Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Étel
Sajtkészítés
Amerikai
Vendégasztal
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Túra
Vacsora
Food Truck Show
Torkos napok
Ebéd
Menü
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
Miskolc Görömbölyi részén található a Kis Anna Halászkert vendéglő, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni. Miskolc-Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket..A vendéglő házon kívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja vendégeinek.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
Sümeg belvárosában az öreg gesztenye fák árnyékában helyezkedik el a Kisfaludy vendégház. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket, amely még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A konyha hideg és meleg ételek készítésével foglalkozik, a hidegtálaktól a desszertekig. Rendezvények esetén maximum 120 főig ellátást tud biztosítani vendégeink számára.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
Hangulatos kisvendéglő Salgótarján belvárosában, a régi `Szajna-parton”. Befogadóképességünk 80+20 (terasz) fő különálló légkondicionált termekben, igény szerint összenyithatóan. Étlapunkon megtalálhatóak tájjellegű-, palóc-, magyaros ételek, de a nemzetközi konyha ételei is helyet kapnak. Vállaljuk céges-, családi rendezvények, lakodalmak, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítását is.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.