Füzéri Vár Rendezvénytere

Füzéri Vár Rendezvénytere

Kiemelt partner

Füzér és környéke kiváló csapatépítő, konferencia és családi rendezvényhelyszín, melyet színes programokkal tehetnek tartalmasabbá. Páratlan lehetőséget nyújt esküvők lebonyolítására is, de nyitottak vagyunk egyedi elképzelések megvalósítására. A rendezvénytér helyszíne a Váruradalmi Kézművesház udvara, amely terület 3000 fő, kisebb átalakításokkal pedig akár 5000 fő befogadására is alkalmas.

Váruradalmi Rendezvénytér

A területen megépült egy 120 m2-es fedett mobilszínpad, egy 250 m2-es rendezvénysátor, és egy lépcsőzetes nézőtér, melyen álló és ülő helyek kialakítása is kérhető. A terület bekerítése, világítási programja és parkosítása is elkészült.

Rendezvénysátor

Adottságai: 25 m x 10 m, párkány magassága 4 m, gerinc magassága 5,6 m, oldalán leengedhető ponyva véd a kedvezőtlen időjárástól.
A berendezéshez szolgáltatunk igény szerint sörpadokat és sörasztalokat.

Vásártéri Színpad sátorral

Nagysága: 20 m x 10 m, benne egy 8 m x 5 m-es színpaddal. Oldalán szintén leengedhető ponyva található. Berendezéshez szolgáltatunk sörpadokat és sörasztalokat.

Váruradalmi Kézművesház

Füzér település 2019 őszén nyitotta meg konyháját. Megrendelésre készítenek akár többfogásos ételeket is, amelyet a sátor alatt szabadon elfogyaszthatnak, vagy beltéren akár 20 fő is helyet foglalhat. Felszolgálást a rendező személyzet bonyolítja le. Ebben az épületben található 2 db öltöző, mosdó és zuhanyzó.

Látogatóközpont Konferenciaterem

Látogatóközpontunk 50-60 fős konferencia terme kiválóan alkalmas előadások, konferenciák lebonyolítására, mely a kor elvárásainak megfelelő technikai eszközökkel felszerelt (projektor, vetítővászon, hangosítás). Szolgáltatásunkhoz tartozik ingyenes Wi-fi használat.

Szathmáry László Művelődési Ház

Különböző rendezvényeknek, állami és társadalmi ünnepeknek (közmeghallgatás, falufórumok) ad helyet, valamint helyszíne a művészeti csoportok próbáinak és fellépéseinek. Fő feladatai között szerepel a község szellemi, művészeti és történeti értékeinek, hagyományainak feltárása, megismerése és ápolása, valamint a helyi művelődési szokások gondozása.  Kiváló technikai felszereltséggel rendelkezik, mint például: elektronikus vetítővászon, projektor, hangosítás.

A nézőtér (földszint) 80 férőhelyes, a tetőtérben 50 fő is elfér. Fontos, hogy az épületet mozgáskorlátozott személyek is használhatják. Mosdó a földszinten található: 2 db női, 2 db férfi + 1 mozgáskorlátozott pelenkázóval. A színpad mellett is van 2 db női és 2 db férfi mosdó.

Csűr

Egy nagy térből áll, befogadóképessége közel 70 fő. A helyiség községi rendezvények, összejövetelek megtartására alkalmas. Késő tavasztól kora őszig javasoljuk a helyszínt, hiszen az épületben fűtés nincs.

Könyvtár

A könyvtár dokumentumállománya 2019-ben 4000 kötet, és az olvasók rendelkezésére áll 2 db számítógép is. A könyvtárban előadásokat, kézműves foglalkozásokat, számítógépes felhasználói tanfolyamokat szoktak szervezni.

Szolgáltatások: kölcsönzés (könyv), folyóirat-olvasás, -kölcsönzés, könyvtárközi kölcsönzés, kölcsönözhető dokumentum előjegyzése, internethasználat, fénymásolás, témafigyelés, irodalomkutatás, gyermekfoglalkozások.

Felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt? Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, ahol a helyszínről egyéb feltételekről bővebb tájékoztatást nyújthatunk, illetve a helyszín bejárás időpontját is egyeztethetjük!

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 3
Esküvő várban, polgári és egyházi esküvők a festői szépségű Füzér Várában

Esküvő várban, polgári és egyházi esküvők a festői szépségű Füzér Várában 2021.01.01. - 12.31.

Szeretné élete legfontosabb eseményét egy gyönyörű helyszínen megtartani? Ha igen, akkor a meseszép Füzér Vára a legmegfelelőbb hely hozzá! Bővebben

Kiemelt ajánlat

Vártúra online, Füzér Várának interaktív bemutatója a REG-ÉLŐ Vártekergő Térképen

Vártúra online, Füzér Várának interaktív bemutatója a REG-ÉLŐ Vártekergő Térképen 2021.01.01. - 12.31.

Vártekergő térképünk segítségével felfedezhetik Füzér Várának minden szegletét. Ismerjék meg a rekonstruált Palotaszárny minden lakószobáját vagy épp a csodálatos fényekben pompázó Várkápolnát. Ássanak mélyen a múltba Pinceszintünkön és térjenek be tetőtéri tematikus kiállításainkra is! Térképünkön ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Észak-magyarországi várak, fedezze fel Füzér Várát és ismerje meg történelmét!

Észak-magyarországi várak, fedezze fel Füzér Várát és ismerje meg történelmét! 2021.01.01. - 12.31.

Fedezze fel Füzér Várát és ismerje meg történelmét képzett animátoraink segítségével! Jöjjön el és tekintse meg, hogyan éltek a középkorban, kik voltak a vár birtokosai, illetve miért tartják számon országunk egyik legszebb fekvésű váraként! Nem érdemes kihagyni a Tájház Portákat és a Látogatóközpontot ... Bővebben

Kiemelt ajánlatKapcsolódó témák:
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Füzéri programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG