Menü
Magyaros
Pizzéria
Étlap
Nemzetközi konyha
Vegetáriánus
Csárda
Házias
Gyorsétterem
Gluténmentes
Japán
Önkiszolgáló
Reggeli
Családias
Grill
Terasz
Steak
Indiai
Vegán
Mediterrán
Kemence
Kutyabarát
Borétterem
Lakásétterem
Olasz
Laktózmentes
Mexikói
Thai
Fine dinding
Sushi
Karácsonyi menü
Rendezvényterem
Barbecue
Kínai étterem
Kóser
Hajóétterem
Török
Magyar
Francia
Akadálymentes
Lovagi
Mozgáskorlátozott
Hajó
Reform
Vad
Görög
Bajor
Falatozó
Bolgár
Arab
Kisvendéglőnk. nevét a Vöröskő-hegyről és kilátóról kapta. Nem véletlenül, hiszen aki felkeresi a néhány éve újjáépített kilátót, az az erdei út mentén hatalmas vöröses színű kövekben gyönyörködhet. S egy túra után mi lehet jobb, mint egy nagy tál sztrapacska mellett megpihenni? Házias ízekkel, udvarias, barátságos kiszolgálással várjuk önt és családját. Csoportok részére egyedi ajánlatot adunk.
Kisvendéglőnk. nevét a Vöröskő-hegyről és kilátóról kapta. Nem véletlenül, hiszen aki felkeresi a néhány éve újjáépített kilátót, az az erdei út mentén hatalmas vöröses színű kövekben gyönyörködhet. S egy túra után mi lehet jobb, mint egy nagy tál sztrapacska mellett megpihenni? Házias ízekkel, udvarias, barátságos kiszolgálással várjuk önt és családját. Csoportok részére egyedi ajánlatot adunk.
Kisvendéglőnk. nevét a Vöröskő-hegyről és kilátóról kapta. Nem véletlenül, hiszen aki felkeresi a néhány éve újjáépített kilátót, az az erdei út mentén hatalmas vöröses színű kövekben gyönyörködhet. S egy túra után mi lehet jobb, mint egy nagy tál sztrapacska mellett megpihenni? Házias ízekkel, udvarias, barátságos kiszolgálással várjuk önt és családját. Csoportok részére egyedi ajánlatot adunk.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.