Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

Grund Színházi Fesztivál

Siófoki Városnapok

Libalakomák

Kastély élmények

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

A Borgaléria azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy a a vendégek betekintést nyerhessenek a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőfajták világába, a megismerhessék különböző eljárással készült borokat és meg is ízlelhessék azokat.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Főként a borok gyönyörű, és kimeríthetetlen világából töltünk egy `kicsit a poharakba`, élményeket a lelkekbe - tudással, tapasztalattal.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.

Az egykori neves görög borkereskedő dinasztia nevét őrző Constantin-házban berendezett múzeum Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékét, az uradalmi, kincstári, állami pincészetek történetét mutatja be.

Az egykori neves görög borkereskedő dinasztia nevét őrző Constantin-házban berendezett múzeum Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékét, az uradalmi, kincstári, állami pincészetek történetét mutatja be.

Az egykori neves görög borkereskedő dinasztia nevét őrző Constantin-házban berendezett múzeum Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékét, az uradalmi, kincstári, állami pincészetek történetét mutatja be.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.

A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.

A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.

A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

A Borovics Vendégház gyönyörű környezetben várja vendégeit. A 2000 óta üzemelő családi vállalkozás kemencében sült ízletes ételekkel, vaddal és hallal. Látogasson el hozzánk, hogy megkóstolhassa kiváló ételeinket és borainkat, láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Siófoki Városnap
Siófoki Városnap

Legjobb élmények

Siófoki Városnap