Hal
Olasz
Disznótoros
Hamburger
Pizza
Liba
Kemencés
Grill
BBQ
Kolbász
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Sajt
Palacsinta
Street Food
Házias
Ebéd
Fánk
Vega
Kínai
Lecsó
Csülök
Zsidó
Erdélyi étel
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Étel kiszállítás
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Vadétel
Disznóvágás
Rétes
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A hagyományos magyar konyha ízeiért kizárólag a legjobb és legfrissebb alapanyagokkal dolgozunk, nincs fagyasztott zöldség és hús felhasználás sem, ezért halljuk nap mint nap vissza: `mintha a nagymamám főzte volna`. A Szélmalom Vendéglő kellemes légkört kínál esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és más egyéb privát események megtartására mindezt kezdődő áron.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.