Élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda várja vendégeit.
Élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda várja vendégeit.

Esztergomi Művelődési Ház programok 2018

2018. november 23.

Az igényes szórakozás és művelődés lehetőségét biztosítja a város és környéke polgárainak az Esztergomi Művelődési Ház. Olyan kulturális központ, mely értéket teremt és közvetít, közösséget formál és közösséget szolgál. A programok között megtalálhatók színházi előadások, koncertek, kiállítások, tanfolyamok, ismeretterjesztő előadások, táncos produkciók, vetítések, klubfoglalkozások közösségi összejövetelek.

Esztergomi Művelődési Ház programok 2018

Program

2018. november 7-től december 5-ig szerdai napokon 18 órától

CSILLAGÁSZATI HÓNAP - 2018
előadássorozat a Regiomontanus Csillagászati Klub  szervezésében

P r o g r a m

November 14. szerda 18h
Filmvetítés: Csillagnézők
az MCSE filmje az amatőr csillagászatról
Vendégünk: Szőke Balázs, a film rendezője

November 21. szerda 18h
A csillagászat aranykorai Magyarországon
Előadó: Nyerges Gyula

November 28. szerda 18h
Új seprű jól seper?
Bemutatkoznak a közeljövő űrhajói
Előadó: Zsombok Gábor

December 5. szerda 18h
Újdonságok a Naprendszerben
Előadó: Nagy László

Derült idő esetén az előadásokat távcsöves bemutató követi!

Belépőjegy egy-egy előadásra: 400 Ft, az öt előadásra szóló bérlet ára: 1.200 Ft.

Színházi előadások 2018/19

November 15-én, csütörtökön 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA
Vaskakas Bábszínház
Dödölle - (20 perc + 20 perc játék, 0-3 éves korig)

Játsszák:
Gergely Rozália és Horváth Márk
Enni jó! Enni majdnem olyan jó, mint játszani, de játszani és enni egyszerre, a világon a legjobb dolog. Főleg reggelizőst, ebédelőst, uzsonnázóst, és vacsorázóst: gombócokkal, akár a labdák, dödöllével, mint a kis csigák, vagy bármivel... Az apróknak szóló Dödölle című előadásban eszünk, iszunk, játszunk sokat!
Az esztétikai élmény, annak közös megélése, otthoni felidézése, s újraélése a csecsemő-szülő kapcsolat erősítésén, elmélyítésén túl, új tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagítja a kisgyermeket. Hatékonyabban, mint bármikor későbbi élete során. A művészet ebben az életkorban segíthet talán a legtöbbet.
Belépőjegy: 1.200 Ft (1 felnőtt+1 gyerek)

November 17-én, szombaton 16 órakor
Az üveghegyen túl... - zenés kalandozás a mesék földjén
interaktív gyerekkoncert

Kalandozás a mesék földjén megzenésített versek segítségével. Az úton a vándorok találkoznak a hétfejű sárkánnyal, tündérrel, óriással, a világszép királykisasszonnyal és még sok mesebeli teremtménnyel. A Katáng bensőséges hangulatú dalaihoz a magyar irodalom jeles költőit (Horgas Béla, Kányádi Sándor, Varga Imre, Gazdag Erzsi, Verseghy Erzsébet, Kiss Dénes, Takács Zsuzsa) hívja segítségül.

Belépőjegy: 1.200 Ft

November 22-én, csütörtökön 19 órakor

Szabó Borbála: TELEFONDOKTOR – bohózat (90 perc)

Békés Dénes, a harmincas éveiben járó, sikeres nőgyógyász véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Ezzel kezdődnek a problémák. Vagy nem, talán nem is ezzel kezdődnek: hanem azzal, hogy nem mer igazat mondani. Mindenkinek azt mondja, amit az hallani szeretne. Miközben a rendelőből próbálja telefonon megoldani ezt az aprónak tűnő kellemetlenséget, kis hazugságai önálló életre kelnek odakinn, ő pedig egyre elkeseredettebben próbálja helyrehozni a lassan helyrehozhatatlant - mindvégig bezárva. Vajon képes lesz-e Békés Dénes elrendezni ezt a délutánt (és vele az egész romba dőlni látszó életét), újra egybesodorni a két óvodás gyermeke, egy link barátja, annak naiv barátnője, valamint öko-bio-liberális-waldorfos felesége, szélsőjobboldali érzelmű idős édesanyja és egy paciensének éppen születőfélben lévő kisbabája által darabokra cincált szálakat - vagy kénytelen lesz elkezdeni igazat mondani?

Játssza: Göttinger Pál

Belépő:2.500,-

November 23-án, pénteken 15 órakor – GYERMEKSZÍNHÁZ-BÉRLET 2. előadása

Hókirálynő Meseszínpad
Mark Twain: Koldus és királyfi – Ifjúsági musical 2 részben (2x40 perc)
Történt egyszer Angliában, London városában, hogy egy időben született két fiúgyermek.
Az egyik a koldus tanyán, a másik a királyi palotában. A véletlen összehozza a két fiút, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Ezt kihasználva ruhát cserélnek, s ekkor kezdődnek a bonyodalmak.
Mi lesz a királyi gyermekkel, aki belekerül az élet „sűrűjébe”? Hogyan tudja túlélni azt a közeget, ami számára eddig teljesen ismeretlen volt?
A palotában maradó koldusfiúnak szembe kell néznie „királyi apjával” és az intrikáló udvartartással, akik sejtik, hogy valami nincs rendben a „herceg” körül, csak nem tudják, hogy mi lehet a különös viselkedés oka.
A 3 előadásra szóló bérlet ára: 4.200 Ft
Belépőjegy (amennyiben marad hely): 2.000 Ft

November 27-én, kedden 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA

Aranyszamár Bábszínház
Pihi-puhi varázs  – babaszínházi előadás (20 per+20 perc játék, 0-3 éves korig)

Egy fantáziavilágot keltünk életre, ahol semmi sem az ami, hanem minden egy picit más, és másképp viselkedik. Vannak egyezőségek a valósággal, de mégis reakcióiban eltér a megszokottól. A gyermeki környezet elemei elevenednek meg a párnákon a párnákkal. Kilépnek a textúrából és „önállóan” is megmutatkoznak. Az előadás közben hangok, effektek és néhány az álomhoz kapcsolódó vers és verses mese hangzik el. Szeretnénk a világ, kerek, puha oldalát megmutatni, párnák segítségével
Belépőjegy: 1.200 Ft (1 felnőtt+1 gyerek)

2018. november 27-én, kedden 18 órakor
HAZAJÁRÓ – közönségtalálkozó
előadók: Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor

a Magyar Örökség és Prima Primissima díjas Hazajáró c. honismereti sorozat műsorvezetőinek előadása
- vetítés - beszélgetés - kulisszatitkok -
A Kárpátokból Szent István városába
A programot színesítik: a Zsolt Nándor Zeneiskola népzene szakos hallgatói
Ingyenes rendezvény!

December 5-én, szerdán 17 órakor
Szép Ernő Színház
Panni és a Télapó manói - Mikulás-váró műsor  
Belépőjegy: 500 Ft  (Kérjük, hogy névvel ellátott csomagot hozzanak!)

December 8-án, szombaton 16 órakor
PR-Evolution Dance Company

Holle anyó - táncmese (40 perc, 3 éves kortól)
Mesénkben Holle anyó házába érkezünk, ahol nagy serényen kis manók tüsténkednek éppen, várják haza házigazdánkat, aki nemsokára be is toppan. Egy történetet mesél nekünk, ami valamikor vele esett meg. Annak idején ezt mondta tollba a Grimm fivéreknek is, hát az már jó néhány évvel ezelőtt volt, biza abból írták ők a meséjüket, és azt a címet adták neki: Holle anyó.
Egy kislányról szól, akit mostohaanyja az édeslányával ellentétben mindig mellőz, mindig dolgoztat, s amikor az orsója beleesik a kútba, a mostohát csak az érdekli, hogy hozza vissza azt. A leány a kút világában egy csodálatos, virágokkal teli mezőre kerül, és kalandos útja során – ahol még az almafa is megelevenedik - találkozik házigazdánkkal.
A mese végére a szorgos kislány kedvessége és segítőkészsége elnyeri megérdemelt jutalmát, ahogy mostoha testvére lustasága is.
Belépőjegy: 1.200 Ft

December 15-én, szombaton 15-18 óráig
Csillagszóró – hagyományos karácsonyi játszóház és színházi előadás
A részvétel díjtalan!

Január 12-én, szombaton 16 órakor
Szép Ernő Színház
A csodálatos tűzszerszám – mesejáték (60 perc, 5 éves kortól)
Hans Christian Andersen művéből írta: Szinovál Gyula

Egy obsitos katonának - kis szerencsével - birtokába jut egy csodálatos tűzszerszám, melynek segítségével három varázslatos kutya siet azonnal a segítségére, ha szüksége van rá. A város fogadójában ugyan megpróbálják kisemmizni, de végül győz az igazság. Megtudja, hogy a királynak van egy gyönyörű lánya, de senki nem vetheti rá a szemét. Ez persze nem akadály neki, hisz a tűzszerszám, illetve a kutyák segítségével megnézheti a gyönyörű leányt. S ha már megnézi, szerelemre is lobban iránta. Persze a királynénak nincs ínyére, hogy egy egyszerű obsitos katona vegye el a lányát. Mindent meg is tesz, hogy a szerelmesek útjába álljon, de nem sok sikerrel. A mese végére, sok-sok kaland és izgalom után, mindenki elnyeri méltó jutalmát illetve büntetését. Az előadásban sok-sok népi ihletésű dal is felcsendül.
Belépőjegy: 1.200 Ft

Január 17-én, csütörtökön 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA
Bábkoffer Társulat
Picirkusz – babaszínházi előadás (20 per+20 perc játék, 0-4 éves korig)

Varázslatos cirkusz - kicsiben, a legkisebbeknek, ahogy két bohóc elképzeli.
Fellép a kendőfülű elefánt és a félelmetes esernyő-oroszlán, de látható itt a különleges erőművész-szám és a táncoló törpe is.
Két bőröndből életre kel a Picirkusz - világszám!
Az előadás végén a színes porond játszótérré alakul át, ahol együtt játszhatnak a szülők és a gyerekek.
Dramaturg: Sőregi Melinda, Bohóc-tanácsadó Laczkó Vladimir
Belépőjegy: 1.200 Ft (1 felnőtt + 1 gyerek)

Január 18-án, pénteken 15 órakor – GYERMEKSZÍNHÁZ-BÉRLET 3. előadása

Shakespeare - Körúti Színház
A vihar (60 perc)

A Shakespeare-mesék sorozat második előadása. A Körúti Színház – a tőle megszokott módon – a mai gyerekeket megszólító színpadképpel, technikával (lézer, füst, meg minden, ami kell), zenei hangzással állította színpadra Shakespeare utolsó önálló művét. Hiszen a gyerekek minél előbb találkoznak a nagy íróval, annál előbb megszeretik. Bizony Shakespeare! És kisgyerekeknek! És már a második! És nem, a szereplők nem beszélnek rímekben …
Volt egy sziget a tengeren, nem volt más lakója, csak egy öreg ember, varázsló, a neve Prospero, és a lánya, egy igen szép ifjú hölgy: Miranda.
Na de hogy kerültek a szigetre? Kik ők? Nos, egyszer a varázsló hatalmas vihart csinált …
A 3 előadásra szóló bérlet ára: 4.200 Ft
Belépőjegy (amennyiben marad hely): 2.000 Ft

Január 26-án, szombaton 16 órakor
Janik László: Sárkányölő Krisztián – báb-mesejáték (55 perc, 4 éves kortól)

Regős János mesemondó a kocsiját húzva járja a világot, hogy mindenkivel megismertesse Sárkányölő Krisztián legendáját. A történet szerint III. avagy Zokogó Zsigmond lányát, Mufurcka királykisasszonyt elrabolta egy sárkány. A király nyomban lovagi tornát hirdet, hogy kiválassza a bajnokot, aki útra kelhet a sárkány legyőzésére és a királykisasszony megmentésére. Az interaktív báb-mesejáték során a közönség soraiból kikerülő „bátor lovagok” megtapasztalhatják, hogy bár jó tett helyébe jó jár, de a sárkány nem mindig gonosz és a királylány nem mindig szorul segítségre.

Belépőjegy: 1.200 Ft

Február 9-én, szombaton 16 órakor
Babits Mihály Kamaraszínház
Bagossy László: A sötétben látó tündér – mesebeszéd (45 perc, 5 éves kortól)

Játssza: Kéner Gabriella

„Én, a legkisebb, a Pirinyó Minyó, semmiben, de semmiben se tudtam a legügyesebb lenni a testvéreim között. Ezért suttogva kértem anyámat, hogy most lesz szíves csak engem szeretni, lesz szíves csak rám figyelni, és lesz szíves csak nekem mondani egy mesét, olyat, amiből megtudhatom a tündérnevemet, és hogy miben lehetnék a testvéreim között a legügyesebb. Mert a bánatom már akkora, hogy ilyen kicsi létemre, nem is tudom, hogyan fér belém…” Tündéranyám ekkor azt mondta nekem: „Olyan mesét mondok neked, ami a kimondott szavak által a Fekete-tenger hetvenhetedik szigetének a legsötétebb csücskébe vezet.”
Belépőjegy: 1.200 Ft

KULTURHÁZAK ÉJJEL NAPPAL – február 15-16-17.
Február 15-én, pénteken 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA
VSG Táncszínház

A varázsszekrény meséi – babaszínház (20 perc+20 perc játék, 0-4 éves korig)
„Fedezzétek fel mit rejt a varázsszekrény! Találkozhattok egy virgonc kiscicával, egy kedves és játékos kutyussal, egy félénk egérkével és egy mulatságos és felettébb hajlékony levelibékával! Az előadás különlegessége, hogy egy szépséges tüllruhás balerina és egy ifjú herceg is megjelenik a színen, így talán már nem is titok, hogy minden szereplőt valódi táncművészek keltenek életre!
A jelenetek aláfestése mind-mind klasszikus zene, amelyben Mozart, Chaikovsky, Bach és Dvorák művei csendülnek fel.
Az előadást teljes mértékben a legkisebbekre hangoltuk, sem hangos zene, sem hirtelen mozdulat vagy fényváltás nem zavarhatja meg kis nézőinket. Az esetleges ölből való „elmászkálást” is bekalkuláltuk, így lett igazán családbarát az előadás.”
Belépőjegy: 1.200 Ft (1 felnőtt + 1 gyerek)

Február 16-án, szombaton 16 órakor
H.C. Andersen-VSG Kamarabalett:
Pöttöm Panna - interaktív táncmese (50 perc, 3 éves kortól)

...Egy kíváncsi kislány elindul megismerni a világot. A sok izgalmas kaland során megannyi különös lényt megismer, és, hogy megtalálja e a hozzáillő társat és így az igazi boldogságot? Az csak az út végén derül ki!...
Színes díszletek és jelmezek, klasszikus zene és változatos vidám jelenetek színesítik az előadást, amelyben a nézőtéren ülő kisfiúknak és kislányoknak is tartogatunk izgalmas helyzeteket, meglepetéseket!
A mulatságos, látványos táncjelenetek közben narráció segíti a kisebbeknek a megértést!
Az előadás után beszélgetéssel, díszlet és kellék "simogatással" egybekötött interaktív fél óra a szereplőkkel és az alkotókkal!

Előadják a VSG Kamarabalett táncművészei:
Vincze Renáta, Annus Beáta, Kerekes Patrik, Vass Sándor Gergely
Belépőjegy: 1.200 Ft

Február 23-án, szombaton 16 órakor
Bűvész-show + Varázslóiskola (2x40 perc, 4 éves kortól)

Kiss Balázs bűvész 2016-ban az Országos Corodini Bűvészbajnokságon 1. helyezést ért el produkciójával, ezzel kategóriája bajnoka lett, emellett pedig további 5 hazai és nemzetközi szakmai díj büszke tulajdonosa!
Egy műsor, mely nem csak a gyerekeket, de a felnőtt közönséget is szórakoztatja! Az előadásban látványos és humoros számok váltják egymást, melyek magukkal ragadják a legkisebbeket és legnagyobbakat egyaránt is. A műsorban fő szempontot kap az interakció, így a gyerekek nem pusztán szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek a műsornak. Ezáltal a műsor sokkal emlékezetesebb és személyes élmény lehet mindenki számára!
Egy bűvészműsor után minden gyerek nagy varázsló szeretne lenni! Erre kapnak lehetőséget a varázslóiskolában. A foglalkozás keretein belül a gyerekek (és akár szüleik) kisebb bűvészmutatványokat tanulhatnak, melyekkel elkápráztathatják barátaikat. Így ők is igazi nagy varázslókká válhatnak!
A varázslóiskola műsor alatt a gyerkőcök a legegyszerűbbtől az egyre érdekesebb és különlegesebb mutatványokig haladva sajátíthatják el trükkjeiket. Ezáltal a kisebbek és az idősebbek is találnak számukra megfelelő mutatványt.
Belépőjegy: 1.200 Ft

Március 6-án, szerdán 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA
Bábrakadabra Bábszínház
Miaú - élő zenés bábelőadás babaszínházi előadás (0-4 éves korig, 20 perc+20 perc játék)

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer barna fülű kiskutya, aki kedvenc párnáján pihent. Csodaszép dolgokról álmodott: finom csontocskáról és labdáról, mellyel jó nagyokat lehet játszani. Ám egyszer csak valami furcsa hang zavarta meg álmát..."
A foltos fülű kiskutyus, mialatt a rejtélyes nyávogót kutatja, megismerkedik a kakassal, az egérrel és a méhecskével, meglesi a halat, találkozik a békával és végül rátalál álmának megzavarójára, az éhesen nyávogó pepita-cicára is. A mese végén együtt megvacsoráznak és közös álomra hajtják fejüket.
Az előadást követő 20 percben további cicákat és egyéb érdekes állatokat keresünk a gyerekekkel. Megnézhetik a bábokat, kipróbálhatják a nekik való hangszereket, megfoghatják az előadás során használt kellékeket, érdekes és puha tárgyakat. 
Az előadás során felcsendülő zenéket és dalokat Sólyom Tamás írta.
Belépőjegy: 1.200 Ft (1 felnőtt + 1 gyerek)

Március 9-én, szombaton 16 órakor
Hatszín Teátrum
Móka Miki és barátai - játék gyerekeknek, retro felnőtteknek (50 perc, 3 éves kortól)

„Jóska, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára és valahány név a naptárba: tárul Miki mókatára.”

A Zsebtévé szereplőivel most egy múltidéző, retro előadásban újra találkozhatnak a nézők. A szereplők a kornak megfelelően lakmározzák a Boci csokit és a Piros Mogyoróst, isszák a Meggy Márkát és a Traubi szódát, miközben a régmúlt zenéi teszik igazán nosztalgikussá az előadást. Ameddig a gyerekek felhőtlenül szórakoznak, a szülők visszakapnak egy kicsit a gyerekkorból, ha csak egy órára is. A Zsebtévé kedvelt szereplői most a Hatszín Teátrum színpadán. Hakapeszi Maki, Furfangos Frigyes, Takács Bálint, a Versmondó Lány, Móka Mikivel együtt mindenkit várnak szeretettel.
Belépőjegy: 1.500 Ft

Március 23-án, szombaton 16 órakor
A Színház- és Filmművészeti Egyetem és a MaNNa produkciója
Pálfi Kata: Borka mumusföldön

Zenés-bábos kaland 6-100 éves gyerekeknek (65 perc, 6-10 éves gyerekeknek)

Hajnal Boróka focicsatár és csapatkapitány-helyettes nem éppen jó kislány. Pimasz, rendetlen, utálja a főzeléket, és olykor verekszik a nagyszünetben. Nem csoda hát, hogy mindezek után Mumusföldön találja magát, a rossz gyerekek új lakhelyén. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy holmi Kacat-hegy, Főzelék-tenger, vagy akár egy tomboló Hiszti-hurrikán megakadályozza abban, hogy hazatérjen.
Belépőjegy: 1.500 Ft

Március 27-én, szerdán 10 órakor – APRÓK SZÍNHÁZA
Kezeslábas Társulat
Játszótér - Babaszínházi előadás (20 perc + 20 perc játék)

Fedezzük fel együtt az utcát, ugorjunk együtt a pocsolyába, pattanjunk a zebra hátára, legyünk feltalálók és akkor talán eljutunk a csodák földjére, a nagy Játszótérre. Gyere velünk Te is!
Ebben az előadásban egy kisgyerek szemével ismerjük meg a körülöttünk lévő világot olyannak, amilyennek egykor mi is láttuk.
Belépőjegy: 1.200 FT (1 felnőtt + 1 gyerek)

Március 28-án, csütörtökön 19 órakor
M/ÁMOR, VAGY AMIT AKARTOK - zenés vígnépszínművelet –
(1 óra 45 perc szünet nélkül)

Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap, Szent András napján tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám - ahogy az már lenni szokott - a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu új kocsmárosa és az ősi családi recept alapján készült pálinka jól megkavarja a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik.

Shakespeare Szentivánéji álma egy magyar falusi környezetbe ágyazva. A tündérek lakta erdőt falusi kocsmára, Puck varázsnedűjét pedig egy jófajta kisüsti pálinkára cseréljük... Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?
A Terminal Workhouse és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása.

Belépő: 2500,-

Április 6-án, szombaton 16 órakor
Vaskakas Bábszínház
Ilók és Mihók – (45 perc, 4 éves kortól)

Elvenné, de nem adja. Adná, de nem kéri. Kérné, de nem hallgat rá. Hallgatna rá, de nem mond semmit. Mondaná, hogy elvenné, de nem adja. És így tovább. Amikor végleg úgy fest, hogy a szerelmes ifjak sosem lesznek egymáséi, nem segíthet, csak az anyai furfang. Ilók és Mihók. Egy furcsa szerelem mulatságos beteljesülése.
Belépőjegy: 1.200 Ft

Április 11-én, csütörtökön  KÖLTÉSZET NAPI ELŐADÁS

Június 15-én, szombaton 10-13 órakor
(Még mindig) GYEREKNAP
A részvétel díjtalan!


Dr. Csernus Imre előadása Esztergomban

NOVEMBER 28. SZERDA, 19:00

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.

Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

Válogatott történetek - Mogács Dániel önálló estje

DECEMBER 3. HÉTFŐ, 19:00

Online jegyvásárlás


2018.11.23.
2018.11.27.
2018.11.28.
2018.12.03.
2018.12.05.
2018.12.08.
2018.12.15.
2019.01.12.
2019.01.17.
2019.01.26.
2019.02.09.
2019.02.15. - 2019.02.17.
2019.02.23.
2019.03.06.
2019.03.09.
2019.03.23.
2019.03.27. - 2019.03.28.
2019.04.06.
2019.04.11.
2019.06.15.
Kapcsolódó időpontok

2018.11.19. Esztergomi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Az Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola szentmiséje az Esztergomi Bazilikában
2018.11.25. Esztergomi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Szentmise Krisztus Király ünnepén - Esztergomi Bazilika
2018.12.03. 19:00 Esztergomi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Válogatott történetek - Mogács Dániel önálló estje - Dumaszínház, Esztergom - A Művelődés Háza - JEGYVÁSÁRLÁS

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 3 100 Ft Online jegyvásárlás

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 100 Ft Online jegyvásárlás
KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Gyors választ szeretne? Telefonáljon!
További információt kér? Írjon levelet!
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Nem találja, amit keresett?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Esztergomi Művelődési Ház programok 2018

Programajánlat

Könyvtár

Legjobb élmények

Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Karácsony hangulatban advent idején egy világhírű kórus koncertjén!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Corvina-kiállítás Budapesten - A Corvina Könyvtár budai műhelye
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Tatai Vadlúd Sokadalom
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
11925
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket