Turizmus Program

Autószépségverseny

Kispesti Városünnep

Balatoni bulik

Tihanyi Levendulanapok

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Jegyvásárlás

Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

A valódi hungaricum-ot előállító üzletágunk, a Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzi a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát, ahol pálinkakóstolással egybekötött üzemlátogatásra is van lehetőség. Pálinkafőzőnk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló konyhával, részben fedett terasszal rendelkezik, melyet baráti találkozókra, csapatépítési tréningekre, céges rendezvényekre, illetve turistacsoportok részére szívesen bocsátunk rendelkezésre. Konkrét igényével, kérdéseivel, illetve konkrét árajánlattal kapcsolatban kérem, keressen bennünket emailen vagy telefonon.

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően az érlelés és a lepárlás során tradicionális eljárásokat is követve készítjük pálinkáinkat, olyan évszázados hagyományokat is újraélesztve, mint a ferences szerzeteseké.

A kimagozott és speciális hűtési technológiával áterjesztett gyümölcsöket rézből készült „kisüstökön” szakaszos lepárlással dolgozzuk fel.

Pálinkáink csak az érett gyümölcs ízét és illatát hűen visszaadó középpárlatból készülnek.

A gondos lepárlás során a jelenleg ismert legmodernebb technikát és technológiai eljárásokat alkalmazva, kitűnően képzett pálinkamesterek felügyelete mellett nyerjük azt a minőségi alapanyagot, amelyet a speciális, fahordós érlelés tesz utolérhetetlen műremekké.

Pálinkafőzés

A főzés egy maximum 6t/h kapacitású gyümölcsfeldolgozóban kezdődik, ahol a gyümölcs mérés, mosás és válogatás után a magozóba kerül. Az itt leválasztott gyümölcshús a cefre alapja. Összesen 1200-1300 t cefre befogadására alkalmas az erjesztő tér. Az erjesztő tartályok felszerelése a hűtő csőrendszer, illetve a keringtető szivattyúk, ezek automatikus vezérléssel vannak ellátva. A főzőberendezés kétlépcsős szakaszos kisüsti technológia, amely 2 db 1000 l-es főző, és egy db 1000 l-es finomító üstből áll, számítógépes vezérléssel.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Lőrinci Programturizmus

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.