Olasz
Hal
Disznótoros
Pizza
Hamburger
Kemencés
Liba
Grill
Kolbász
BBQ
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Street Food
Sajt
Palacsinta
Házias
Ebéd
Fánk
Kínai
Lecsó
Csülök
Vega
Zsidó
Erdélyi étel
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Étel kiszállítás
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Disznóvágás
Rétes
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Vadétel
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj

Kiskeve Étterem Ráckeve - Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel. Kiváló séfjeink a grillsütés elismert szakemberei. Könnyű grillezett halak, szárnyasok és steak-ek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és a grillrácson is! Fedett, üvegezett, kertre nyíló teraszunkon, télen is várjuk vendégeinket.
Kiskeve Étterem Ráckeve - Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel. Kiváló séfjeink a grillsütés elismert szakemberei. Könnyű grillezett halak, szárnyasok és steak-ek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és a grillrácson is! Fedett, üvegezett, kertre nyíló teraszunkon, télen is várjuk vendégeinket.

Kiskeve Étterem Ráckeve - Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel. Kiváló séfjeink a grillsütés elismert szakemberei. Könnyű grillezett halak, szárnyasok és steak-ek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és a grillrácson is! Fedett, üvegezett, kertre nyíló teraszunkon, télen is várjuk vendégeinket.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.