A szállás egy gangos parasztház és parasztos jellegű panzió. A szobák közvetlenül a gangra nyílnak, jelenleg 6 kétágyas szobánk van, így összesen 12 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Újonnan kialakított apartmanházunkban 3 szobában 6 főnek kínálunk szállást. Panziónk kutyabarát. Parkolás az udvari részben kialakított zárt parkolóban lehetséges.
A szállás egy gangos parasztház és parasztos jellegű panzió. A szobák közvetlenül a gangra nyílnak, jelenleg 6 kétágyas szobánk van, így összesen 12 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Újonnan kialakított apartmanházunkban 3 szobában 6 főnek kínálunk szállást. Panziónk kutyabarát. Parkolás az udvari részben kialakított zárt parkolóban lehetséges.
A szállás egy gangos parasztház és parasztos jellegű panzió. A szobák közvetlenül a gangra nyílnak, jelenleg 6 kétágyas szobánk van, így összesen 12 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Újonnan kialakított apartmanházunkban 3 szobában 6 főnek kínálunk szállást. Panziónk kutyabarát. Parkolás az udvari részben kialakított zárt parkolóban lehetséges.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.
A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.
A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.
A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.