Nemesnádudvar Horgásztó

Nemesnádudvar Horgásztó

Kiemelt partner

Nemesnádudvar horgásztavai kedveltek a sport- és hobbihorgászok körében is. A horgásztavak könnyen megközelíthetők. település főutcáján (Petőfi) végig kell menni,átmegyünk a DVCS-hídon és 600 méter után az út baloldalán megpillanthatjuk az I-es tavat. További 400 méter után egy tanyát elhagyva jobboldalon van a II-es tóhoz vezető híd.

I-es horgásztó:

A település főutcáján végig kell menni, majd át kell menni a Dunavölgyi Főcsatorna hídján, és 600 méter után az út baloldalán megpillanthatjuk az I-es tavat. A hazai halfajok nagyrésze megtalálható a tóban. Horgászaink elsősorban pontyra és amúrra vadásznak. Fehér halakat tekintve jelentős a kárász és keszeg állomány, valamint most már egyre több compó is van, bár ezek egyedsúlya egyenlőre nem mérvadó. Rabló halból a süllő és a csuka egész évben jól fogható, ezenkívül elvétve balin és harcsa is akadt már horogra. Érdekesség még, hogy vannak akár 20 kiló feletti busák is.

II-es horgásztó:

Az I-es tavat elhagyva további 400 méter után van egy tanya, melyet elhagyva jobboldalon van a II-es tóhoz vezető híd. Itt néhány nap etetés után jó esély van nagysúlyú ponty, amúr illetve a rablóhalazást kedvelőknek harcsa, süllő és csuka kifogására. Nagyon sok a kárász és a dévér. 

Dunavölgyi Főcsatorna:

A helyi és vidéki horgászok körében is közkedvelt ez a folyószakasz. A halállománya változatos, időnként csíkhalat, menyhalat, de még angolnát is lehet itt fogni.

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 2
Nemesnádudvar programok 2021. Események, rendezvények

Nemesnádudvar programok 2021. Események, rendezvények 2021. június 19.

Nemesnádudvari programajánló. Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlat

Varrás tábor 2021. Varrótábor a Baba - Tár - Házban

Varrás tábor 2021. Varrótábor a Baba - Tár - Házban 2021. július 26 - 30.

Varrótábor Nemesnádudvaron a Baba-tár-házban. Bővebben

Újdonság
Kiemelt ajánlatTalálatok száma: 2
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Bormúzeum Nemesnádudvar

Bormúzeum Nemesnádudvar

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ... Bővebben

Kiemelt partner

Nemesnádudvar Pincesor

Nemesnádudvar Pincesor

Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér ... Bővebben

Kiemelt partnerKapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!

Bormúzeum Nemesnádudvar
Bormúzeum Nemesnádudvar
  • Nemesnádudvar

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Nemesnádudvari programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG