Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Szeretettel várjuk Tiszakécskén!
Szeretettel várjuk Tiszakécskén!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Évente sok száz megrendelést és több mint százezer km-t teljesítünk balesetmentesen.
Évente sok száz megrendelést és több mint százezer km-t teljesítünk balesetmentesen.

2017. szeptember 30-án ismét összegyűlnek a Hondások, hogy méltóképp búcsúztassák el az idei szezont a kiskunlacházi reptéren a Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó keretében. Évről-évre több száz hondás érkezik a lacházi reptér aszfaltcsíkjára, hogy kedvencét megmutassa a nagyközönségnek.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 2340 Kiskunlacháza , Ráckevei úti Düllő (Kiskunlacháza repülőtér)

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Több ez mint egy sima találkozó. Nem az a cél csak, hogy büszkén álldogálj az autód mellett és megmutasd mindenkinek, hanem az is, hogy egy szuper napot tölts el a legjobb barátaiddal, márkatársakkal, rég nem látott ismerősökkel. Mindezt úgy, hogy nem csak a bulié és a beszélgetésé, hanem a gyorsulásé is a főszerep.
Sétálj és gyönyörködj az autókban, fedezd fel az érdekes tuning megoldásokat, a finom technikai részleteket, majd legeltesd a szemeidet nyugodtan a találkozóra érkező gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgyeken. Házas és foglalt uraknak sok szeretettel ajánljuk a büfét. 

Ha mindez nem lenne elég, ha mindez nem hozna elég izgalmat az életedbe, akkor ülj be az autód volánja mögé és nevezz. Száguldj, próbáld ki magad és dicsekedj másnap azzal, hogy milyen jól helytálltál ebben a sportban is. Ne hagyd, hogy az élet elcsorogjon melletted, élvezd ki minden pillanatát. Ne csak a tévé előtt, konzollal a kezedben legyél bátor. Itt a remek alkalom arra, hogy kipróbáld magad egy 402 méteres, profi, kezelt pályán és bizonyíts: magadnak.

Hosszú lesz a tél és nagyon-nagyon sokat kell várni a következő találkozóig, így ne hagyd ki semmiképp. A következő tavaszig jönnek a nyomasztó esős őszi napok, a hízókúrával felérő karácsonyi ünnepek, a csúnya arconpörgés szilveszterkor, és a szomorú, ködös, latyakos téli hónapok.

Gyere és töltődj fel energiával, hogy valahogy túléld ezt az időszakot. Valósítsd meg álmaidat, tedd próbára magad és tölts el velünk egy fantasztikus napot 2017. szeptember 30-án a kiskunlacházi reptéren. A szlogen ismerős lehet: Power of dream…

Forrás: az esemény Facebook oldala


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők az időpont és programváltoztatás jogát fenntartják!

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Nemzetközi Honda Találkozó Kiskunlacháza 2017

Programajánlat

Szolgáltató