Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Rododendron Art and Design Galéria
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Rododendron Art and Design Galéria

Rododendron Art and Design Galéria. A Rododendron egy kis galériaként indult 2008-ban a Madách Imre útról. Kezdetben csak kiállításoknak adott otthont, látványos megnyitókkal. Bemutattuk Ahn Tuan, a Szövetség 39, Magony Zsuzsa, Antal Balázs, Asztalos Zsolt, Gáspár György, Marcus Goldson ipar- és képzőművészek munkáit. Később a még pályakezdő fiatal magyar ipaművészek is teret kaptak nálunk, és a kiállítások mellett egyre bővülő repertoárunk alakult ki az ő egyedi kiegészítőikből, ékszereikből, nyomataikból.

További információk


Még több a településen (Budapest V. kerület):

Fontosnak tartjuk, hogy a kortárs magyar iparművészek mellett a külföldi design kiemelkedő alakjait is bemutassuk a magyar közönségnek. Így a Rododendron fiatalos és kortárs arculatához illő külföldi termékék is megtalálhatóak nálunk, mint például Lomography fényképezőgépek és Ayala Bar híres izraeli ékszerei. A művészet és a design iránt érdeklődők mellett a gyerekekre is gondoltunk, és immár hét különböző kiadótól válogatunk folyamatosan az igényesen illusztrált mesekönyvek közül. Jelen van nálunk a kortárs magyar meseirodalom legjava, és a régi klasszikusok újonnan megjelenő kötetei, továbbá a finn és más külföldi gyermekirodalom legújabb könyvei.

A bővülő kínálatunk tágasabb helyet kívánt, ezért 2010 tavaszán már a Semmelweis utcában ünnepeltük a Galéria második születésnapját. Már az új helyen mutathattuk be Anja Zaboeva cipődesignert, a MIKU design csoportot, Lódi Csaba egyedi táskáit, Agócs Írisz mesekönyv-illusztrátort, és Énart Vince fiatal képzőművészt. Beszállítóink termékeit elegáns környezetben, a város szívében, a hét hat napján képzett eladók értékesítik a magyar és a külföldi vásárlók körében egyaránt. Galériánk immár harmadik éve folyamatosan jelen van a magyar dizájnéletben, kiállításokkal, rendezvényeken való részvétellel (Portfolio Points, Stylewalker nights, WAMP, Gouba Bazár,) és folyamatos sajtómegjelenésekkel. Írtak már rólunk a The Time International-ben, a Wgsn.com oldalon, kínálatunkból a Time Out, a Cosmopolitan, az Elle Dekor munkatársai válogatnak rendszeresen.


Forrás: a galéria honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest V. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer