A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.
Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.
Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.