Pipacs vendéglő - szívvel, lélekkel! Mindenkit szeretettel várunk!
Pipacs vendéglő - szívvel, lélekkel! Mindenkit szeretettel várunk!

A Káli Art Inn a Káli-medence természetvédelmi területén fekszik, közel a Balatonhoz. Kitűnő ételekkel és borokkal, odaadó kiszolgálással és a környező vidék szépségeivel kényeztetjük Önt. Kapcsolódjon ki és érezze jól magát nálunk!


Művészet és természet a Káli-medencében

Európa szívében található a szinte érintetlen Káli-medence természetvédelmi területe, amely minden idelátogatót elbűvöl szépségével és festői színvilágával. Évente több mint 2000 órát süt a nap, s ez a Magyarországon kivételes mediterrán klíma egészen különleges flórát és faunát hozott létre.

 A számtalan kis tavacska közelében őzekkel és fácánokkal találkozhat a vidéket járó, levendula-ligetek és mandulafák szegélyezik az utakat. Mintha minden csak azért lenne így, hogy kellően felhívja az idelátogató figyelmét erre a gyönyörű vidékre.

Az épület a legmesszemenőbb gondossággal lett felújítva, minden apró régi részletre külön ügyelve. Antik bútorok, festmények és dísztárgyak teszik teljessé a múlt századi hangulatot.

Újonnan megnyílt éttermünk minden tekintetben igazodik a panzió vendégeink által már megszokott miliőjéhez és igényességéhez.
Nálunk nincs étlap, nincsenek pincérek, minden nap a legfrissebb alapanyagokból és a kertben termett fűszernövényekből állítjuk össze az aznapi ebéd- és vacsorakínálatot.
Reggelire házilag elkészített gyümölcsjoghurttal, tojásételekkel, helyben sütött croissant-nal, saját befőzésű gyümölcslekvárokkal kedveskedünk vendégeinknek. Háromfogásos ebéd- és vacsoramenünkhöz a legfinomabb borok közül válogathat. gyermekeknek és vegetáriánusoknak külön menüsorokat kínálunk.
Éttermünkhöz gyönyörű kerttel körülvett óriási terasz tartozik, így nyáron a reggelit és a vacsorát kint szolgáljuk föl.

A Káli Art Innben lehetősége van kedvétől függően festeni, ezért lett kialakítva a főépület tetőterében egy napfényműterem, amely azonban szobának is kiválóan alkalmas. Az egy légterű, "loft"-szerű, a párizsi művészlakások hangulatát idéző műteremben kipróbálhatja, milyen az élet egy ilyen élettérben. Az óriási panorámaablakokon át gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A műteremben egy dupla és egy szimpla ágy található, de igény szerint további pótágyakkal vagy gyerekágyakkal a férőhelyek száma bővíthető.

A 10.000 négyzetméter alapterületű kertünkben játszótér, homokozó és egy kis tó várja legfiatalabb vendégeinket. Van hely játszani bőven. Itt a felnőttek is élvezhetik a természetet: olvasson, vagy szundítson egy jót az árnyékban.


Akár az aktívabb, akár a pihenősebb kikapcsolódást választja, mindenre van mód a Káli-medence térségében. Romantikus borkóstolók a csillagos égbolt alatt, vadászat napkeltekor, teniszezés és kirándulás a napsütésben. A Balaton – ahol több vízi sportra van lehetőség – csak 5 kilométerre található. Lovaglás és kocsikázás - errefelé az a mondás járja: ezen a vidéken mindennap lovagolhatsz anélkül, hogy kétszer ugyanarra az útra tévednél.

Látogasson hát el ide, és fedezze fel e különleges táj szépségeit lóháton vagy lovaskocsin!

 

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Káli Art Inn

Programajánlat

Termelői Piac Köveskál
Termelői Piac Köveskál
  • Köveskál
2017. szeptember 23.
Káli-medence programok 2017
Káli-medence programok 2017
2017. szeptember 23.