Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!
Fedezze fel velünk az őszi színekben pompázó természetet a mesebeli Tisza-tónál!

A Gulyás Vendégház Tiszafüreden a Tisza-tó közvetlen közelében várja a sportot, horgászatot, a természet-kedvelőket, a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Vendégeink Lovas-tanyánkon, megismerhetik állatainkat, `Pusztakocsikázáson` vehetnék részt, így a Tisza-tó szépséges állat és növényvilágát, a táj páratlanul elbűvölő báját, egyedülálló módon fedezhetik fel. A Vendégház 2-3 ágyas, balkonos, fürdőszobás szobáiban kínál szálláslehetőséget vendégeinek.


Szállásról bővebben

Vendégeink Lovas-tanyánkon, megismerhetik állatainkat, "Pusztakocsikázáson" vehetnék részt, így a Tisza-tó szépséges állat és növényvilágát, a táj páratlanul elbűvölő báját, egyedülálló módon fedezhetik fel. A Vendégház 2-3 ágyas, balkonos, fürdőszobás szobáiban kínál szálláslehetőséget vendégeinek. Szobáink pótágyazhatóak, WiFi-vel, televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek.

A földszinten a hatalmas nappali, sokféle szórakozásra, kikapcsolódásra ad lehetőséget, a reggel beszűrődő napfény emeli a reggeli fényét, melynek árát tartalmazza az ajánlatunk.

A ház hátsó udvarán bográcsozási és grillezési lehetőséget vehetnek igénybe vendégeink.
Az autók elhelyezésére saját parkoló biztosított.

A víz és természet rajongóknak csónakkirándulásra van lehetőségük, ahol megismerhetik a Tisza-tó csodálatos vízi világát. Horgászok számára csónakbérlési lehetőséget biztosítunk.

Tanyánkon az állattartás rejtelmeibe kaphat betekintést, hangulatos, egyedi fotókat készíthet, ha gyermekekkel érkezik, külön ajánljuk figyelmébe mindkettő programunkat.

Lovasprogramok és szolgáltatások

A vendégház közelében található 3 patkós Gulyás Tanyán szakképzett lovasoktató várja a kezdő és haladó lovasokat. Sétalovagoltatással, tereplovaglási lehetőséggel, lovastúra szervezéssel, pusztakocsikázással várjuk az érdeklődőket.

Vállaljuk lovastáborok szervezését, lovak bértartását is.

Egyéb szolgáltatásaink:

  • Lovasoktatás karámban
  • Lovaglás futószáron                
  • Karámlovaglás                         
  • Tereplovaglás                            
  • Pusztakocsikázás:  1-5 főig

(A szolgáltatások árairól és részleteiről érdeklődjön nálunk!)

Környék

A szálláshelytől a Tisza-tó, két perc gyaloglással elérhető, az elő Tisza mintegy ötpercnyi járásra. Itt találja a környék, Tiszafüred két legnagyobb kikötőjét. Az utca végén egy kis élelmiszerbolt áll rendelkezésre.

Szálláshelyünk a Tisza-tó, - Tiszafüred, - tiszaörvényi részén, a régió két legnagyobb kikötője közelében található. Csónakbérlési igényében tudunk segíteni, de bejárhatja a Tisza-tavat, a Tisza-gáton biciklin is, kitűnő minőségű kerékpárúton, mely házunk közelében halad el.

A Szabics kikötő kb. 800 méterre található, ahol a nemrég átadott, "Örvényi Pákász" Tanösvényen, illetve a "Tiszavirág Ártéri Sétaúton" tehet egy érdekfeszítő, kalandos sétát. A Tiszafüredi szabad strand egy kicsit távolabb, mintegy két kilométerre található.

2017.01.01 - 2017.12.31