2025.11.28. (péntek) - 2025.12.21. (vasárnap)
8229 Paloznak
Fotó: Pixabay.com
Adventi koszorúkészítő
2025. november 28. péntek 16:30 – 18:00
Adventi programsorozatunk első állomásaként koszorúkészítésre várunk mindenkit a Szt. József házba!
I. Adventi gyertyagyújtás
2025. november 30. vasárnap 18:00 – 20:00
A hagyományos gyertyagyújtást megkezdi a: Mandulafa Társaság.
II. Adventi gyertyagyújtás
2025. december 07. vasárnap 18:00 – 20:00
A gyertyagyújtást folytatja: Borklub és a PiSZE.
Adventi mézeskalács sütés
2025. december 12. péntek 16:30 – 18:30
Adventi programsorozatunk folytatódik a mézeskalács sütéssel a Szt. József házban.
III. Adventi gyertyagyújtás
2025. december 14. vasárnap 18:00 – 20:00
A következő gyertyát meggyújtja a: PACI és a PISZ.
IV. Adventi gyertyagyújtás
2025. december 21. vasárnap 18:00 – 20:00
A negyedik gyertyát meggyújtja az: Önkormányzat.
2025.11.28. - 2025.12.21.
Paloznak
További ajánlataink
2025. október
2025.10.23.
Paloznaki programok 2025. Fesztiválok, rendezvények, események
Ünnepi megemlékezés
2025.10.29.
2025.10.31.
Paloznaki programok 2025. Fesztiválok, rendezvények, események
IV. Töklámpások éjszakája
2025. november
2025. december
Találatok száma: 5
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Egész évben (változó nyitvatartással) szeretettel várjuk vendégeinket programokkal és borainkkal a Homola Pincészet borteraszán. DJ a szőlőben programsorozat mellett, élőzenés gasztro-estekkel, közös szürettel és különböző workshopokkal várjuk a vendégeket. Várjuk rendezvények, csapatépítők jelentkezését is.
Egész évben (változó nyitvatartással) szeretettel várjuk vendégeinket programokkal és borainkkal a Homola Pincészet borteraszán. DJ a szőlőben programsorozat mellett, élőzenés gasztro-estekkel, közös szürettel és különböző workshopokkal várjuk a vendégeket. Várjuk rendezvények, csapatépítők jelentkezését is.
Egész évben (változó nyitvatartással) szeretettel várjuk vendégeinket programokkal és borainkkal a Homola Pincészet borteraszán. DJ a szőlőben programsorozat mellett, élőzenés gasztro-estekkel, közös szürettel és különböző workshopokkal várjuk a vendégeket. Várjuk rendezvények, csapatépítők jelentkezését is.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
Megjelenés forrása: ajánlat weboldala
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár