Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Tacos Locos Mexikói Étterem
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tacos Locos Mexikói Étterem

Az igazi mexikói konyha szépsége és sokszínűsége Budapest szívében. Tacos Locos éttermünkben mexikói séftől tanult személyzet készíti a tradicionális fogásokat, melyekhez kedvére választhat minőségi magyar borkínálatunkból, illetve Magyarországon egyedülálló tequiláinkból, speciális mexikói üdítőitalainkból. Ételeink készítésénél nagy gondot fordítunk rá, hogy csakis minőségi alapanyagok felhasználásával készüljenek, továbbá mexikói ételeink elkészítésénél kizárólag az eredeti, mexikói alapanyagokkal dolgozzunk. A legkedveltebb és legnépszerűbb mexikói ételeket tartalmazó étlapunkkal ugyanakkor szeretnénk kedvére tenni a hozzánk látogató, mexikói konyhát kevésbé kedvelő vendégeinknek is, így magyaros és nemzetközi fogásokat is megtalál nálunk! Látogasson el hozzánk, hogy részese lehessen a mexikói kultúrának, a mexikói, magyar és nemzetközi gasztronómiának.

További információk


Még több a településen (Budapest VII. kerület):

A hozzánk látogató vegetáriánus, vagy valamilyen ételérzékenységgel, ételallergiával együtt élő vendégeink is kedvükre válogathatnak étlapunkról, mely választásban képzett felszolgáló kollégáink vannak segítségükre.Éttermünkben a kisgyermekes családokra is gondolva, az apróságok játszósarokban múlathatják az időt, miközben gyermekmenüink közül választanak.

Éttermünk kiválóan alkalmas üzleti, családi és baráti rendezvények lebonyolítására egyaránt, melyeknek megfelelő helyet tudunk biztosítani a teljes mértékben elszeparálható, hangulatos különtermünkben. Igény szerint svédasztalos, hidegtálas rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, továbbá nálunk tartott összejövetelekhez élő latin zenét, vagy akár DJ-t is tudunk biztosítani.

Közelben lakó, dolgozó illetve tanuló vendégeinknek hétfőtől péntekig, minden hétköznap 12:00 és 15:00 óra között napi menüt ajánlunk, mely egy levest és egy főételt, továbbá 3dl szörpöt tartalmaz.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VII. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer