Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Amerikai
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Vendégasztal
Torkos napok
Ebéd
Food Truck Show
Menü
Piac
Fesztivál
Perzsa
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Vacsora
Túra
Gesztenye
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Joghurt készítés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha

Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.
Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.

Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.

A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.

A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.

A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.

A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.

A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.

A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.