Hal
Olasz
Disznótoros
Hamburger
Pizza
Liba
Kemencés
Grill
BBQ
Kolbász
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Sajt
Palacsinta
Street Food
Házias
Ebéd
Fánk
Vega
Kínai
Lecsó
Csülök
Zsidó
Erdélyi étel
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Étel kiszállítás
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Vadétel
Disznóvágás
Rétes
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj
A 70-es évek eleje óta töretlen sikerrel működő Szlovák Sörözö és Étterem továbbra is várja kedves vendégeit. Legendás szlovák különlegességeink mellett természetesen hazai specialitásokat is kínálunk, mint egy jó bogrács gulyás, avagy egy hamisítatlan Jókai bableves. Országosan híres sztrapacskánk 8 féle variációban kérhető, frissen csapolt szűretlen Staropramen-el avagy egy jó belga Leffe barnasör, vagy szüretlen IPA, vagy Hoegarden málnás sört is csapolunk.
A 70-es évek eleje óta töretlen sikerrel működő Szlovák Sörözö és Étterem továbbra is várja kedves vendégeit. Legendás szlovák különlegességeink mellett természetesen hazai specialitásokat is kínálunk, mint egy jó bogrács gulyás, avagy egy hamisítatlan Jókai bableves. Országosan híres sztrapacskánk 8 féle variációban kérhető, frissen csapolt szűretlen Staropramen-el avagy egy jó belga Leffe barnasör, vagy szüretlen IPA, vagy Hoegarden málnás sört is csapolunk.
A 70-es évek eleje óta töretlen sikerrel működő Szlovák Sörözö és Étterem továbbra is várja kedves vendégeit. Legendás szlovák különlegességeink mellett természetesen hazai specialitásokat is kínálunk, mint egy jó bogrács gulyás, avagy egy hamisítatlan Jókai bableves. Országosan híres sztrapacskánk 8 féle variációban kérhető, frissen csapolt szűretlen Staropramen-el avagy egy jó belga Leffe barnasör, vagy szüretlen IPA, vagy Hoegarden málnás sört is csapolunk.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.
Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.
Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.