Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Balatonfüredi kiállítások 2017
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Balatonfüredi kiállítások 2017

2017.04.22. - 07.09. 8230 Balatonfüred, Több helyszínen (lásd a programoknál)

Balatonfüreden az alábbi kiállítóhelyeken várják kiállításokkal a látogatókat. Vaszary Galéria, Kisfaludy Galéria, Városi Múzeum, Városi Helytörténeti Gyűjtemény, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, Városi Könyvtár, Polgármesteri Hivatal Folyosó Galéria.

További információk

Info:
E-mail cím: [balat...megnézem]
Cím: 8230 Balatonfüred , Több helyszínen (lásd a programoknál)


Kiállítások a Vaszary Galériában

KONTAKT 2.0 - Keleti Éva fotói
Kiállítás  a Vaszary Galériában
2017. április 22 - 2017. július 9.

„Szabadabb játékok”

A kiállított képek két időszakot ölelnek föl. Egyik részük az Új Tükörnél töltött időmben készült – 1976 és 1989 között –, a másik pedig a Színházi Élet című rövid életű, de fontos lapnál született a 90-es évek elején.

Már az Új Tükörnél is, de aztán különösképpen a Színházi Életnél, túl lehetett lépni az emberábrázolás addig megszokott és elfogadott keretein. Röviden talán annyit jelentett ez, hogy bátoríthattam a modelljeimet, elsősorban a színészeket, hogy legyenek fölszabadultabbak. Viselkedjenek úgy a kamera előtt, ahogy máshol nem mernének! Fotográfusként én akkor lettem fölszabadultabb, amikor az MTI-től távoztam. Az a sok előírás, szabály és kötelezettség, amivel a Kádár-korban a hírügynökségi fényképezés járt, már nem nyomasztott. Semmiképpen sem akartam protokolláris, túlzottan hivatalos portrékat készíteni, inkább a fotográfiai szépséget kerestem. Olyasmit, amilyet korábban is csinálhattam néha-néha az MTI műtermében. De ezúttal főként a szabad térben kerestük a szabad játék lehetőségét. Ugyanis nem mindenki viselte túl jól a műtermi körülményeket. Bármennyire igyekeztem, voltak, akik egész egyszerűen megdermedtek a hátterek, lámpák és derítők művi világában; a parkokban, a csöndes kis utcákon viszont fölengedtek. Önmagukat adták.

Nekem az mutatkozik meg ezeken a képeken, hogy mindenki úgy játszotta el önmagát, mint valamilyen egyszemélyes színházban. Megtapasztaltam, mennyi játékosság tör elő belőlük. Egy fa, egy pad és egy kődarab is jó lehetett „díszletnek”.

Eleinte nem igazán arattam sikert ezekkel a képeimmel a szerkesztőknél: a portrénak kialakult kliséi voltak. Címlapon elképzelhetetlennek tartottak olyan arcképet, amelyiken nem szembe néz a modell. Ebben szinte mindenki roppant konzervatív volt! A mai magazin címlapok is konzervatívok, ugyanarra a „kaptafára” készülnek. Mindegy, hogy fiatal vagy öreg az ábrázolt. Akkoriban harcolnom kellett az újszerű képekért. Mindig megcsináltam az elvárt stílusban a fényképeket, de igyekeztem újszerűen is fotózni. Aztán hétről hétre harcoltam az új szemlélet megjelenéséért – több-kevesebb sikerrel.

Persze mindez csak úgy sikerülhetett, hogy a színészek partnereim voltak az elgondolásban. A Színház- és Filmművészeti Főiskola sokat emlegetett Kerényi-osztálya – Funtek Frigyes, Hirtling István, Mácsai Pál, és a többiek – a 80-as években új szellemet hozott a színpadra is. Én mindig kíváncsi voltam a fiatalokra. Sok évvel előbb, Pogány Juditról például nem tudhattam, hogy mekkora színész lesz, nem azért fotóztam őt, hanem a fiatalsága miatt érdekelt. Ezek a fiatalok pedig már egy kicsit szabadabb és elevenebb légkörben, nagyobb kitekintéssel léphettek a pályára. Ez érdekelt engem bennük! Az országhatárok egy kicsit még jobban kinyíltak, Nyugat felé is. És nemcsak ide jöhettek olyanok, mint Peter Brook, a Comédie Française vagy Giorgio Strehler színháza, hanem néhány magyar művész, színész is lehetőséget kapott, hogy hosszabban dolgozhasson külföldön.

Akkoriban a művészet, a kultúra kiemelten fontos volt. Aki kulturális területen dolgozott, az úgy érezhette, hogy ő személy szerint is fontos és értékes. Nem azt mondom, hogy sztárok voltak ezek az emberek, hiszen ez a fogalom jószerivel ismeretlen volt mifelénk, de egy egész ország ismerte őket, és figyelt rájuk. Ma ez szinte elképzelhetetlen. Ma sztárolás van, a mai hírességek celebek, akiknél sokszor nem az a fontos, hogy mennyire tehetségesek, hanem inkább az, hogy mennyi jövedelem származik a sztárolásukból. Akkor jelentős anyagi támogatást kapott a kultúra, miközben persze politikailag nem volt szabad! Sok minden föllazult ideológiailag. A hetvenes évektől a kortárs magyar dráma egyre népszerűbb lett a színházakban. Görgey, Örkény, Spiró, Szakonyi, rendre új darabokkal jelentkezett. A korántsem rendszerbarát Csurka István egy időben a korszak egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott drámaírója volt.
A hazai színházakban megjelentek addig nem, vagy nem nagyon játszott szerzők: Arthur Miller, Tennessee Williams vagy O’Neill, hogy csak az angolszászokat említsük. Friss szelek fújtak! Dürrenmatt János királya, Mácsaiék vizsgaelőadása bombaként robbant, és óriási karriert futott be.

Az Új Tükör magazin, nagyjából ebben az időszakban, a 70-es évek közepétől hasonló szellemben újult meg. Sok addig nem publikált külföldi szerzőt közölt, fiatal írókat, újságírókat indított el. Szinte az élet minden területén az újat, frisset támogatta, és a szerkesztők horizontja nem az országhatároknál ért véget.
Amikor az Új Tükör a rendszerváltozáskor egyetlen tollvonással megszűnt, egyszeriben légüres térbe kerültem. Az egykori legendás lap, a Színházi Élet felélesztése 1990-ben nagy kalandnak látszott. Boldogan vállaltam ott a képszerkesztői munkát, remek csapat jött össze. És tényleg, szinte mindent megpróbáltunk, hogy a 90-es évek szellemében vett mai és modern újságot csináljunk. Ma is öröm elővenni a megjelent lapszámokat. Mennyi ötlet, mennyi munka van benne! Másfél évet élt a Színházi Élet, anyagi okok miatt szűnt meg.

Keleti Éva


Cilinder és lokni
Osztrák biedermeier képek a Szépművészeti Múzeumból
Megtekinthető: 2017. december 31-ig

A Szépművészeti Múzeum egyik legnépszerűbb műtárgy együtteséből kínál hosszabb időre egy gazdag válogatást a balatonfüredi Vaszary Galéria. A 19. század első felében és közepén egész Közép-Európában divatossá vált, biedermeier néven ismert művészeti stílus kialakulása a középpolgárság megerősödésével, a városi fejlődés fellendülésével van szoros összefüggésben.

A Szépművészeti Múzeum épületének nemrég elkezdett felújításával járó helyzetet kihasználva vált lehetővé az, hogy a munkálatok elkövetkező éveinek ideje alatt a múzeum e fontos és mindig sikerre számító anyagrészéből egy mintegy 50 műalkotásból álló reprezentatív válogatást mutathassunk be Balatonfüred közönsége részére. Ennek során olyan kiváló festők kiállításokról és albumokból jól ismert alkotásaival találkozhatunk, mint Friedrich von Amerling, Johann Nepomuk Ender, Franz Eybl, Friedrich Gauermann, August von Pettenkofen, Johann Baptist Reiter vagy Ferdinand Georg Waldmüller.

Megtekinthető 2017. június 30-ig a Vaszary Galériában.


Kortársunk Daumier
Megtekinthető: 2017. március 25. - 2017. június 11.

Helyszín: Vaszary Galéria

A „karikatúra Michelangelójának” tartott Honoré  Daumier (1808-1879) francia grafikus közel 130 litográfiája a budapesti Szépművészeti Múzeumból érkezik Balatonfüredre.  A válogatás felöleli a páratlan rajztudású művész teljes munkásságát, a pályakezdés politikai karikatúráitól az 1840-es évek társadalmi szatíráin át az életművet lezáró, a második császárság bukását ábrázoló allegorikus kompozíciókig. 

Honoré Daumier (1808–1879) a 19. század egyik legtermékenyebb művésze volt: az illusztrált sajtóban megjelent karikatúrái tették ismertté, de rajzokat, akvarelleket, festményeket és szobrokat is készített.
Daumier az 1830-as évek elején politikai karikatúrákkal kezdte a pályáját.
Elsődleges célpontja Lajos Fülöp, a polgárkirály volt, de a hatalmát kiszolgáló politikusokat és képviselőket is nevetség tárgyává tette. Legismertebb litográfiái a sajtó-és a szólásszabadság védelmében születtek. Az 1835-ben bevezetett szigorú sajtótörvények miatt Daumier a társadalmi szatíra műfajához fordult, sorozataiban például a párizsi polgárság hétköznapjait, szokásait vagy az emancipáció szélsőséges megnyilvánulásait figurázta ki.
Daumier bravúros rajzai mély emberismeretről tanúskodnak, társadalom-ábrázolása Balzac prózájával rokonítható. A második köztársaság szabadabb légkörében a republikánus elveihez egész életében következetesen ragaszkodó művész ismét több politikai karikatúrát készített. Daumier élete utolsó éveiben drámai erejű, allegorikus ábrázolásokban mutatta be a francia-porosz háború pusztítását illetve a második császárság összeomlását.
A tárlat különlegessége, hogy a budapesti Szépművészeti Múzeum Grafikai Gyűjteményének közel 130 Daumier litográfiája mellett olyan kortárs magyar művészek alkotásai is szerepelnek, akiket groteszk, ironikus látásmódjuk rokonít a francia grafikussal. Munkáik láttán okkal érezhetjük, hogy Daumier-nak a gyarlóságokat bíráló karikatúrái és mélységes humánumról tanúskodó embertípusai semmit sem veszítettek aktualitásukból.

A kiállító művészek: Borsos Lőrinc, Breznay Pál, Fabricius Anna, Gőbölyös Luca, Hecker Péter, Kicsiny Balázs, Matzon Ákos, Nemes Csaba, Radák Eszter

 


Megjegyzés az időpontokhoz:

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Kapcsolódó időpontok

2017.04.28. - 2017.04.29. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
XXVI. Jókai Napok
2017.04.28. 16:00 Kisfaludy Galéria programok, kiállítások 2017 Balatonfüred
2017.04.29. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
Jókai bablevesfőző verseny
2017.04.29. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jókai-bableves főzőverseny
2017.04.29. - 2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
J/24- Melges 24 hajóosztályok flottabajnoksága
2017.04.26. - 2017.04.30. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.04.26. - 2017.09.01. Jókai Mór Emlékház látogatás Balatonfüred 2017
2017.04.26. - 2017.12.31. Vitorlázeum programok 2017 Balatonfüred
2017.04.30. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balaton Hegyikerékpáros Gyerek Kupa - Annagora Aquapark
2017.04.25. - 2017.06.30. Vaszary Galéria programok
2017.05.01. Vitorlázeum programok 2017 Balatonfüred
2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balaton Mountainbike Maraton
2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Múzeumi majális
2017.05.01. Vaszary Galéria programok
2017.05.01. Jókai Mór Emlékház látogatás Balatonfüred 2017
2017.05.01. Balatonfüredi Városi Helytörténeti Gyűjtemény programok 2017
2017.05.02. - 2017.09.30. Balatonfüredi Városi Helytörténeti Gyűjtemény programok 2017
2017.05.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.03. - 2017.05.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.04. - 2017.05.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
EMU 6 Day Race 2017. 6 napos Ultramarathon Világkupa
2017.05.04. 14:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Energia-alternatívák: A villamosenergia jelene és jövője -Ismeretterjesztő előadás a Városi Könyvtárban
2017.05.04. 17:00 Kisfaludy Galéria programok, kiállítások 2017 Balatonfüred
2017.05.04. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus élete - ef Zámbó István, Aknai János, Tábori Csaba kiállításának megnyitója a Kisfaludy Galériában
2017.05.05. Balatonfüredi Kisfaludy Színház előadások
2017.05.05. - 2017.05.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
IV. Concours d` Elegance veterán autó szépségverseny
2017.05.05. - 2017.06.15. Kisfaludy Galéria programok, kiállítások 2017 Balatonfüred
2017.05.05. 18:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Bernarda Alba háza - Kisfaludy Színház - Anna Grand Hotel - Színházterem
2017.05.05. 18:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Federico Garcia Lorca: Bernarda Alba háza
2017.04.08. - 2017.05.06. Arácsi Népház és Kiállítóház programok 2017
Kozma Imre festőművész kiállítása látogatható a Népházban
2017.04.08. - 2017.05.06. Balatonarácsi programok
Kozma Imre festőművész kiállítása tekinthető meg az Arácsi Népházban
2017.05.08. 16:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A Füredi História (helytörténeti folyóirat) 47. számának bemutatója a Városi Könyvtárban
2017.05.09. 16:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Védőháló a családokért – előadássorozat 2. előadása a Városi Könyvtárban
2017.05.09. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Az Ige testté lett. A születéstörténet csodája - Szabó Attila tanár, adventista lelkész előadása
2017.05.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.10. - 2017.05.14. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.12. Vaszary Galéria programok
2017.05.12. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Rádiószínház - Yasmina Reza: Művészet. Vaszary Galéria
2017.05.12. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Nádler László festőművész kiállítása nyílik az Arácsi Népházban
2017.05.12. 17:00 Arácsi Népház és Kiállítóház programok 2017
2017.05.13. Vaszary Alkotóműhely programok
2017.05.13. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Vitorlabontó Ünnepség és Évadnyitó Vitorlásverseny
2017.05.13. - 2017.06.07. Balatonarácsi programok
Nádler László festőművész kiállítása az Arácsi Népházban
2017.05.13. - 2017.06.07. Arácsi Népház és Kiállítóház programok 2017
2017.05.17. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.17. - 2017.05.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.17. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Világjárók-sorozat: Vitorlázzunk együtt Amerikába!
2017.05.17. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A mennybemeneteltől Pünkösdig. Császár Attila református esperes előadása
2017.05.18. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A kánai menyegzőtől hitetlen Tamásig. Miklós Ferenc református lelkipásztor előadása
2017.05.19. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A tékozló fiú példázata - Kalocsai Tamás adventista lelkész előadása
2017.05.23. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Krisztus Király - Dasek Viktor katolikus plébános előadása
2017.05.23. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatonfüredi évszázadok – könyvbemutatók: Lichtneckert András 2016-ban megjelent könyvei
2017.05.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.24. - 2017.05.28. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.24. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus Krisztus halála és feltámadása. Szabó Attila tanár, adventista lelkész előadása
2017.05.25. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus és a reformáció. Prof. Dr. Szigeti Jenő Professor Emeritus, adventista lelkész előadása
2017.05.27. - 2017.05.28. Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
Városi Gyermeknap
2017.05.27. - 2017.05.28. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Városi Gyermeknap
2017.05.27. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.05.27. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.05.30. 14:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: „Dobj el mindent, és olvass!” – Villámgyülekezet és Lipták művek olvasása a Városi Könyvtár gyermek-könyvtárában
2017.05.30. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: Megemlékezés és koszorúzás Lipták Gábor sírjánál, a Bajcsy- Zsilinszky úti temetőben
2017.05.31. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.31. - 2017.06.04. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.06.01. - 2017.06.05. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Pünkösdölő
2017.06.02. - 2017.06.05. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatoni Hal és Borünnep
2017.06.02. - 2017.06.05. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
Balatoni Hal és Bor ünnep
2017.06.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.06.07. - 2017.06.11. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.06.08. - 2017.06.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Az Ünnepi Könyvhét programjai a Lipták Gábor Városi Könyvtárban
2017.06.08. - 2017.06.11. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Bor-Könyv-Jazz Fesztivál
2017.06.12. 16:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Hidroplánok a Balatonon – vetítettképes előadás a Városi Könyvtárban
2017.06.13. 16:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Védőháló a családokért című előadássorozat 3. előadása a Városi Könyvtár emeleti olvasóteremében
2017.06.14. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.06.15. - 2017.06.18. Borkóstolás Balatonfüred 2016. Bor- Jazz- Vers
2017.06.16. - 2017.06.19. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
VinAgora Nemzetközi Borverseny
2017.06.18. - 2017.06.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Nemzetközi Sirály Táncfesztivál
2017.06.21. - 2017.09.24. Balatonfüredi nyári programok 2017
2017.06.23. - 2017.07.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Gitárfesztivál 2017
2017.06.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Múzeumok Éjszakája
2017.06.24. Múzeumok Éjszakája Balatonfüred 2017
2017.06.28. - 2017.07.03. Kisfaludy Színházi Fesztivál 2017 Balatonfüred
2017.06.28. - 2017.07.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kisfaludy Színházi Fesztivál 2017
2017.06.30. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: Megemlékezés és koszorúzás a Lipták Gábor emléktáblájánál - Füredi Panteon (Gyógy tér)
2017.07.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
I Love Balaton éjszakai futás
2017.07.03. - 2017.07.28. Vaszary Alkotóműhely programok
2017.07.06. - 2017.07.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
KÉKSZALAG Vitorlásverseny
2017.07.07. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.07.07. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.07.15. - 2017.07.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
17. Fina Világbajnokság eseményei Balatonfüreden
2017.07.21. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA JAM - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.21. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Szex és más tabuk - Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, vendég: Tóth Edu - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.22. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.22. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Dombóvári István, Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.23. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Vihar a biliben - Kovács András Péter önálló estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.23. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Humorvosság, avagy a nevetés gyógyít - Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.24. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.24. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - BADÁR&BADÁR: Bűvészet&Stand-up Comedy - Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.25. - 2017.07.30. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Anna Fesztivál
2017.07.25. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kormos Anett, Mogács Dániel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.25. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - TÉVÉLACI – A világ és ami helyette van // Hadházi László önálló estje, vendég: Janklovics Péter - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.26. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Magyarország, szereplek! - Gála // Stand Up est a Comedy Central új felfedezettjeivel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.26. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA AKTUÁL - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.27. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Kőhalmi Zoltán, Felméri Péter, műsorvezető: Szobácsi Gergő - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.27. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Ketten az úton 2 - Aranyosi Péter és Dombóvári István közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.28. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA JAM - Aranyosi Péter, Badár Sándor, Kovács András Péter - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.28. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.29. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
192. ANNA-BÁL
2017.07.29. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.29. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.30. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Szenteste - Badár Sándor, Hajdú Balázs, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.30. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - All stars - Hadházi László, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Mogács Dániel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.08.01. - 2017.08.31. Balatonfüredi programok 2017 augusztus
2017.08.13. - 2017.09.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Borhetek
2017.08.13. - 2017.09.03. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
Balatonfüredi Borhetek
2017.08.18. 20:00 Balatonfüredi koncertek 2017. Komolyzenei és könnyűzenei koncertek a városban
2017.08.18. 20:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Zorán koncert - Gyógy tér
2017.08.19. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
RetroStars 2017
2017.08.26. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.08.26. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.09.08. - 2017.09.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Salvatore Quasimodo Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála
2017.09.08. - 2017.09.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatonman Triatlon Fesztivál
2017.09.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Maratonman Őszi Futam
2017.09.16. - 2017.09.17. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lakótelepi Szomszédünnep és Egészségnap
2017.09.21. - 2017.09.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Romantikus Reformkor
2017.10.06. - 2017.10.08. Füredi Szüret 2017
2017.10.06. - 2017.10.08. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Szüret 2017
2017.10.06. - 2017.10.08. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
2017.11.10. - 2017.11.12. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
2016.10.01. - 2017.12.31. Biedermeier kiállítás Balatonfüreden, osztrák biedermeier képek a Szépművészeti Múzeumból
2017.12.01. - 2017.12.23. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Advent

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer