ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

ISON Budapest 2024. Programok és koncertek, online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. március 21. (csütörtök)

ISON programok, koncertek online jegyvásárlási lehetőséggel 2024-ben. Közösségi tér, élőzenés szórakozóhely Erzsébetvárosban. Változatos kortárs koncertek, előadások zenei programok kerülnek megrendezésre.

ISON programajánló 2024

Wagner vs. Marvel // Az isten, aki megpróbálta elkerülni a sorsát

2024. FEBRUÁR 20. KEDD, 19:00

Elkerülheti Odin, Mindenek Atyja a saját sorsát?
Egyáltalán mi a sors? Vagy ki a Sors?
Lehet egy isten is babonás? Esetleg üldözési mániás?
Rengeteg kérdés, amelyekre meglepő módon mind van válasz. Az északi mitológiában a sors vezet mindent. Minden - így minden cselekedet is - előre elrendeltetett. Sokszor az istenek maguk sem tudják, hogy a látomások, jövendölések a múltat, a jelent vagy a jövőt mutatják. Aggasztó helyzet ez Odin számára, aki eltökélte, hogy minden tudás az övé lesz…
Odinnak, az asgardi istenek királyának az élete folyamatos kutatás sorsának megértéséhez és elkerüléséhez, hogy örökké élhessen és uralkodhasson. Ehhez nem rest kihasználni mindent és mindenkit, még akkor is, ha az sokak szenvedését okozza.
A sors viszont nem csak Odin történetében játszik jelentős szerepet, hanem Wagner Ring-ciklusában is: a mitológiai történetekhez hűen az operák cselekményét is beárnyékolja elkerülhetetlen végzet.
Gyertek el február 20-án és tanakodjuk együtt Odin döntéseiről, a sors fogalmáról és az északi mitológiáról.

Az előadókról:
Ádány Rebeka zeneakadémiai muzikológus tanulmányai mellett a skandinavisztika felé is kitekintett. Két év skandinavisztika- és svéd nyelvtanulás után egy évet eltöltött az esős Göteborgban, ahol közelebbről is tanulmányozhatta a skandináv életvitel rejtelmeit. Jelen előadásban szívesen kombinálja a két területről megszerzett tudását, és azt a vágyát is kiélheti, hogy olyanoknak beszélhessen zenetudományi témákról, akik nem feltétlenül rajonganak a klasszikus zenéért.

Gergely Máté a Zeneakadémia muzikológia szakán végzett és gyerekkora óta rabja a filmek és sorozatok világának. Az elmúlt öt évben zenetudományi tanulmányai mellett filmkritikákat és ajánlókat írt az egyetemi újságba. Számára a filmművészet nem csak kikapcsolódás, hanem szenvedély is, jelen előadásban pedig élvezettel ötvözi a zenetörténet és a mozgóképek izgalmas világait.


Dalszerelőműhely

A Dalszerelőműhely 2021 őszén kezdte működését az ISON-ban. Az első két évad során Billie Eilish, Janelle Monáe, Eminem, Adele, Shawn Mendes, Harry Styles, Dua Lipa, a Carson Coma, Krúbi és Taylor Swift egy-egy dalát vizsgáltuk. A cél az, hogy megértsük, mi történik a zene „belsejében”: mit csinál egy-egy dalban a kardántengely, a karburátor és a gyújtógyertya, vagyis olyan kérdésekre keressük a választ, hogy miként kapcsolódik egymáshoz szöveg és zene, mitől lesz izgalmas (vagy éppen kevésbé izgalmas) egy dallam, hogyan áll össze a hangzás és a harmóniavilág. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a zenei, két nyitott fülön kívül más segédeszközre nem lesz szükség (csavarhúzót, fogót, kompressziómérőt biztosítunk).A műhelyvezető a Dalszerelőműhely harmadik évadában is Fazekas Gergely, zenetörténész, a Zeneakadémia tanára.

Carson Coma // Fazekas Gergely

2024. MÁRCIUS 21. CSÜTÖRTÖK, 18:30
2024. ÁPRILIS 4. CSÜTÖRTÖK, 18:30

CARSON COMA: PÓK

A Dalszerelőműhely 2024-es szörnyetegsorozatában Godzilla és a vámpír után a pók következik. Manapság, amikor a popzene világában kihalás közelébe került, védett fajjá vált a „zenekar” (a slágerlisták felsőbb régióiban csupa „solo act” kap helyet), nagy örömöt jelent a Dalszerelőműhelyben egy valódi együttessel foglalkozni. A március 21-i ülés főszereplője, a Carson Coma pedig igazi zenekar a szó X-generációs, sőt boomer értelmében. Hogy ki a pók, és miért kell gyűlölni, az éppúgy fel fog merülni a dalszerelés során, mint az, hogy milyen szerepet szokott kapni a zenében a szűkített akkord, hogy mi történt az elmúlt évtizedekben a gitárszólóval, és hogy meg tudja-e állítani Beyoncé az univerzum mozgását (spoiler: persze hogy).

Billie Eilish // Fazekas Gergely

2024. ÁPRILIS 18. CSÜTÖRTÖK, 18:30

BILLIE EILISH: BAD GUY

Godzilla, vámpír, pók – a Dalszerelőműhely 2024. tavaszi évadának első három előadásában ezek voltak a témák, mi más lehetne a félév megkoronázása az április 18-i negyedik ülésen, mint egy valódi rosszfiú. Billie Eilish 2019-es dala nemcsak a szövege miatt izgalmas (miért jó rossznak lenni, és miért izgalmasabbak az amerikai filmekben a főgonoszok, mint a főhősök?), hanem a zenéje és a hangzásvilága miatt is. Pedig a dal három közhelyes akkordot használ és az énekszólamból szinte teljesen hiányzik a dallam. Lehet, hogy éppen ez teszi annyira izgalmassá? Az előadásból ez is kiderül, ahogy az is, hogy van-e Billie Eilish elbűvölő, „motyogó” éneklésének zenei előképe, és hogy az 1970-es évek ausztrál közlekedésmérnökeinek van-e köze a „bad guy” tempójához.

Taylor Swift // Fazekas Gergely

2024. MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK, 18:30

Május 16-én újra betoljuk a dalszerelőműhelybe a „Snow On The Beach” című számot. Szó lesz a 13-as szám fontosságáról, Taylor Swift dalszerzői munkásságának sajátosságairól, arról, hogy párhuzamba állítható-e Taylor Swift költészete Shakespeare-ével, no és számos zenei kérdésről. A popzene leggyakrabban használt négyakkordos harmóniamenetét éppúgy megvizsgáljuk, mint a Taylor Swift védjegyének számító egyhangos dallam természetét, valamint zene és szöveg érzékeny viszonyát. És természetesen nem maradhat említetlen, hogy a dalnak alig fél évvel a megjelenése után új verziója született, amelyben a rajongók kérésének eleget téve a nagy pályatárs, Lana Del Rey már nemcsak a háttérben énekel, hanem Taylor Swifttel egyenrangú szerepet kap.


Amerikából jöttem… // Kovács Viola dalaestje

2024. MÁRCIUS 24. VASÁRNAP, 19:00

Sok szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt egy két részből álló dal és ária estre, ahol megismerkedhetünk a XX. századi amerikai kontinens klasszikus zenei világával.

Az első részben Észak-Amerikára esik a hangsúly. Elhangzanak olyan fontos szerzők darabjai, mint Margaret Bonds, Florence Price, Carlisle Floyd és Ricky Ian Gordon. Míg a második részben Közép- és Dél-Amerika kerül a fókuszba, ahol többek között Maria Grever, Manuel Ponce és Jorge Moral művei szólalnak meg.

Koncertünk célja a szórakoztatás mellett, hogy az európai klasszikus közönség betekintést nyerjen egy talán ismeretlenebb zeneirodalomba.

Az est szervezője, Kovács Viola két éves bostoni tanulmányai során találkozott és szeretett bele ebbe a zenei világba. Ezt a kapcsolódást segítendő a darabok előtt röviden bemutatásra kerül a szerző, illetve hogy miért esett választás éppen arra a művére.

Őszintén reméljük, az est végére mindenki talál magának egy új kedvenc dalt vagy áriát!

Zenei közreműködők:

 • Kaffehr Zsuzsanna - ének
 • Kovács Viola - ének
 • Mester Dávid - zongora

Spotify-turkáló // Csorba Lóci (Lóci játszik)

2024. MÁRCIUS 26. KEDD, 19:30

Zenei adok-kapok Mona Danival és a hazai könnyűzene ikonikus alakjaival.


Virrasztás // A Szent Efrém Férfikarral

2024. MÁRCIUS 28. CSÜTÖRTÖK, 22:00

A Nagyhét keresztény szertartásainak két évezrede központi eleme a virrasztás: az utolsó vacsora után Jézus Krisztus az Olajfák hegyére hívta imádkozni tanítványait, de ők nem tudtak éberek maradni és virrasztani a Mesterükkel. A nagyheti lamentáció liturgiája drámaian mutatja be, ahogy Jézus egyedül készül a halálra, alvó tanítványai körében.

Rendhagyó, nagycsütörtöki virrasztó-koncertet ad a Szent Efrém Férfikar az ISON-ban, ahol Krisztus szenvedését különböző aspektusokból megmutató repertoárt elevenítenek meg. A különleges koncerten bizánci rítusú és nyugati énekek egyaránt felhangzanak.

Március 28-án este 10 órától 70 percen át tart az elcsendesülés, elmélyülés, megmerítkezés a csodás zenékben, majd az est és a virrasztás zárásaként bort és kenyeret osztunk a résztvevőknek.


Feleségként Szaúd-Arábiában / előadó: Várallyay Nóra

2024. ÁPRILIS 12. PÉNTEK, 19:00

“Ez a történet annyira egyedülálló, annyira magával ragadó, és annyira erős a hatása, hogy ezt egyszer mindenkinek hallania kell. Sosem repült még el ilyen gyorsan 3 óra, és bőven hallgattuk volna tovább is. Nem is előadás, hanem ÉLMÉNY volt!!”

Előadó: Várallyay Nóra

Közel 7000 km-t stoppoltunk és vadkempingeztünk fundamentalista iszlám országokban a KözelKeleten, miután a Szaúdi Királyság megnyitotta határait külföldi turisták számára 2019 őszén.

Azelőtt kizárólag üzleti céllal lehetett látogatni az országot, így semmi információnk nem volt arról, mi zajlik a Világ legkonzervatívabb iszlám államának belsejében. A médiában olvastunk nyilvános kivégzésekről, a nők brutális elnyomásáról, és az olaj miatt mocskosul gazdaggá lett királyi családról. De mi a valóság, kik lakják Arábia végtelen sivatagjait?

Elsőként stoppoltuk át az addig teljesen zárt Szaúd-Arábiát.

 • Milyen érzés volt nőként beleolvadni egy szélsőségesen patriarchális társadalomba?
 • Kell-e félni az arab országokban?
 • Tényleg 4 felesége van egy szaúdi férfinak?
 • Milyen az igazi iszlám?
 • Finom a friss tevetej és tevehús?

Exkluzív, saját tapasztalatokon alapuló előadás egy páratlan közel-keleti utazásról, finoman átszőve társadalmi és vallási jellegzetességekkel, történelmi érdekességekkel.

Stoppos utunk “férjemmel” az Emirátusokon, Ománon, Szaúd-Arábián, Jordánián és IzraelPalesztinán át vezetett.

Az előadás izgalmas, kalandos, tanulságos; egy szünettel együtt kb. 150 perces.

A helyszínen elérhetőek finom sütemények, quiche, italok, tea, sör, bor, kávé, mindemellett pedig egy arab-félszigeti teakülönlegességgel is készülünk Nektek!


Találd meg a hangod! // Interaktív családi zenedélelőttök a Szent Efrém Férfikarral

2024. ÁPRILIS 20. SZOMBAT, 10:00
2024. MÁJUS 25. SZOMBAT, 10:00

„Énekelni mindenki tud!” – talán nem mindenki ért egyet ezzel a kijelentéssel, mégis ez a Szent Efrém Férfikar családi délelőttjeinek mottója. Az egyórás program célja, hogy gátlás és félelem nélkül együtt muzsikáljunk családi és baráti körben, kötöttségek és elvárások nélkül. A Szent Efrém Férfikar rendkívül széles repertoárján alapuló kreatív zenei gyakorlatok és játékok adják az alapját az interaktív délelőttnek, ahol bizánci dallamoktól kezdve Bartók műveken és gospeleken át egészen az Oroszlánkirályig és az Efrém-pandeókig minden megtalálható. Hozd el apát, anyát, nagyit, papát és zenéljünk együtt!

(nagykorú kísérőknek ingyenes)


NAVIA Project feat. Sz. Nagy Mária // ISON

2024. ÁPRILIS 20. SZOMBAT, 19:00

DARAM-DARAM-MADARAM: Sokan úgy tartják a költészetben a legmagasabb esztétikumkifejezői a madarak, énekük már számtalan zeneszerzőt megihletett. Sőt, a régiek szerint a népdalok sokféleségének inspirációs forrásai is lehetnek ezek a gyakran színpompás, szárnyas lények.
Nem véletlen, hogy a NAVIA Project is ezt a témát választja különleges koncertjén, hogy a madarakkal szárnyra kelve a költészet és a zene varázsában teljék az este. Melyben kortárs, klasszikus és jazz "tollazatban" magyar és bolgár népdalokon alapuló dalciklusok és magyar költők versrészletei hangoznak el, amolyan "zenei madárcsemegeként".

A NAVIA Project két összeszokott hazai komponista-zenésszel, Csengery Dániellel és a jelenleg is MMA Ösztöndíjas Mátyássy Szabolccsal dolgozott az est anyagán. Közös szándékuk és reményük az, hogy a mai kortárs-klasszikus zenei világ sokrétű eszközeivel újfajta megvilágításba helyezzék az eredeti népdalok szépségét, s az oly sokszor megénekelt madarakkal szárnyra kelve elkalauzolják a közönséget a Kárpát-medencétől Bulgáriáig.

 • Navratil Andrea – ének, próza
 • Grósz Zsuzsanna - zongora
 • Bede Péter – fúvós hangszerek
 • Lázár Gyula – bőgő
 • Gyulai Csaba - ütős hangszerek, gadulka

Közreműködik: Sz. Nagy Mária - bábszínész, homokrajzos

Az est különlegessége, hogy nem csak fülünket kényezteti a zene, hanem vendégünk, Sz. Nagy Mária káprázatos homokrajzai szemünket is gyönyörködteti.


Szuromi Borbála - impro // live looping // soundscape

2024. ÁPRILIS 21. VASÁRNAP, 19:00

“Ez a hétfejű szörny vagy hétfejű sárkány, avagy hétfejű boszorka ott élt hozzánk közel. (...) És esténként gyönyörűen énekelt. Hét szólamban. Mind a hét szájával más szólamot. Hát ő varázsolt el engem.”

Lázár Ervin: A hétfejű tündér

Efféle varázslatos, sokfejű zenei kalandozásra hív Szuromi Borbála önálló estje.

Saját feldolgozások, improvizáció, sok élő loopolás, de a XX-XXI. századi nőikari repertoár kánonjának* részét képező művek is elhangzanak majd. Klasszikus-kortárs-komolyzenei műfaji határokat átlépő, különböző hangzásvilágokon átívelő egyórás utazás ez, ahol a hegedűművészből énekessé lett előadóművész vokális virtuozitást és technikai kíváncsiságot vegyítve teremt sajátos, többszólamúságával körbeölelő kreatív zenei univerzumot.

MŰSORON

 • Kurtág György
 • Hildegard von Bingen
 • Emszt András
 • David Lang
 • Gyöngyösi Levente
 • Sáry László
 • Philip Glass
 • és Szuromi Borbála művei

A szörny / sárkány / boszorka / tündér kérdéskörre az est végén, a közönségtől várjuk a választ. :-)


Pejtsik Panna Projekt

2024. ÁPRILIS 27. SZOMBAT, 19:30

Pejtsik Panna a magyar zenei élet egyik legsokoldalúbb egyénisége, akinek szakmai palettáján egyre nagyobb szerepet kapnak a saját szerzemények és az énekes-dalszerzői fellépések.

Zenei világa sokszínű, stílusokon átívelő, fülbemászó és könnyen megszerethető. Magyar nyelvű szövegei szívmelengetően őszinte módon mutatják meg érzelmeink valódi, ‘nofilter’ arcát, humorral és iróniával szembesítve magunkat a közös, legnagyobb félelmünkkel: azzal, hogy nem vagyunk tökéletesek - és ez így van jól.

Ez alkalommal Horváth András Ádám gitáros-producerrel közösen játszanak régi és új saját dalokat, feldolgozásokat és versmegzenésítéseket. Az sem kizárt, hogy további előadók is felbukkannak majd a színpadon - de hagyjunk némi meglepetést is a történetben!


Szex és madrigál / Cantica Aeterna / Davidovics Igor / Fazekas Gergely

2024. MÁJUS 29. SZERDA, 19:00

Willaert, Lasso,Marenzio, Gesualdo és Monteverdi művei

Cantica Aeterna énekegyüttes: Ballabás Alíz (szoprán); Balogh Eszter (mezzoszoprán); Nagy Bernadett (alt); Mészáros Péter (tenor); Najbauer Lóránt (basszus)

Közreműködik: Davidovics Igor (lant)

Műsorvezető: Fazekas Gergely (zenetörténész)

A szexualitástól túlfűtött popzenével szemben a klasszikus zenére hajlamosak vagyunk valamiféle evilágtól távoli, szűzies művészeti ágként tekinteni, joggal merülhet fel tehát a kérdés, hogy a régi nagy zeneszerzőket foglalkoztatta-e egyáltalán a szex. Mármint nem magánemberként (úgy kit nem?), hanem a műveikben. Ha a zenetörténetírás hagyományos prűdériáját levetkőzzük, a válaszunk nem lehet más, mint egy határozott igen, ez az egyórás, magyarázatokkal ellátott koncert pedig éppen ennek bizonyítására vállalkozik. Tárgya a 16. század legnépszerűbb világi műfaja, az olasz madrigál, amit néhány fős énekegyüttesek számára, otthoni előadásra komponáltak, témájuk pedig az esetek túlnyomó részében nem volt más, mint a szerelem. Sőt a testi szerelem. A szexualitás olykor egészen konkrétan, már-már pornográf módon jelent meg a madrigálszövegekben, máskor kifinomult metaforákba burkolták a mondanivalót (mit jelenthet vajon az „ezer halált halni”, vagy a „kiömlött a lelke” kifejezés ebben a kontextusban?). A zene pedig minden ízében a szavakhoztapadva kísérelte meg fokozni a szöveg hatását. A madrigálok tehát egyáltalán nem valamiféle evilágtól távoli, szűzies darabok voltak, hanem máig érvényes módon beszéltek az emberi létezés legnagyobb csodájáról és legzsigeribb rétegéről: a szerelemről és a szexről.


Simon & Garfunkel dalok // DanMark duó

2024. JÚNIUS 7. PÉNTEK, 19:00

Simon & Garfunkel dalok este héttől tízig az ISON-ban, Bubnó Márk és Siptár Dániel előadásában két gitárral és sok humorral.

A DanMark duó, azaz Bubnó Márk és Siptár Dániel középiskolai osztálytársak voltak és 1997 óta (26 éve!) játsszák az ikonikus amerikai énekes-dalszerző páros, Paul Simon és Art Garfunkel dalait.

A hosszú évek során játszottak már külföldi aluljárókban autentikus utcazenészként, felléptek sok itthoni kocsmában, kávézóban, alternatív koncerthelyszínen és 2021 óta rendszeres előadói Erzsébetváros új közösségi terének, az ISON-nak is.

 • Bubnó Márk - gitár, ének
 • Siptár Dániel - gitár, ének

2024.03.21.
2024.03.24.
2024.03.26.
2024.03.28.
2024.04.04.
2024.04.12.
2024.04.18.
2024.04.20.
2024.04.21.
2024.04.27.
2024.05.16.
2024.05.25.
2024.05.29.
2024.06.07.
Találatok száma: 29

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ...

Kiemelt partner
ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ...

Ambra Hotel**** Budapest

Ambra Hotel**** Budapest

Szállodánk 37 egyedi tervezésű szobával várja vendégeit a város szívében, csak néhány lépésre a legfontosabb turisztikai látnivalóktól, helyi éttermektől, bároktól. Élvezze széles választékú büfé reggelinket egy tartalmas városnézés előtt. A nap további részében snack és ingyenes kávé fogyasztható lobby ...

Baross City Hotel Budapest

Baross City Hotel Budapest

A Baross City Hotel Budapest belvárosában várja 61 szobájával a gyermekes családokat és a baráti társaságokat! A Keleti Pályaudvartól 1 perce lévő felújított századfordulós épületben található hotelünk kellemes belső udvarával és klasszikus építészeti stílusával kápráztatja el vendégeinket. Élje át ...

Bo33 Hotel****Family & Suites

Bo33 Hotel****Family & Suites

2015 áprilisában nyitja meg kapuit Budapest legújabb 4 csillagos szállodája, a Bo33 Hotel****Family & Suites, mely kitűnő választás a városlátogató és az üzleti céllal érkező vendégek számára egyaránt. A nyüzsgő belvárostól mindössze néhány perc sétára, csendes, nyugodt környezetben található az ...

Carmen Mini Hotel Budapest

Carmen Mini Hotel Budapest

A Carmen Mini Hotel a Belváros szívében helyezkedik el, a fontosabb turista célpontok közvetlen közelében. A szálloda családias hangulatú, családi vállalkozásként működik. Biztonságos, mivel egy nagyobb épület második emeletének felét foglalja el és az épületbe csak a recepcióra való becsengetés és ...

City Hotel Unio*** Budapest

City Hotel Unio*** Budapest

A háromcsillagos City Hotel Unio *** Budapest központjában akciós áron, a város üzleti és kereskedelmi negyedében, az Erzsébet körúttól 1 percre található a Dob utcában. Kényelmes sétával 10-20 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a ...

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Az 5 csillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda 3 étteremmel, elegáns kávézóval és ingyenes wifihozzáféréssel várja a vendégeket a Nagykörúton. A vendégek a Royal Spa változatos szolgáltatásait is élvezhetik.

Danubius Hotel Hungaria City Center

Danubius Hotel Hungaria City Center

A Hotel Hungaria City Center Budapest a város szívében, a Rákóczi út mentén helyezkedik el. A főváros legnagyobb szállodája, 499 szobával, klimatizált rendezvény és konferenciatermekkel. A szálloda kitűnő közlekedési összeköttetésekkel rendelkezik (metróállomás a közelben, buszmegálló a bejárat ...

Eurostars Danube Budapest****

Eurostars Danube Budapest****

A modern stílusban épült és minden létesítményét tekintve funkcionális 4* Eurostars Danube Budapest szálló 101 szobával és szolgáltatások széles választékával várja vendégeit. Étteremmel, 24 órás recepcióval, repülőtéri transzferrel (felár ellenében) és svédasztalos reggelivel várjuk önöket minden ...

1 2 3   
Találatok száma: 101

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

Stifler Ház Music Klub & Sport Pub & Játékterem Budapest

A Stifler Ház egy igazi partyközpont, ahol 4 külön tánctérrel, ingyenes bulikkal és élő zenével várjuk a mulatni vágyókat minden egyes nap, egészen reggelig. A hatalmas, fedhető, fűthető és légkondicionálható kert tökéletes helyszín a felejthetetlen bulikhoz, koncertekhez és közös meccsnézésekhez ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
Stifler32 Bar & Club Budapest

Stifler32 Bar & Club Budapest

A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek! 21 db TV, privát boxok, biliárd, ...

Asztalfoglalás
Ajánlatkérés
Kiemelt partner
ARAZ Étterem Budapest

ARAZ Étterem Budapest

Változatos, ízletes heti menüvel, sunday brunch ajánlattal, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várja vendégeit az ARAZ Étterem! Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új ...

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

Szállodánk gasztronómiai kínálatának másik fontos láncszeme a korhűen helyreállított, a legkönnyebben a főbejárattól megközelíthető Galéria Kávézó. A századforduló polgári gasztronómiai kínálatának igen meghatározó jelentőségű szegmense volt a „Pesti Kávéházak” világa. A korabeli Continental Szálló egykori ...

Kiemelt partner
Borganika

Borganika

A Borganika missziója, hogy eljuttassa a gasztronómiát mindenkihez. Minden nap azon vagyunk, hogy maradandót és felejthetetlent alkossunk, legyen szó céges rendezvényről, baráti összejövetelről, esküvőről vagy amit csak megálmodsz.

Doblo Bor & Bár

Doblo Bor & Bár

Borbár a belvárosban: a Budapest szívében, a Deák tértől és az Astoriától percekre, a Gozsdu-udvar közelében található Doblo borbár exkluzív rendezvényekhez is ideális helyszín. A Doblo borbár, de kínálatuk a több mint száz minőségi, válogatott bor mellett tucatnyi pálinkából, üdítőitalokból és ízletes ...

Fröhlich Kóser Cukrászda

Fröhlich Kóser Cukrászda

A Fröhlich Cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda, de emellett megőrizte a békebeli pesti kávéházak hangulatát. A kitűnő, finom sütik és egy csésze kávé mellett az igazi traccsolás, kártyázás, üzleti találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá.

Kalicka Bistro

Kalicka Bistro

Napsütéses csendes terasz, ahol mindig friss víz várja a kutyusokat. Koncertek és egyéb zenei programok, felolvasóestek, kiállítások, gasztro estek és ami belefér. Van terasz, ahol jó időben lehet ping-pongozni. Kutya-macska is jöhet!

Kék Rózsa Étterem Budapest

Kék Rózsa Étterem Budapest

Éttermünk egy hagyományos II. osztályú magyar vendéglő, az egyik legolcsóbb belvárosi hely. A széles ételválasztékba persze beletartozik jó néhány nemzetközi étel is. Állandó étlapunk mellett napi ajánlatunk is figyelmet érdemel, ahol különböző ízlésvilágoknak kívánunk megfelelni.

Kőleves Vendéglő

Kőleves Vendéglő

Vendéglő, ahol amit lehet magunk készítünk, ahol alapanyagainkat gondosan válogatjuk, ahol hetente új ajánlatokkal készülünk, évszakonként pedig új étlappal. Hétköznaponként húsos és vegetárius menüt kínálunk. Reggelizni 8-11-ig lehet. Emeletünkön egy rendezvényterem van, ahol házibulit, esküvőt, álló- és ...

1 2 3 4 ... 11   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 1 500 Ft -tól 9 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Füge Udvar programok 2024 Budapest. Koncertek és bulik a belváros egyik legjobb bulifészkében Füge Udvar programok 2024 Budapest. Koncertek és bulik a belváros egyik legjobb bulifészkében
 • Budapest
 • VII. kerület
2024.02.26. (hétfő) - 2024.03.03. (vasárnap)
Meccsnézés Budapesten minden nap a Stifler32-ben, szurkoljatok nálunk egész éjjel! Meccsnézés Budapesten minden nap a Stifler32-ben, szurkoljatok nálunk egész éjjel!
 • Budapest
 • VII. kerület
2024.02.26. (hétfő) - 2024.03.03. (vasárnap)

Hasonló ajánlatok

Ár: 1 500 Ft -tól 9 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program