Turizmus Program

Krisna-völgyi Búcsú

Bor és Kenyér Ünnep

Mézesvölgyi nyár

Balatoni borkoncertek

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.

A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.

A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.

A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.

A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.

Házi sütemények, helyi borok, ízletes kávék… egy hangulatos helyen.

Házi sütemények, helyi borok, ízletes kávék… egy hangulatos helyen.

Házi sütemények, helyi borok, ízletes kávék… egy hangulatos helyen.

Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.

Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.

Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.

A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.

A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.

A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.

Tokaj-Hegyalja egyik legszebb helyét - ott ahol a Bodrog folyó éles kanyart ír le mielőtt folytatná útját Tokaj felé - a népnyelv Lebuj-kanyarként ismeri. Az elnevezés a régi bodrogkeresztúri vásárok idejéből ered. E helyen, a csodálatos természeti szépségeket rejtő Bodrogzug közelében épült fel a Lebuj-pincefogadó. Vendégeink - tisztes távolban minden településtől - történelmi hangulatot árasztó környezetben élvezhetik Tokaj-Hegyalja páratlan értékeit. Mindehhez kitűnő konyha is tartozik, melyről érdemes személyesen meggyőződnie. Szállási lehetőség is van: a panzió, ahol a pihenés nem csak passzió. Három kétágyas és egy franciaágyas szoba várja a nyugalomra vágyókat. Párosan kellemes órákat lehet eltölteni a páratlan szépségű környezetben.

Tokaj-Hegyalja egyik legszebb helyét - ott ahol a Bodrog folyó éles kanyart ír le mielőtt folytatná útját Tokaj felé - a népnyelv Lebuj-kanyarként ismeri. Az elnevezés a régi bodrogkeresztúri vásárok idejéből ered. E helyen, a csodálatos természeti szépségeket rejtő Bodrogzug közelében épült fel a Lebuj-pincefogadó. Vendégeink - tisztes távolban minden településtől - történelmi hangulatot árasztó környezetben élvezhetik Tokaj-Hegyalja páratlan értékeit. Mindehhez kitűnő konyha is tartozik, melyről érdemes személyesen meggyőződnie. Szállási lehetőség is van: a panzió, ahol a pihenés nem csak passzió. Három kétágyas és egy franciaágyas szoba várja a nyugalomra vágyókat. Párosan kellemes órákat lehet eltölteni a páratlan szépségű környezetben.

Tokaj-Hegyalja egyik legszebb helyét - ott ahol a Bodrog folyó éles kanyart ír le mielőtt folytatná útját Tokaj felé - a népnyelv Lebuj-kanyarként ismeri. Az elnevezés a régi bodrogkeresztúri vásárok idejéből ered. E helyen, a csodálatos természeti szépségeket rejtő Bodrogzug közelében épült fel a Lebuj-pincefogadó. Vendégeink - tisztes távolban minden településtől - történelmi hangulatot árasztó környezetben élvezhetik Tokaj-Hegyalja páratlan értékeit. Mindehhez kitűnő konyha is tartozik, melyről érdemes személyesen meggyőződnie. Szállási lehetőség is van: a panzió, ahol a pihenés nem csak passzió. Három kétágyas és egy franciaágyas szoba várja a nyugalomra vágyókat. Párosan kellemes órákat lehet eltölteni a páratlan szépségű környezetben.

Légli Szőlőbirtok és Borászat Balatonboglár. Célunk, hogy boraink a természetes értékek, mint gyümölcszamatok, savak, üdeség és a tudatos, felelős emberi munka, mind teljesebb harmóniájának kifejezői legyenek. Fő fajtáink: olaszrizling, rajnai riesling, chardonnay, sauvignon blanc, furmint.

Légli Szőlőbirtok és Borászat Balatonboglár. Célunk, hogy boraink a természetes értékek, mint gyümölcszamatok, savak, üdeség és a tudatos, felelős emberi munka, mind teljesebb harmóniájának kifejezői legyenek. Fő fajtáink: olaszrizling, rajnai riesling, chardonnay, sauvignon blanc, furmint.

Légli Szőlőbirtok és Borászat Balatonboglár. Célunk, hogy boraink a természetes értékek, mint gyümölcszamatok, savak, üdeség és a tudatos, felelős emberi munka, mind teljesebb harmóniájának kifejezői legyenek. Fő fajtáink: olaszrizling, rajnai riesling, chardonnay, sauvignon blanc, furmint.

A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.

A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.

A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.

Egy hagyományos sváb műhely keveredik a modern technológiai eszközökkel és eljárásokkal. Minőségi bor a hordóból! Borkóstolás, dűlőtúra, pincetúra, megrendelésre meleg ételek. Látogasson el rendezvényeinkre is.

Egy hagyományos sváb műhely keveredik a modern technológiai eszközökkel és eljárásokkal. Minőségi bor a hordóból! Borkóstolás, dűlőtúra, pincetúra, megrendelésre meleg ételek. Látogasson el rendezvényeinkre is.

Egy hagyományos sváb műhely keveredik a modern technológiai eszközökkel és eljárásokkal. Minőségi bor a hordóból! Borkóstolás, dűlőtúra, pincetúra, megrendelésre meleg ételek. Látogasson el rendezvényeinkre is.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények