ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Tűzlepke Öko-élménypark Orfalu

Orfalu, a festői szépségű aprócska falu egyedülálló természeti kincseket, és az itt élő rábavidéki szlovének sajátos kultúráját is magában rejti. És még sok mindent mást is ami a térképeken nem látható. Az Öko-élménypark ezeket az értékeket hivatott bemutatni, játékos módon, élményekkel, izgalmakkal gazdagítva. Minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő időtöltést, külön külön is, de családok több generációja együtt is tölthet itt időt, akár az aktív programot, akár passzív időtöltést választva.

TŰZLEPKE ÖKO-ÉLMÉNYPARK ORFALU

Orfalu, a festői szépségű aprócska falu egyedülálló természeti kincseket, és az itt élő rábavidéki szlovének sajátos kultúráját is magában rejti. És még sok mindent mást is, ami a térképeken nem látható…A Tűzlepke Öko-élménypark területén az egykor itt élt nagy és dédszülők keze munkája nyomán ma védett virágok nyílnak és védett lepkék, pillangók szállnak. Öko - élményparkunk eme értékeket hivatott bemutatni, játékos módon, élményekkel, izgalmakkal gazdagítva. Minden korosztály megtalálhatja nálunk az érdeklődésének megfelelő időtöltést, külön - külön is, de családok több generációja együtt is eltöltheti nálunk az időt, akár az aktív programot, akár passzív időtöltést választva.  Csodás programlehetőség családok, baráti társaságok, iskolás csoportok, természetjárók számára.  Osztálykirándulás és csapatépítő program helyszínként is kiváló.

Tűzlepke Kalandösvény

A Tűzlepke Öko-élménypark Kalandösvényén az idelátogató megismerkedhet a térség védett természeti kincseivel. Mindez egy egy km hosszú információs táblákkal jelölt ösvényen történik (amely 3 nyelvű: magyar, szlovén, német), képekkel, rövid, érdekes leírásokkal, természetvédelmi értékek feltüntetésével. Az információs táblákat, izgalmas, játékos turisztikai attrakciók, megállók fűszerezik. A kalandösvény önállóan megtehető a nagyméretű instrukciós táblák figyelmes elolvasásával, a kötélpálya használatát animátor segíti. Az ösvény végén 5 kérdésből álló Quiz vár mindenkit, a hibátlanul kitöltők nyereménnyel gazdagodnak, tehát érdemes figyelni az út során.(nem kötelező a kitöltés). A kalandösvényen való részvétel lehetséges kötélpálya használattal (140 cm testmagasság felett) vagy  anélkül is, ekkor csak a kötélpálya állomás marad ki az állomások közül. Az út során megfáradt kalandozót az ösvény végén büfé várja.

A parkban parkolási lehetőség, mosdó található. A kerékpárosoknak ideális pihenőhely: büfé használat esetén ingyen fújási lehetőség, e-bike töltési lehetőség, szerelőállvány használat áll rendelkezésre. 15 fő felett előzetes bejelentkezés szükséges.

Tűzlepke erdei gyalogtúrák

A Tűzlepke erdei gyalogtúrák, amelynek a -múlt és jelen- tematika szerinti címe: A mesés Vendvidéki erdők varázslatos titkai. Egy lélegzetelállító erdei gyalogtúra a Vendvidéken, a szlovén Rába-vidéken. A páratlan szépséget nyújtó természet, a túra egyedi tematikája és egyedi útvonala felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevő számára. A túra vezetett, tehát nincs más dolga a kedves túrázónak, mint élvezni a páratlan szépségű erdei környezetet. A túra hossza kb. 8 km.

Djaustji-Cser Emlékház

A park ezen része, a Djaustji- Cser Emlékház várhatóan 2023-ban nyitja meg a kapuit, a népi kulturális értékek iránt érdeklődők számára, ahol a kedves látogató az Örökségem : Egy öreg ház igaz meséje című interaktív időutazásban vehet majd részt.

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 1

Vadvirág méhes- és gyógyítókert

Vadvirág méhes- és gyógyítókert

Az Orfaluban található Vadvirág méhes- és gyógyítókert szeretettel, színes, hasznos programokkal - élménynapok, falusi vendégasztal - várja látogatóit.


Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Dinó Park Kerekiben, nézze meg az élethű, mozgó és hangot adó dinókat a Balaton mellett! Dinó Park Kerekiben, nézze meg az élethű, mozgó és hangot adó dinókat a Balaton mellett!
  • Kereki
2024. április 15. (hétfő) - 2024. április 21. (vasárnap)
Dinó Park Sirokon, nézze meg az élethű, mozgó és hangot adó dinókat! Dinó Park Sirokon, nézze meg az élethű, mozgó és hangot adó dinókat!
  • Sirok
2024. április 15. (hétfő) - 2024. április 21. (vasárnap)
Dino Park Tiszafüreden, szabadtéri dinoszaurusz kiálllítás és élménypark őskori dinoszauruszokkal Dino Park Tiszafüreden, szabadtéri dinoszaurusz kiálllítás és élménypark őskori dinoszauruszokkal
  • Tiszafüred
2024. április 19. (péntek) - 2024. április 21. (vasárnap)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Orfalui programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program