Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Kastélyhotel Sasvár Resort
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Kastélyhotel Sasvár Resort

A Mátra domborulatai között búvik meg Magyarország egyik legnépszerűbb kastélyszállodája, a Kastélyhotel Sasvár Resort, mely családbarát, exluzív, üzleti és wellness hotel is egyben. A történelmi falak között úgy érezheti magát, mint egy kosztümös film főszereplője, egy gróf a középkorból a 21. század küszöbén. A Kastélyhotel ars poeticája: ahol valaha király volt a vendég, ott ma a vendég a király.

További információk


Még több a településen (Parádsasvár):

Amikor megnyitották Magyarország első ötcsillagos kastélyszállodáját, arra gondoltak, hogy a vendégeket visszarepítik a XIX. század végére. Büszkék arra, hogy 1917-ben IV. Károly király és felesége Zita királyné megszállt a kastélyban. Szeretnék, hogy a mai vendégek legalább úgy érezzék magukat, mint az utolsó magyar király.

Itt komolyan veszik az interaktív időutazást, ezért már a szobákat sem a sales managernél, hanem a háznagynál foglalhatják le, a bejáratnál nem a front office manager, hanem a szállásmester köszönti Önöket, csomagjaikat nem a londinerre, hanem komornyikra bízhatják, szobájuk tisztaságáról nem szobalány, hanem komorna gondoskodik, programjaikat nem animátorokkal, hanem ceremóniamesterrel egyeztethetik.

A vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti alagút is összeköt. A Renaissance szárny a legexluzívabb, különleges igényű vendégeknek, a Rendez-vous szárnyat nászutasoknak, a Romantique szárnyat pedig rendezvények, tréningek résztvevőinek ajánlják. A kastély gyönyörű termei rendezvények helyszínéül szolgálnak.

Az épület valamennyi szárnyából a föld alatti folyosón érhető el az elegáns élményfürdő.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Parádsasvár):

◄ Vissza

Eger

Programajánlat

Kékestető programok 2017
Kékestető programok 2017
  • Kékestető
2017. július 8.

Szolgáltató

Flóra Apartman
Flóra Apartman
  • Parádsasvár

Sasvár Vendégház
Sasvár Vendégház
  • Parádsasvár

St. Hubertus Panzió
St. Hubertus Panzió
  • Parádsasvár

Kékes Apartman
Kékes Apartman
  • Parádsasvár

Kristály Apartman
Kristály Apartman
  • Parádsasvár

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer