Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Étel
Sajtkészítés
Amerikai
Vendégasztal
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Túra
Vacsora
Food Truck Show
Torkos napok
Ebéd
Menü
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.
Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.
Éttermünk a város főterén, Szentendre legrégebbi és legnagyobb étterme, több mint kétszáz éve folyamatosan üzemel. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt. Vállaljuk családi és céges rendezvények, illetve csoportos étkeztetés lebonyolítását.
Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.
Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.
Az étterem Mosonmagyaróváron található, 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól. Az étteremben 70 fő vendég kényelmes kiszolgálásra van mód, ezenkívül a 30 fős különterem, a nyáron üzemelő közel 90 fős belső kerthelyiségünk és a 40 fős dohányzó külső teraszunk áll kedves vendégeink részére.
Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.
Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.
Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.
A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.
A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.
A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős workshopjaink valamelyikére, és legyél gazdagabb új élményekkel, tudással és csodálatos ízekkel. Lehetőség van főzéssel egybekötött csapatépítő tréningre, legény búcsú és egyéb rendezvények megtartására is.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.