Nagy Imre balatonakali borász, a jó nevű szakember már több évtizede bizonyítja, hogy kitűnően ért a borokhoz. A Barátcsuha hangulatos borozóban várja nagy szeretettel a buszon vagy hajón érkező csoportokat, és az egyéni kóstolókat. A borházban lehetőség van folyó és palackozott borok vásárlására. A borház túrákat is szervez a műemléki pincesorhoz.
Nagy Imre balatonakali borász, a jó nevű szakember már több évtizede bizonyítja, hogy kitűnően ért a borokhoz. A Barátcsuha hangulatos borozóban várja nagy szeretettel a buszon vagy hajón érkező csoportokat, és az egyéni kóstolókat. A borházban lehetőség van folyó és palackozott borok vásárlására. A borház túrákat is szervez a műemléki pincesorhoz.
Nagy Imre balatonakali borász, a jó nevű szakember már több évtizede bizonyítja, hogy kitűnően ért a borokhoz. A Barátcsuha hangulatos borozóban várja nagy szeretettel a buszon vagy hajón érkező csoportokat, és az egyéni kóstolókat. A borházban lehetőség van folyó és palackozott borok vásárlására. A borház túrákat is szervez a műemléki pincesorhoz.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.
Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.
Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.
A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.
A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.
A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.