Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.

Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.

Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Gaál nem csak borászat, de egy egyben kastélyszálló, mely letisztult klasszicista formáját 1854 körül érte el. Jelenleg a Kastélynak nincsenek állandó lakói, szállodaként üzemel és egyre szépül, hogy régi fényében pompázva várhassa vendégeit.

A Szent Gaál nem csak borászat, de egy egyben kastélyszálló, mely letisztult klasszicista formáját 1854 körül érte el. Jelenleg a Kastélynak nincsenek állandó lakói, szállodaként üzemel és egyre szépül, hogy régi fényében pompázva várhassa vendégeit.

A Szent Gaál nem csak borászat, de egy egyben kastélyszálló, mely letisztult klasszicista formáját 1854 körül érte el. Jelenleg a Kastélynak nincsenek állandó lakói, szállodaként üzemel és egyre szépül, hogy régi fényében pompázva várhassa vendégeit.

Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.

Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.

Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.

A Szent István Korona borcsalád tagjaival Magyarország legnépszerűbb fajtái mutatkoznak be, a technológiának köszönhetően a szőlő eredeti illat- és zamatanyagait megőrizve.

A Szent István Korona borcsalád tagjaival Magyarország legnépszerűbb fajtái mutatkoznak be, a technológiának köszönhetően a szőlő eredeti illat- és zamatanyagait megőrizve.

A Szent István Korona borcsalád tagjaival Magyarország legnépszerűbb fajtái mutatkoznak be, a technológiának köszönhetően a szőlő eredeti illat- és zamatanyagait megőrizve.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

Az 1996-ban alakult borrend célja a Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése, érdekeinek képviselete, a termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor a gasztronómia és a művészetek kapcsolatának megismertetése.

A Szent Orbán Borozó és Panzió Zalakaroson várja vendégeit.

A Szent Orbán Borozó és Panzió Zalakaroson várja vendégeit.

A Szent Orbán Borozó és Panzió Zalakaroson várja vendégeit.

A Hajósi Szent Orbán Borrend elsősorban azért jött létre, hogy megismertesse Hajós és környéke kiváló borait és főként a Hajósi Cabernet Sauvignont, a borrend zászlós borát a hazai és a világ borkedvelőivel.

A Hajósi Szent Orbán Borrend elsősorban azért jött létre, hogy megismertesse Hajós és környéke kiváló borait és főként a Hajósi Cabernet Sauvignont, a borrend zászlós borát a hazai és a világ borkedvelőivel.

A Hajósi Szent Orbán Borrend elsősorban azért jött létre, hogy megismertesse Hajós és környéke kiváló borait és főként a Hajósi Cabernet Sauvignont, a borrend zászlós borát a hazai és a világ borkedvelőivel.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok