Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`
A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`
A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`