Kató Mónika keramikus Bóly
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kató Mónika keramikus Bóly


Több, mint 25 éve foglalkozom alkotással, kreativitással és többek között kerámiával. Azért nem csak hobbyként, mert ez az, ami a szívemből jön, ezt szeretem csinálni, ezért szívesen kelek fel minden nap, örömet okoz nekem is és annak is, akinek készül, vagy részt vesz az alkotó folyamatokban. Ezt az élményt szerettem volna mindenkivel megosztani, az alkotás örömét. Így jött létre a kerámiafestő program.

A kerámiafestés:

  •     Örömet okoz. Egy olyan állapotot teremt, amelyben megszűnik az idő, elmélyedhetünk magunkban, azaz önmagunk lehetünk. Egy olyan tudatállapot, ami boldogságot ad és felszabadít.
  •     Kifejezésmódot ad. Vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk kifejezni. Lehet, hogy még megfogalmazni sem. Az alkotás más módon fejezi ki a bennünk lévő érzéseinket és felszabadítja azokat.
  •     Önbizalmat és célokat ad. Az elképzeléseinkhez nekifogunk, formát, színeket választunk, dolgozunk rajta és elkészítjük. Azaz létrehoztunk és végig vittünk valamit, ami belőlünk született. EZ olyan lelkesedéssel tölti el az embert, ami lendületet ad és áthatja egész lényét. Ez egy gyógyító sikerélmény, értékesség érzés és önkifejezés.

Nagy sikerrel tartottam már iskolákban, óvodákban, fesztiválokon, rendezvényeken kerámiafestős programot, ahol gyerekek és felnőttek is szívesen vettek részt. Sok esetben ők adnak új ötleteket, hogy hol és milyen formában szeretnék újra átélni ezt az élményt. Így lett meghívásom a siketekhez is, akiknek szintén nagyon fontos a vizuális élmény, ami még eben az esetben kiegészül az alkotással, az önkifejezéssel. Aki szintén értékesnek ítéli meg ezt a programot és szeretné a környezetének átadni, keressen meg nyugodtan.

Forrás: KM Kerámia honlapja

2022.01.01 - 2022.12.31

Találatok száma: 2
Bólyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok

Bólyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok 2022. június 16 - 19.

XV. Bólyi Motoros Napok

Bólyi programajánló. Bővebben


Motoros Találkozó Bóly 2022. Bólyi Motoros Napok

Motoros Találkozó Bóly 2022. Bólyi Motoros Napok 2022. június 16 - 19.

Június harmadik hétvégéjén ismét felbőgnek a motorok, és ismét a kétkerekű járművektől lesz hangos a Kántor rét. S hogy fokozódjon a hangulat (és a hangerő) kiegészítésként rockkoncertek várják az érdeklődőket. A három nap alatt emellett motorszépségversennyel, motorhangversennyel és motoros túrával is ... Bővebben
Találatok száma: 2

Erzsébet Vigadó és Városi Könyvtár

Erzsébet Vigadó és Városi Könyvtár

Az Erzsébet Vigadó feladatának tekinti a helyben működő amatőr csoportok tevékenységének összefogását, képviseletét, a hazai és külföldi kapcsolatok kiépítését, a hagyományok ápolását és a Bólyban élő nemzetiségek kultúrájának feltárását. Bővebben


Agrártörténeti Múzeum Békáspuszta

Agrártörténeti Múzeum Békáspuszta

A kiállítás Bóly és környékének magas színvonalú mezőgazdasági termelésének történetét és munkaeszközeit mutatja be. Bólytól 1,5 km-re, Békáspusztán a hajdani Montenuovo-uradalom gazdasági központjában, festői környezetben helyezkedik el a volt méntelepi istállók egy részében kialakított, országosan ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
7754 Bóly , Kossuth Lajos utca 24.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események