Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.