A Liszkay Borkúria különleges exkluzív szálláslehetőséggel várja Önöket a festői szépségű Káli medencében, a legújabb „boutique” trendek szerint. Kilenc ízlésesen berendezett szoba, wellness, meditációs szauna, relaxációs gőzszoba kandallóval, külső és belső medence, levendula tenger, valamint Borgaléria várja az idelátogató, kikapcsolódni vágyó vendégeket.
A Liszkay Borkúria különleges exkluzív szálláslehetőséggel várja Önöket a festői szépségű Káli medencében, a legújabb „boutique” trendek szerint. Kilenc ízlésesen berendezett szoba, wellness, meditációs szauna, relaxációs gőzszoba kandallóval, külső és belső medence, levendula tenger, valamint Borgaléria várja az idelátogató, kikapcsolódni vágyó vendégeket.
A Liszkay Borkúria különleges exkluzív szálláslehetőséggel várja Önöket a festői szépségű Káli medencében, a legújabb „boutique” trendek szerint. Kilenc ízlésesen berendezett szoba, wellness, meditációs szauna, relaxációs gőzszoba kandallóval, külső és belső medence, levendula tenger, valamint Borgaléria várja az idelátogató, kikapcsolódni vágyó vendégeket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.
Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.
Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.
A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Mád, boraival és hangulatával különleges, az egész világon egyedülálló hely. A község dűlői három, vulkáni kúpokból álló medencében helyezkednek el, ezáltal védve vannak az északi és nyugati szelektől. Az itt elterülő szőlők a magasabb páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően fokozott fotoszintetizáló képességgel rendelkeznek. Pincészetünk jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő.
Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.
Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.
Majoros László a Majoros Birtok és Borbár szőlésze és borásza is egy személyben. Számára a bor az egyik legcsodálatosabb ital, hisz születik, fejlődik, alakul, nem pedig összeállítják, és ennek ő részese lehet. Törekszik a minél természetesebb, legkevésbé befolyásolt, megerőszakolt folyamatoktól mentes, természetes borkészítésre, ahol próbálja minden évjárat kiemelkedő értékeit, és dűlőjegyeit megmutatni. A bor számára névjegy.