Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.
A Szent György-hegyen, a bazaltorgonák alatt, természetvédelmi környezetben, kéthektáros birtokon gazdálkodunk. Fő tevékenységünk az általunk ökológiai módon, vegyszermentesen termelt szőlő feldolgozása minőségi borokká, de készítünk mustot, ecetet és verjust is. A birtokon a szőlőn kívül a természetközeli filozófiánknak megfelelően foglalkozunk gyógynövények termesztésével is, melyeket szörpökben, teákban, tinktúrákban kínálunk. A területünkön lévő vegyszermentes gyümölcsökből különböző lekvárokat, befőtteket, chutneykat készítünk.
A Kis-Benedek Pince egy több generációs családi vállalkozás, nemzedékek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal. A kicsiny vállalkozás több sikert is elkönyvelhetett az elmúlt években, többek között a helyi Város Bora választáson aratott sikert 2012-es évjáratú Müller Thurgauval, valamint a kései szüretelésű Zenit több évjáratát is nagyra értékelték hazai és nemzetközi megmérettetéseken.
A Kis-Benedek Pince egy több generációs családi vállalkozás, nemzedékek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal. A kicsiny vállalkozás több sikert is elkönyvelhetett az elmúlt években, többek között a helyi Város Bora választáson aratott sikert 2012-es évjáratú Müller Thurgauval, valamint a kései szüretelésű Zenit több évjáratát is nagyra értékelték hazai és nemzetközi megmérettetéseken.
A Kis-Benedek Pince egy több generációs családi vállalkozás, nemzedékek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal. A kicsiny vállalkozás több sikert is elkönyvelhetett az elmúlt években, többek között a helyi Város Bora választáson aratott sikert 2012-es évjáratú Müller Thurgauval, valamint a kései szüretelésű Zenit több évjáratát is nagyra értékelték hazai és nemzetközi megmérettetéseken.
Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.
Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.
Borászatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban csak hobbiként készített saját borainkat másoknak is meg tudjuk mutatni. A szőlőterület közben fokozatosan nőtt, jelenleg 4,5 hektáron gazdálkodunk. Szőlőfajtáink nagyrészt fehér fajtákból állnak, így Leányka, Olaszrizling Cserszegi fűszeres, Zenit, Rizlingszilváni és Kékfrankos ültetvényeket művelünk. 2019 áprilisában nyitottuk meg borozónkat az Egri Szépasszonyvölgyben, ahol közvetlenül találkozhatunk fogyasztóinkkal. Itt minden termékünk megtalálható, és jóízű borozás közben kóstolható.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.