KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Vaszary Galéria programok, kiállítások 2017

2017. május 1. 8230 Balatonfüred, Honvéd u. 2.

Kulturális programok Balatonfüred egyik legrangosabb és legjelentősebb épületében. A főként képzőművészeti alkotásokat bemutató galériában a kiállításokat irodalmi, zenés és előadói estek kísérik, sőt, egy-egy alkalommal neves közéleti személyiségek, művészek vezetésével haladhatunk végig a villa csodálatosan felújított épületében. A Vaszary Galéria kiállításain első osztályú képzőművészeti élményekben lehet részünk. Az egykori prímási nyaraló szobáinak kiállító terekké történő átalakítása óta olyan művészek munkáinak adott otthont, mint Csók István, Ferenczy Károly, Amrita Sher-Gil, Kondor Béla és Joan Miró. A Vaszary-alkotóműhely nyaranta megtelik a művészet iránt fogékony gyermekekkel, évközben pedig tematikus, az aktuális kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai programot kínálnak. A Vaszary Könyvesbolt széles spektrumát sorakoztatja fel a képző –és társművészeti kiadványoknak. Semmiképp se hagyjuk ki a Villa emblematikus tornyának tövében található Vaszary Kávézót, amelynek teraszáról a balatoni panoráma tárul elénk.

További információk


Esemény 2017

MÁJUS 1. HÉTFŐ
MÚZEUMI MAJÁLIS

10.00-13.00
Kitchen litografia
Családi foglalkozás 12+ a Vaszary AlkotóMűhelyben
Foglalkozást tartja: Nyitrai Orsolya múzeumpedagógus

14.00-15.00
Politika és karikatúra - Daumier és a magyarok
Előadó: Dr. Révész Emese PhD, művészettörténész, egyetemi adjunktus

15.00-16.00
Kortársunk Daumier - tárlatvezetés
Tárlatvezető: Gonda Zsuzsa művészettörténész

14.00-18.00
Életképek készítése az épületről, a kávézókról és a tárlatvezetés résztvevőiről
Sketchművész: Szoboszlay András animációs filmrendező

17.00-18.00
Teleki Gergő zongoraművész zongorakoncertje
A zeneműveket a művész Honoré Daumier műalkotásaihoz válogatta össze.

12.00-18.00
Sörkóstoló a Vaszary Kávézóban
Kóstoló ára: 700 Ft/fő.

2017. május 12., péntek
Rádiószínház - Yasmina Reza: Művészet

„Serge barátom vásárolt egy képet. A festmény körülbelül egyhatvanszor egyhúsz, és fehér. Fehér az alap, és ha az ember hunyorít, harántirányú vékony fehér pászmákat vesz észre rajta. Serge barátom régóta a barátom. Sikeres fiú, bőrgyógyász és szereti a művészetet.”
Három barát és egy festmény. Ebből az alaphelyzetből indul ki Yasmina Reza finom lélekrajzzal megírt komédiája, a "Művészet", amely az utóbbi évek egyik legnagyobb nemzetközi színházi sikere lett: Párizsban a legjobb dráma Moliére-díját, Londonban Laurence Olivier-díjat kapott. Sziporkázóan szellemes vita a művészetről, életről és a barátságról a Vaszary Galéria inspiráló környezetében.
Marc: Szalma Tamás Jászai-díjas színművész
Serge: Scherer Péter színművész
Yvan: Király Attila színművész
Rendező: Kéri Kitty színművész
Jegyár: 1000 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák: 700 Ft/fő.
VASZARY GALÉRIA - SZÉCHENYI TEREM

Aktuális kiállítások

KONTAKT 2.0 - Keleti Éva fotói
2017. április 22. - 2017. július 9.

Ikonikus felvételek, jelenléttel megtöltött színész portrék. Tekintetek és ismerős arcok, úgy, ahogy eddig nem láttuk őket. Kor és színháztörténelem Keleti Éva fotográfiáin. A Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész fotográfus a Vaszary Galériában állítja ki a hazai színészekről készített protréfotóit.
Latinovits és Ruttkai szomorúsága, Mácsai Pál pályakezdőként, a ma már csak jobbára a bulvárban szereplő ígéretes színész mosolya, a titokzatos Psota Irén, Garas Dezső pillantása, a kocsiban görnyedő Gobbi Hilda, számos nagy színész, akik már nincsenek közöttünk és jónéhányan, akik ma is színpadon állnak. Mintegy nyolcvan kép.
A kiállításon szereplő fotók egy része 1976-1989 között készült, amikor Keleti Éva képszerkesztő volt a meghatározó kulturális lapnál, az Új Tükörnél, másik részük a kilencvenes évekből származik.

"Nem is igazi portrék ezek a felvételek, hanem inkább életfotónak nevezném őket. Minden megörökített művésszel személyes kapcsolatom volt, nemcsak a fényképezőgépemmel voltam rájuk kíváncsi. Beszélgettem velük, láttam az előadásaikat, voltak közös történeteink, ez látszódik a képeken. Ezért olyan beszédes fotók. Jellemábrázolásokra törekedtem, de nem leleplezni akartam. Minden esetben a művésszel egyeztettem a fotókat, előfordult, hogy győzködtük egymást, de olyan felvételt nem publikáltam, ami az alanya ellenére volt.

Hét fátyol van a művészeken, arra törekedtem, hogy képeimmel ebből minél több fátylat le tudjak hántani róluk. Mindenkinek van egy külső képe, amit a világnak megmutat magáról, aztán van egy intim képe, amit csak a szerettei ismernek, és vannak olyan rétegeink, amiket aztán nem szeretnénk senki előtt megmutatni. Én igyekeztem minél jobban belelátni a hét fátyol mögé. Van olyan portré a kiállításon, ahol ez egyáltalán nem sikerült, a kép maga mégis jó, de a legtöbb esetben talán sikerült megmutatni valami olyan tartalmat, ami rávilágít a fénykép alanyának valódi jellemére" /  Keleti Éva.


Cilinder és lokni - Osztrák biedermeier képek a Szépművészeti Múzeumból

A kiállítás megtekinthető: 2017. decenber 31-ig

A Szépművészeti Múzeum egyik legnépszerűbb műtárgy együtteséből kínál hosszabb időre egy gazdag válogatást a balatonfüredi Vaszary Galéria. A 19. század első felében és közepén egész Közép-Európában divatossá vált, biedermeier néven ismert művészeti stílus kialakulása a középpolgárság megerősödésével, a városi fejlődés fellendülésével van szoros összefüggésben.

A feltörekvő új társadalmi erő igyekezett saját ízlése szerint megformálni környezetét, a művészeti és lakberendezési termékek megválasztásakor elsődleges szempont volt a lakótérben a komfortérzet kialakítása. Jellemző festészeti műfajok voltak a portré, az életkép és a csendélet. A polgári öntudat kifejeződéseként az új otthonok gazdái szívesen díszítették falaikat a ház lakóinak arcképeivel, valamint a hétköznapi környezet nyugalmat árasztó, békés jeleneteivel, realista eszközökkel megfestett tárgyaival.

A térség politikai és kulturális központjaként Bécs volt a művészeti fejlődésnek is a meghatározó centruma. A kiemelkedő technikai felkészültségű festők sora jelentkezett az új polgári réteg igényeinek a kielégítésére. A térség más régióiban a művészeti élet ekkoriban inkább még csak kibontakozóban volt, ezért ezeknek a területeknek a közönsége, így a magyarországi kialakuló polgárság körében is nagy népszerűségnek örvendtek a császárváros divatos festői. Nagy számban kerültek műveik hazai magán- és közgyűjteményekbe. A meglévő képzőművészeti gyűjtemények egyesítésével megalakított Szépművészeti Múzeum, kapuinak 1906-ban történt megnyitásakor, már tekintélyes sorozattal rendelkezett az osztrák biedermeier festészet kiváló darabjaival. A későbbi évtizedek során véghezvitt újabb kiegészítésekkel ez az anyagrész a múzeum modern gyűjteményének egyik hangsúlyos, nemzetközi mértékkel is kiemelkedő rangú egységének számít.

A Szépművészeti Múzeum épületének nemrég elkezdett felújításával járó helyzetet kihasználva vált lehetővé az, hogy a munkálatok elkövetkező éveinek ideje alatt a múzeum e fontos és mindig sikerre számító anyagrészéből egy mintegy 50 műalkotásból álló reprezentatív válogatást mutathassunk be Balatonfüred közönsége részére. Ennek során olyan kiváló festők kiállításokról és albumokból jól ismert alkotásaival találkozhatunk, mint Friedrich von Amerling, Johann Nepomuk Ender, Franz Eybl, Friedrich Gauermann, August von Pettenkofen, Johann Baptist Reiter vagy Ferdinand Georg Waldmüller.


Kortársunk Daumier

Megtekinthető: 2017. március 25. - 2017. június 10.

A „karikatúra Michelangelójának” tartott Honoré  Daumier (1808-1879) francia grafikus közel 120 litográfiája a budapesti Szépművészeti Múzeumból érkezik Balatonfüredre.  A válogatás felöleli a páratlan rajztudású művész teljes munkásságát, a pályakezdés politikai karikatúráitól az 1840-es évek társadalmi szatíráin át az életművet lezáró, a második császárság bukását ábrázoló allegorikus kompozíciókig. A tárlat különlegessége, hogy Daumier lapjai mellett olyan kortárs magyar művészek alkotásai is láthatóak, akiket ironikus, groteszk látásmódjuk rokonít a francia művésszel.
A 19. századi Franciaország egyik legtermékenyebb művésze volt Honoré Daumier, akinek közéleti grafikái, karikatúrái, illusztrációi tették híressé nevét. Ezeken kívül azonban rajzokat, akvarelleket, festményeket és szobrokat is készített - páratlan emberismerettel és éleslátással megáldott sokoldalú művész volt.
Március 25-től Daumier mintegy 120 grafikája tekinthető meg a Vaszary Galériában kortárs magyar művészek alkotásaival viszonyba állítva - bizonyítva, hogy a társadalomkritika alaphelyzetei mit sem vesztettek érvényességükből.
A válogatás felöleli a páratlan rajztudású művész teljes munkásságát, a pályakezdés politikai karikatúráitól az 1840-es évek társadalmi szatíráin át az életművet lezáró, a második császárság bukását ábrázoló allegorikus kompozíciókig. A tárlat különlegessége, hogy Daumier lapjai mellett olyan kortárs magyar művészek alkotásai is láthatóak, akiket ironikus, groteszk látásmódjuk rokonít a francia művésszel.
A kiállító művészek: Borsos Lőrinc, Breznay Pál, Fabricius Anna, Gőbölyös Luca, Hecker Péter, Kicsiny Balázs, Matzon Ákos, Nemes Csaba, Radák Eszter.
A kiállítás a Frankofon Napok keretében, a Francia Intézet támogatásával jött létre


2017.05.01. MÚZEUMI MAJÁLIS
10 órától
2017.04.25. - 2017.06.30.
2017.05.12. Rádiószínház - Yasmina Reza: Művészet

Megjegyzés az időpontokhoz:

Nyitva tartás: keddtől vasárnapig 10:00 - 18:00

Kapcsolódó időpontok

2017.04.29. - 2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
J/24- Melges 24 hajóosztályok flottabajnoksága
2017.05.01. Vitorlázeum programok 2017 Balatonfüred
2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balaton Mountainbike Maraton
2017.05.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Múzeumi majális
2017.05.01. Balatonfüredi Városi Helytörténeti Gyűjtemény programok 2017
2017.05.02. - 2017.09.30. Balatonfüredi Városi Helytörténeti Gyűjtemény programok 2017
2017.05.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.03. - 2017.05.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.04. - 2017.05.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
EMU 6 Day Race 2017. 6 napos Ultramarathon Világkupa
2017.05.04. - 2017.06.08. Balatonfüredi kiállítások 2017
Jézus élete - ef Zámbó István, Aknai János, Tábori Csaba kiállítása
2017.05.04. 14:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Energia-alternatívák: A villamosenergia jelene és jövője -Ismeretterjesztő előadás a Városi Könyvtárban
2017.05.04. 17:00 Kisfaludy Galéria programok, kiállítások 2017 Balatonfüred
2017.05.04. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus élete - ef Zámbó István, Aknai János, Tábori Csaba kiállításának megnyitója a Kisfaludy Galériában
2017.05.05. Balatonfüredi Kisfaludy Színház előadások
2017.05.05. - 2017.05.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
IV. Concours d` Elegance veterán autó szépségverseny
2017.05.05. - 2017.06.15. Kisfaludy Galéria programok, kiállítások 2017 Balatonfüred
2017.05.05. 18:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Bernarda Alba háza - Kisfaludy Színház - Anna Grand Hotel - Színházterem
2017.05.05. 18:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Federico Garcia Lorca: Bernarda Alba háza
2017.04.07. - 2017.05.06. Balatonfüredi kiállítások 2017
Kozma Imre festőművész kiállítása
2017.04.26. - 2017.12.31. Vitorlázeum programok 2017 Balatonfüred
2017.05.08. 16:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A Füredi História (helytörténeti folyóirat) 47. számának bemutatója a Városi Könyvtárban
2017.05.09. 16:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Védőháló a családokért – előadássorozat 2. előadása a Városi Könyvtárban
2017.05.09. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Az Ige testté lett. A születéstörténet csodája - Szabó Attila tanár, adventista lelkész előadása
2017.04.22. - 2017.07.09. Balatonfüredi kiállítások 2017
Kontakt 2.0 - Keleti Éva fotói a Vaszary Galériában
2017.05.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.10. - 2017.05.14. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.12. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Rádiószínház - Yasmina Reza: Művészet. Vaszary Galéria
2017.05.12. - 2017.06.07. Balatonfüredi kiállítások 2017
Nádler László festőművész kiállítása az Arácsi Népházban
2017.05.12. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Nádler László festőművész kiállítása nyílik az Arácsi Népházban
2017.05.13. Vaszary Alkotóműhely programok
2017.05.13. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Vitorlabontó Ünnepség és Évadnyitó Vitorlásverseny
2017.05.17. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.17. - 2017.05.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.17. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Világjárók-sorozat: Vitorlázzunk együtt Amerikába!
2017.05.17. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A mennybemeneteltől Pünkösdig. Császár Attila református esperes előadása
2017.05.18. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A kánai menyegzőtől hitetlen Tamásig. Miklós Ferenc református lelkipásztor előadása
2017.05.19. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
A tékozló fiú példázata - Kalocsai Tamás adventista lelkész előadása
2017.05.23. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Krisztus Király - Dasek Viktor katolikus plébános előadása
2017.05.23. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatonfüredi évszázadok – könyvbemutatók: Lichtneckert András 2016-ban megjelent könyvei
2017.05.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.24. - 2017.05.28. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.05.24. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus Krisztus halála és feltámadása. Szabó Attila tanár, adventista lelkész előadása
2017.05.25. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Jézus és a reformáció. Prof. Dr. Szigeti Jenő Professor Emeritus, adventista lelkész előadása
2017.05.27. - 2017.05.28. Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
Városi Gyermeknap
2017.05.27. - 2017.05.28. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Városi Gyermeknap
2017.05.27. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.05.27. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.05.30. 14:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: „Dobj el mindent, és olvass!” – Villámgyülekezet és Lipták művek olvasása a Városi Könyvtár gyermek-könyvtárában
2017.05.30. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: Megemlékezés és koszorúzás Lipták Gábor sírjánál, a Bajcsy- Zsilinszky úti temetőben
2017.05.31. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.05.31. - 2017.06.04. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.06.01. - 2017.06.05. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Pünkösdölő
2017.06.02. - 2017.06.05. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatoni Hal és Borünnep
2017.06.02. - 2017.06.05. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
Balatoni Hal és Bor ünnep
2017.03.25. - 2017.06.10. Balatonfüredi kiállítások 2017
Kortársunk Daumier - Évadindító kiállítás
2017.06.07. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.06.07. - 2017.06.11. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kortársunk Daumier című kiállítás látogatható a Vaszary Galériában
2017.06.08. - 2017.06.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Az Ünnepi Könyvhét programjai a Lipták Gábor Városi Könyvtárban
2017.06.08. - 2017.06.11. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Bor-Könyv-Jazz Fesztivál
2017.02.12. - 2017.06.12. Balatonfüredi kiállítások 2017
A balatonfüredi Művészklub kollektív kiállítása a Polgármesteri Hivatal Folyosó Galériájában
2017.06.12. 16:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Hidroplánok a Balatonon – vetítettképes előadás a Városi Könyvtárban
2017.06.13. 16:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Védőháló a családokért című előadássorozat 3. előadása a Városi Könyvtár emeleti olvasóteremében
2017.06.14. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Ringató foglalkozás Balatonfüreden a Városi Könyvtárban
2017.06.15. - 2017.06.18. Borkóstolás Balatonfüred 2016. Bor- Jazz- Vers
2017.06.16. - 2017.06.19. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
VinAgora Nemzetközi Borverseny
2017.06.18. - 2017.06.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Nemzetközi Sirály Táncfesztivál
2017.06.23. - 2017.07.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Gitárfesztivál 2017
2017.06.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Múzeumok Éjszakája
2017.06.24. Múzeumok Éjszakája Balatonfüred 2017
2017.06.28. - 2017.07.03. Kisfaludy Színházi Fesztivál 2017 Balatonfüred
2017.06.28. - 2017.07.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Kisfaludy Színházi Fesztivál 2017
2017.06.30. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lipták Gábor Emléknap: Megemlékezés és koszorúzás a Lipták Gábor emléktáblájánál - Füredi Panteon (Gyógy tér)
2017.03.01. - 2017.12.31. Balatonfüredi kiállítások 2017
Cilinder és lokni - Osztrák biedermeier képek a Vaszary Galériában
2017.07.01. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
I Love Balaton éjszakai futás
2017.07.03. - 2017.07.28. Vaszary Alkotóműhely programok
2017.07.06. - 2017.07.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
KÉKSZALAG Vitorlásverseny
2017.07.07. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.07.07. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.07.15. - 2017.07.21. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
17. Fina Világbajnokság eseményei Balatonfüreden
2017.07.21. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA JAM - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.21. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Szex és más tabuk - Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, vendég: Tóth Edu - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.22. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.22. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Dombóvári István, Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.23. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Vihar a biliben - Kovács András Péter önálló estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.23. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Humorvosság, avagy a nevetés gyógyít - Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.24. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.24. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - BADÁR&BADÁR: Bűvészet&Stand-up Comedy - Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.25. - 2017.07.30. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Anna Fesztivál
2017.07.25. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kormos Anett, Mogács Dániel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.25. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - TÉVÉLACI – A világ és ami helyette van // Hadházi László önálló estje, vendég: Janklovics Péter - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.26. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Magyarország, szereplek! - Gála // Stand Up est a Comedy Central új felfedezettjeivel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.26. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA AKTUÁL - Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.27. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Kőhalmi Zoltán, Felméri Péter, műsorvezető: Szobácsi Gergő - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.27. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Ketten az úton 2 - Aranyosi Péter és Dombóvári István közös estje - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.28. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - DUMA JAM - Aranyosi Péter, Badár Sándor, Kovács András Péter - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.28. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.29. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
192. ANNA-BÁL
2017.07.29. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.29. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - ALL STARS - Aranyosi Péter, Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.30. 18:30 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Szenteste - Badár Sándor, Hajdú Balázs, Kőhalmi Zoltán - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.07.30. 21:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - All stars - Hadházi László, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Mogács Dániel - Dumaszínház - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
2017.08.01. - 2017.08.31. Balatonfüredi programok 2017 augusztus
2017.08.13. - 2017.09.03. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Borhetek
2017.08.13. - 2017.09.03. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
Balatonfüredi Borhetek
2017.08.18. 20:00 Balatonfüredi koncertek 2017. Komolyzenei és könnyűzenei koncertek a városban
2017.08.18. 20:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Zorán koncert - Gyógy tér
2017.08.19. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
RetroStars 2017
2017.08.26. 17:00 Balatonfüredi eseménynaptár 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.08.26. 17:00 Gyerekprogramok Balatonfüreden 2017
JEGYVÁSÁRLÁS - Minimax Gyerekhajó - Balatoni minimax hajó - Siófok katamarán
2017.01.01. - 2017.12.31. Balatonfüredi kiállítások 2017
EGY BOLDOG NYÁR…” Gyermekek és kalandok a Balatonnál - Állandó kiállítás a Városi Helytörténeti Gyűjteményben
2017.09.08. - 2017.09.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Salvatore Quasimodo Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála
2017.09.08. - 2017.09.10. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Balatonman Triatlon Fesztivál
2017.09.09. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Maratonman Őszi Futam
2017.09.16. - 2017.09.17. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Lakótelepi Szomszédünnep és Egészségnap
2017.09.21. - 2017.09.24. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Romantikus Reformkor
2017.10.06. - 2017.10.08. Füredi Szüret 2017
2017.10.06. - 2017.10.08. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Szüret 2017
2017.10.06. - 2017.10.08. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
2017.11.10. - 2017.11.12. Gasztronómiai programok Balatonfüreden 2017
2016.10.01. - 2017.12.31. Biedermeier kiállítás Balatonfüreden, osztrák biedermeier képek a Szépművészeti Múzeumból
2017.12.01. - 2017.12.23. Balatonfüredi eseménynaptár 2017
Füredi Advent

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer