelkeznek, s ennek köszönhetően felkészültek vagyunk magas színvonalú, testre szabott szolgáltatás nyújtására. Fontos számunkra, hogy rugalmas szervezéssel, a felmerülő igényeknek minden szempontból megfelelő programok összeállításával, emlékezetes és minőségi rendezvényeket hozzunk létre. Kiegészítő szolgáltatásaink révén komplex programlehetőségeket tudunk ajánlani.

Paintball partik születésnapra, legény- és leánybúcsúkra
Paintball pályáink egyre népszerűbbé válnak születésnapi partik, legény- és leánybúcsúk és egyéb speciális alkalmak helyszíneként is. Kiegészítő szolgáltatásaink is rendelkezésre állnak a nap további színesítéséhez. Az már csak hab a tortán, hogy az ünnepeltet 10 fős összlétszám felett cégünk alapdíj-mentes játékkal várja.

Forrás: A pálya honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 4
Halász Judit koncertek 2021. Online jegyvásárlás

Halász Judit koncertek 2021. Online jegyvásárlás 2021. május 23.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében, méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A gyerekek Magyarországon elsőként a ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 900 Ft -tól 3 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszi programok 2021. Online jegyvásárlás

VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszi programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. május 23.

A VOKE József Attila Művelődési Központ programjai, rendezvényei online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 500 Ft -tól 3 990 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Dunakeszi programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények

Dunakeszi programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények 2021. május 23.

Halász Judit - Játszunk Együtt

Programok, események, rendezvények Dunakeszin. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 500 Ft -tól 3 990 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Kőhalmi Zoltán fellépések 2021. Online jegyvásárlás

Kőhalmi Zoltán fellépések 2021. Online jegyvásárlás 2021. június 10.

Kőhalmi Zoltán fellépések online jegyvásárlási lehetőséggel. A szatirikus és humoros műfaj kiemelkedő képviselője, Kőhalmi Zoltán várja az érdeklődőket. Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 14 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁSTalálatok száma: 3

Barka Állatsimogató Dunakeszi

Barka Állatsimogató Dunakeszi

A Barka Állatsimogató a háztáji állatokon kívül néhány különlegesebb állatfajjal is megismerteti a látogatókat. Vannak itt juhok, kecskék, birkák, baromfik, fürjek, mangalicák, csüngőhasú malacok, lámák, szamarak, nyulak, zebu, szarvasmarha és teknős. Az állatok egy része szabadon közlekedik az ... Bővebben


Későrómai Kikötőerőd Dunakeszi

Későrómai Kikötőerőd Dunakeszi

Az erőd látható maradványai Dunakeszit is hamarosan UNESCO világörökségi helyszínné tehetik, hiszen folyamatban van a birodalmi Duna határ magyarországi szakaszának Világörökséggé nyilvánítása. Bővebben


Révész István Helytörténeti Gyűjtemény Dunakeszi

Révész István Helytörténeti Gyűjtemény Dunakeszi

A gyűjtemény anyagának döntő részét alapítója, Szakáll Lászlóné, nyugdíjas iskolaigazgató, a város díszpolgára gyűjtötte össze. Maga a gyűjtemény a jelenleg több mint 6300 egységből áll, amelynek nagy része a helyi lakosság adománya. Található közte fénykép, népviselet, mezőgazdasági eszköz, ... Bővebben

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események