Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Amerikai
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Vendégasztal
Torkos napok
Ebéd
Food Truck Show
Menü
Piac
Fesztivál
Perzsa
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Vacsora
Túra
Gesztenye
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Joghurt készítés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.
Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.

Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.

Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.
Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.

Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.
Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.