Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borfesztivál
Borbár
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Bortúra
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Borrendelés
Szüret
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.
Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.
Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.
Szent Gellért Borház és Vendégfogadó a hagyományok őrzője. Konyhája egyedülálló, enteriőrje páratlan, hangulata rabul ejtő. A 19. századi csárdák hangulatát idéző belső a hozzá kapcsolódó gasztronómiai kínálat teszi feledhetetlenné az itt eltöltött időt. A kemencés és bográcsos ételek, a minőségi magyar borok és pálinkák vezetik be Önt és családját a régi békeidők hangulatába.