Kölcsey Központ Debrecen programok 2021. Online jegyvásárlás
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Irány a Balaton! Őszköszöntő retro fesztivál lesz Siófokon!
Irány a Balaton! Őszköszöntő retro fesztivál lesz Siófokon!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Budapest Varieté 2021 Dinner & Show
Budapest Varieté 2021 Dinner & Show
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kölcsey Központ Debrecen programok 2021. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2021. szeptember 21.

Kelet-Magyarországon nem találunk a 13 000 m2 alapterületű Kölcsey Központnál nagyobb és modernebb konferencia-központot. A Kölcsey Központ Nagyterme, szekciótermei, elegáns Bálterme, Kiállítóterme, világos előcsarnoka és a foyer remek környezetet biztosít bármilyen előadásnak, bálnak, fogadásnak, kiállításnak vagy vásárnak. A Kölcsey Központ Nagytermében olyan világsztárok fordultak már meg, mint Schiff András, Jan Garbarek, Chick Corea, Rost Andrea vagy Cesaria Evora.

Programok, koncertek 2021

Tripla W

SZEPTEMBER 21. KEDD, 19:30

Műsor:

 • Wagner: Siegfried-idill / Trisztán és Izolda – Előjáték és Izolda szerelmi halála
 • Wolf Péter: Cine-fónia (Zene egy még el nem készült filmhez)
 • Weiner Leó: Magyar népi táncok - szvit, op. 18.

Közreműködik:

Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel: Kovács László

Richard Wagner művészete egyedülálló a zene történetében, mivel az opera műfajának sajátos, mitologikus-filozofikus vonulatát teremtette meg, mely szinte minden elemében forradalmian új: összművészeti törekvéseiben, témaválasztásban, terjedelmében, deklamáló jellegű, végtelen dallamaiban, harmonizálásában, zenekar-használatában. Wagner életművében a Siegfried-idill lényegében egy különleges kirándulás a szerenád műfaj irányába. A szerző küzdelmes életének egyik kiegyensúlyozott, boldog pillanatában – felesége, Cosima születésnapjára – komponálta a bensőséges, kamarazenei elemekben bővelkedő darabot. Első, zártkörű előadása ezért Wagnerék triebscheni villájában zajlott le 1870 karácsonyán. Az Idill zenei anyaga mintegy megelőlegezi az 1876-ban bemutatott Siegfried (A Nibelung-tetralógia harmadik operája) főbb témáit. Egy – Brünnhilde ébredését jelző – varázsos melódiával indul, később Siegfried kürtmotívuma szólal meg, majd a csúcsponton az erdei madár énekét hallhatjuk. A Trisztán és Izolda című zenedráma zenekari előjátékának kezdő harmóniája a legtöbbet hivatkozott zenei idézetek közé tartozik, akár Wagner zenei névjegyének is tekinthető. A szomorúság és reménytelenség ábrázolására szolgáló, lefelé hajló kromatikus dallamhoz Wagner egy ellentétesen mozgó, hasonló szólamot társít – mely a vágyakozás kifejezésére szolgál –, és ekkor szólal meg az ún. Trisztán-akkord. Szokatlan, ám hatásos ez a disszonancia, melyet a zeneszerző egészen Izolda haláláig, a harmadik felvonás végéig nem old fel. Az előjátékhoz zenekari hangversenyeken általában az opera befejezése – a szerelmi halál – kapcsolódik, melynek során Izolda énekszólamát is hangszer játssza. Hatalmas érzelmi hullámok után éteri harmóniában nyugszik meg a zene – jelezve a végső beteljesedést –Trisztán és Izolda halálban való örök egyesülését.

Sokoldalú kortárs zeneszerzőnk, Wolf Péter a közelmúltban Wolf-temperiertes Klavier című sorozatának vonószenekari változatával szerepelt a Kodály Filharmonikusok koncertműsorában. A címadásaiban is szellemes szerző ezúttal egy nagyzenekari Cine-fóniával örvendeztet meg bennünket. A darab alcíme fel is fedi a titkot, miszerint a „cine” előtag a film műfajára utal. Wolf Péter pályájának jelentős sikereit köszönheti kísérőzenéinek, melyek közül a Vuk című rajzfilmhez komponált dallamai a legismertebbek. A XX-XXI. század során számos jeles komponista merészkedett a mozgókép világába, elég, ha Honegger, Prokofjev vagy Farkas Ferenc nevét hozzuk példaként. Most némileg fordított a helyzet, mert egy könnyedebb műfajokra szakosodott zeneszerző merészkedik a szimfonikus zene világába. Wolf Péter közelmúltban bemutatott Cine-fóniája tulajdonképpen egy szonátaformájú nyitány, melynek közepén – szokatlan módon – egy hosszabb hegedűszólót is hallunk. A Cine-fónia nagyzenekari hangzásvilága a műfaj legkiválóbb mestereinek példáját követi.

Weiner Leó Bartók, Kodály és Dohnányi iskolatársaként kezdte pályafutását. Romantikus hagyományokat követő stílusa miatt azonban egy idő után háttérbe szorultak magasfokú mesterségbeli tudással komponált művei. Op. 18-as, Magyar népi táncok című zenekari szvitje 1931-ben készült el – pályatársának – Lajtha Lászlónak szóló ajánlással. A folkloristaként is jeleskedő Lajtha volt ugyanis az, aki Weinerrel megismertette a magyar hangszeres népzene világát. Ennek nyomán a négy tételes zenekari műben már az élő, autentikus népzene hatása jelenik meg. A szó eredeti értelmében vett szvitet hallunk, melynek tételei lazán összefűzött tánczenék sorozatából állnak. A változatos dallamanyagot Weiner finom ízléssel munkálta meg, és pazar hangszereléssel tette rendkívül hatásossá.


Koncz Zsuzsa - Szabadnak születtél

SZEPTEMBER 27. HÉTFŐ, 19:00

Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma 2020-ban jelent meg, sorban a negyvenegyedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre. A munkafolyamatokat, mint évek óta Závodi Gábor irányította, továbbá ő írt kettő dalt is a lemezre.

„Mi, akik dolgoztunk ezen az albumon – és én személy szerint különösen – egyet egészen biztosan tudatni akartunk mindenkivel, aki hallgat bennünket: SZABADNAK SZÜLETTÉL!” – hangsúlyozta Koncz Zsuzsa.”


Koncert a Zene Világnapján

OKTÓBER 1. PÉNTEK, 19:30

Műsor:

 • Csajkovszkij: D-dúr hegedűverseny
 • Csajkovszkij: VI. szimfónia

Közreműködik:
Kállai Ernő – Junior Prima díjas hegedűművész
Kodály Filharmonikusok Debrecen
Vezényel: Kollár Imre

Akadnak zeneszerzők, akiknek művészetét az egyes korokban különbözőképpen értékelték. Pjotr Iljics Csajkovszkij is ebbe a körbe tartozik, hiszen darabjait még hatvan-hetven évvel ezelőtt sokan hatásosnak és dallamosnak, ámde kissé bombasztikusnak ítélték. Mára szerencsésen helyrebillent ez az értékrend, és a tragikus sorsú orosz mester elfoglalhatta helyét a legjelentősebb alkotók között. Ha végigtekintünk életművén, hamar kiderül, hogy szinte valamennyi műfajban remekműveket alkotott. Operái, balettjei, szimfóniái, versenyművei éppúgy a hangverseny-repertoár részei, mint kamarazenenéje, vokális művei vagy egyéb hangszeres alkotásai.

D-dúr hegedűversenye a hangszer irodalmának egyik legtöbbet játszott remeke. 1878-ban a Genfi-tó mellett vakációzva vetette papírra, ahol súlyos magánéleti gondjai miatt keresett megnyugvást. A darab eredetileg a kor nagy hegedűs egyéniségének, a veszprémi születésű Auer Lipótnak szólt. Auer azonban fanyalogva fogadta a versenyművet, melyet végül aztán Adolf Brodsky mutatott be közönség előtt. Később Auer megbánta óvatosságát, olyannyira, hogy a partitúra nyomtatásra történő előkészítését is ő végezte. A D-dúr hegedűverseny ragyogóan ötvözi az európai versenymű-hagyomány erényeit a szláv nemzeti hangvétellel. Tételei, témái megkapóan dallamosak, mesteri kézzel formáltak és színesen hangszereltek. A szólista számára egyszerre kínálja az érzelmi-zenei kitárulkozás lehetőségét a magasrendű virtuozitás igényével. Súlyában, terjedelmében az alapvetően férfias Allegro moderato nyitótétel a meghatározó, témáinak feldolgozása a bécsi hagyományokon nyugszik. Középen a Canzonetta címet viselő, szlávosan mélabús, éneklő tétel áll, melynek címe itáliai élményekre is utal. Feloldásként, megállás nélkül – attacca – tör ki az ellenállhatatlan finálé, mely két, egymással ellentétes tánckaraktert dolgoz fel. Az egyik kirobbanóan szilaj, a másik visszafogott, lépegető jellegű zenei anyag, melyeket rondó jelleggel alkalmaz a zeneszerző.

A szimfóniákat jelentős számban alkotó zeneszerzők – mint például Haydn, Mozart és Beethoven – egyes darabjainak játszottsága általában különböző. Vannak köztük gyakrabban és ritkábban műsorra tűzött opuszok is, noha zenei értékeik gyakran azonosak. Csajkovszkij esetében is hasonló a helyzet. Hat, a Manfréddel együtt összesen hét szimfóniája közül a három utolsó sorszámú, a Negyedik, az Ötödik és a Hatodik a legjátszottabb. Ezek a boldogság keresésének útját álló sors és a végzet problematikáját jelenítik meg. Mindhárom szimfónia ennek a gondolatkörnek kifejtése, amint arról a szerzőnek pártfogójához, Nagyezsda Meck asszonyhoz írott sorai is tanúskodnak. A VI. „Patetikus” jelzőt is hordozó nagyszabású mű tulajdonképpen Csajkovszkij hattyúdala, pályájának végső állomása. Ennek ellenére szerzője számos újítást is alkalmaz, elsősorban formai tekintetben. Három, alapvetően lendületes, gyors tételt követően a darab fináléja súlyos, tépelődő adagio muzsika, mely mélységes fájdalmat tükröz. Első tételét, melyet lassú bevezető indít, néhány nap alatt vetette papírra a szerző. Másodikként keringőt hallunk, mely nem a szokásos ¾-es metrumú, hanem 5/4-ben szólal meg. Harmadik tétele intenzív, erőteljes induló zene, melynek hatásos lezárása gyakran megtéveszti a hallgatót, mert akár a teljes mű lezárása is lehetne. De ez után szólal meg a fájdalmas Adagio lamentoso, melyben sokak szerint Csajkovszkij saját halálát írta meg, elsiratva nehéz, csalódásokkal teli életét.

A hangverseny az Orosz Zenei Fesztivál keretében valósul meg.


Vangelis - Filmzene-koncert

OKTÓBER 3. VASÁRNAP, 19:00

Életre kelnek az Oscar-díjas zeneszerző világsikerű művei Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Vangelis legnépszerűbb alkotásait hallgathatjuk meg: „1492- A Paradicsom meghódítása”, „Tűzszekerek”, „Szárnyas fejvadász”…, hogy csak egy párat említsünk azok közül a korszakalkotó művek közül, melyek a telt házas budapesti Arénát követően most a Debreceni közönség előtt elevenednek meg.

A nagyívű koncertet Európában először Magyarországon láthattuk Budapesten, és most Debrecenben is életre kelnek a világ legnépszerűbb filmzenéi. Kihagyhatatlan koncertélmény az ünnepekre hangolódásban!

A 2020. december 7-i koncertre megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontra.


Zorán Koncert

OKTÓBER 4. HÉTFŐ, 19:00


Zongoramaraton 1. - Kétzongorás koncert

OKTÓBER 5. KEDD, 17:30

Műsor:

 • Csajkovszkij: Diótörő-szvit, op. 71a
 • Rachmaninov: I. szvit, op. 5.

Közreműködik: Pregun Tamás és Szabó Marcell

Az Orosz Zenei Fesztivál debreceni, mini-maratoni koncertjein az orosz történetek lesznek a középpontban, három formátumban: kétzongorás, négykezes, illetve szóló zongoraművek. Rachmaninov I. szvitjét Csajkovszkijnak ajánlotta és egyik levelében úgy is hivatkozott rá, mint zenei képek sorozata (erre utal a „Fantázia-tablók” alcím is). A négytételes kompozíció négy költő versét dolgozza fel. A maraton „magját” Csajkovszkij balettjei adják: a három mese Csajkovszkij legkedveltebb művei közé tartozik, a kétzongorás koncerten a Diótörő-szvit lesz hallható.


Zongoramaraton 2. - Négykezes koncert

OKTÓBER 5. KEDD, 18:45

Műsor:

 • Csajkovszkij–Rachmaninov: Csipkerózsika-szvit, op. 66a
 • Csajkovszkij–Langer: Hattyúk tava-szvit, op. 20a

Közreműködik: Balogh Ádám és Szabó Marcell

Mini-maratoni koncertjeinken az orosz történetek lesznek a középpontban, három formátumban: kétzongorás, négykezes, illetve szóló zongoraművek. A maraton magját Csajkovszkij balettjei adják: a három mese Csajkovszkij legkedveltebb művei közé tartoznak- A második koncerten a Hattyúk tava mellé a Csipkerózsika került, melyből nem más készített átiratot, mint a fiatal Rachmaninov.


Zongoramaraton 3. - Szólókoncert

OKTÓBER 5. KEDD, 20:00

Műsor:

 • Prokofjev–Nyikolajeva: Péter és a farkas, op. 67.
 • Csajkovszkij: Dumka, op. 59.
 • Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

Közreműködik: Szabó Marcell

Az Orosz Zenei Fesztivál debreceni, mini-maratoni koncertjein az orosz történetek lesznek a középpontban, három formátumban: kétzongorás, négykezes, illetve szóló zongoraművek.

A szólókoncert műsorának első darabjával megemlékezünk Szergej Szergejevics Prokofjev zeneszerző születésének 130 éves évfordulójára. Prokofjev edukációs céllal írott Péter és a farkas művét az orosz zongoraművész-zongoratanár, Tatjana Nyikolajeva írta át, aki a Zeneakadémián is adott hangversenyt az 50-es években. Csajkovszkij ritkán hallott Dumka zongoradarabjának az alcíme „jelenetek egy orosz faluból”, a falusi lét minden öröme és bánata megjelenik a kompozícióban. Zárásként Muszorgszkij zongoraciklusa hangzik el, melyet építész-festő barátja, Hartmann halála után írt meg. A sorozatban valódi és képzeletbeli festmények elevenednek meg, melyeket a visszatérő „sétamotívum” köti össze.


AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje

OKTÓBER 21. CSÜTÖRTÖK, 19:00

A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Debrecen Big Band pályáját belföldi és külföldi fesztiválok sikerei, felejthetetlen koncertek fémjelzik, fantasztikus vendégfellépőkkel kisérve. Micheller Myrtill, Szulák Andrea, Pákai Petra, Majsai Gábor, Gájer Bálint, Szolnoki Péter és a magyar jazz nagyszerű szólistái, zenészei játszottak velük az évek során.

A kerek évfordulót a rock, jazz, blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú énekese, a Liszt-díjas Horváth Charlie társaságában ünneplik. Charlie – akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer – több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban.

A koncert az elmaradhatatlan Majsai Gábor, Zsemlye Sándor (szaxofon), Gyárfás István (gitár), Tulkán Péter (trombita), Pataj György (zongora), Lutz János (bőgő, basszusgitár), és a Valcer Táncstúdió közreműködésével lesz igazán felejthetetlen, Fazekas László műsorvezetésével, és Daróczi László zenekarvezető irányításával.


BUDAPEST BÁR Ha megtehetnéd-lemezbemutató koncert

OKTÓBER 24. VASÁRNAP, 19:00

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika! A Budapest Bár koncertjei mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2019. december 11-én a Kölcsey Központban a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András és Mező Misi.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!


Brahms-sorozat - I. hangverseny

OKTÓBER 26. KEDD, 19:30

Műsor:

 • Brahms: D-dúr hegedűverseny, op. 77.
 • Brahms: III. (F-dúr) szimfónia, op. 90.

Közreműködik:

Bodor János – hegedű

Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel: Kollár Imre

„Népszerű lesz-e valaha, bajos volna eldönteni.” – írta beszámolójában Johannes Brahms D-dúr hegedűversenyéről a Pesti Napló egykori kritikusa. Az 1879-es lipcsei ősbemutató óta eltelt közel másfélszáz év alatt a hegedűs szakma és a közönség is egyértelmű választ adott erre a kérdésre. Tény azonban, hogy a Joachim József ösztönzésére született versenymű nem ad lehetőséget az öncélú virtuozitásra, helyette zenei mélységeivel, tömörségével és monumentalitásával kárpótol. Nem meglepő, hogy a zeneszerző és a hegedűs között szoros barátság szövődött: Joachim ugyanis az elmélyült előadóművészek azon típusához tartozott, aki számára a zenei értékek előbbre valóak voltak, mint a felszínes csillogás. Ezek az erények jellemzik Brahms alkotói életművét is, és jelölik ki helyét a zenetörténet legnagyobbjai között. Nem csoda tehát, hogy a D-dúr hegedűverseny némileg meglepte a kortársakat, mivel túlzottan szimfonikus jellegűnek érezték, ráadásul az is kiderült, hogy a zeneszerző eredetileg négy tételesre tervezte. Nyitó tétele terjedelmében és koncepciójában beethoveni súlyú és terjedelmű, melynek során a szólóhangszer csak egy magvas zenekari bevezető után jut szerephez. A tételvégi szokásos kadenciát – a harmadikéhoz hasonlóan – Joachim komponálta, Brahms stílusához tökéletesen alkalmazkodva.  A középső Adagio érdekessége, hogy főtémáját nem a szólóhegedű, hanem az oboa szólaltatja meg, a hegedű fantáziaszerűen bontja ki az anyagot a háromtagú szerkezet során. A záró Allegro giocoso – melyben tökéletes egyensúlyba kerül a szólista és a zenekar  – ellenállhatatlan táncos, örömteli lendületével fogja meg a hallgatót.

Brahms négy szimfóniája közül a harmadik talányos alkotás. Noha hangneme F-dúr, zenei anyagának meghatározó részei mégis mollban szólalnak meg, tételei halk dinamikával érnek véget. Szerkezetében a klasszikus mintákat követi, ugyanakkor nyitó tételének témája – mintegy vezérmotívumként – végigkíséri a darab teljes folyamatát. Ez azért meglepő, mert Brahms alapvetően szembe helyezkedett a Berlioz, Liszt és Wagner által képviselt programzene jellegű motivikával. A darab értelmezése egymástól gyökeresen különböző előadásokat eredményezhet. A lírai, tépelődő hang azonban kétségtelenül a teljes partitúrát meghatározza. Az 1883-ban lezajlott bécsi premiert a magyar származású Richter János vezényelte, aki Beethoven Eroica szimfóniájához hasonlította az új művet. Mély, súlyos mondanivalója ellenére a közönség tetszéssel fogadta a szimfóniát, a kor tekintélyes kritikusa, Eduard Hanslick pedig egyenesen Brahms legjobb alkotásának minősítette. A harmadik tétel főtémája a hangversenypódiumokon kívül is egyedülálló karriert futott be, számosan feldolgozták, és az 1961-ben forgatott „Szereti ön Brahmsot?” című  nagysikerű filmben is felhangzott.

Bodor János 1976-ban született Budapesten. Hatéves korában kezdett el hegedülni nagybátyja, Csámpai Lajos hatására. A Szabolcsi Bence Zeneiskolában Huszti József volt a tanára. 13 évesen felvételt nyert a Zeneakadémia különleges tehetségeket tanító Előkészítő Tagozatára, ahol Zs. Szabó Mária növendéke volt. Az egyetemi ágazaton Szenthelyi Miklós osztályában tanult. Diplomáját 1999-ben szerezte. Számos nemzetközi mesterkurzuson vett részt, díjazottja hazai és nemzetközi hegedűversenyeknek. 2001-től tagja a Nemzeti Filharmonikusoknak, 2008-tól koncertmestere a MÁV Szimfonikusoknak, 2014-től az Óbudai Danubia Zenekarnak. A Grazioso Kamarazenekar alapító tagja. 2019-től a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertmestere. Szólistaként és kamaraformációk tagjaként számos rangos hazai fellépése van.


Zséda - Kökény Attila: Hello

NOVEMBER 8. HÉTFŐ, 19:00

Az ország két legérzelmesebb és talán legizgalmasabb hangú előadója egymásra talált egy közös turné idejére.  Az nyilvánvaló, hogy ha ez a két előadó összeáll, abból egy nagyívű, romantikus, klasszikusan „nagy éneklős” műsor születik. 

A Hello turné érzelmekben gazdag, izgalmas, színes, és persze szórakoztató estéket ígér mindkét előadó rajongóinak, akik talán egy kicsit most másként is láthatják kedvenceiket.

Zséda és Kökény Attila Hello című duettje a rájuk jellemző egyediséggel szólalt meg 2021 első slágereként, a több mint 4 millió letöltés pedig bizonyítja, hogy igazi közönség kedvenccé vált az elmúlt időszakban. Nem titok, hogy a dal zeneisége, hangulata, a közös turné világát is meg fogja határozni. 

 „A Hello különleges helyet foglal el a szívemben. Ez a dal a be nem teljesült szerelem egy régi-modern feldolgozása, nem véletlen, hogy éppen a Cassablanca inspirálta  a hozzá készülő klipet.  Azt hiszem nagy szükség van most ezekre a szép, örökérvényű, igazi éneklős dalokra, amikből összefűztük Attilával a Hello műsort.”-árulta el Zséda

„Imádtam a dal születésének és a forgatásnak is minden percét, így nem volt kérdés, hogy a turnéba is belevágunk együtt. Zsédával énekelni az örök fiatalság érzését hozza el számomra. A szerelem énekesnőjével a szerelemről énekelni nagy boldogság.” – mondta el Kökény Attila a Hello koncertek kapcsán.


Bródy János - Gáz van, Babám! koncert

NOVEMBER 15. HÉTFŐ, 19:00

„Gáz van, babám,  lehetne címe egy folytatásos filmnek, ami rólunk szól sok éve már, és ki tudja, hogy ér véget...” – énekli Bródy János a legújabb lemezén és természetesen a Gáz van, babám! koncerten is elhangzik ez a szám, sok új szerzeménnyel együtt, és elmondhatjuk, hogy a műsorban elhangzó dalok kivétel nélkül rólunk szólnak és arról a világról, ami körülvesz minket. Szerelemről, barátságról,  küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról szólnak a dalok, és egy érett művész és egy sokszínű zenekar gondosan válogatott dalfüzére, a Bródy koncertek megszokott alternatív retró stílusában, igényes és tartalmas szórakozást ígér közönségének.

Bródy János az Illés és a Fonográf zenekarban eltöltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth és Liszt díjas művész hű krónikása a fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek.

Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához: nyolc önálló album és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.


Traccs! Dr. Zacher Gábor

NOVEMBER 17. SZERDA, 18:00

Traccs! Debrecen legújabb beszélgető-est sorozatának második vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek sem kell bemutatni. Ő az, aki közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül őszintén kimondja gondolatait! Az ország kedvenc toxikológusával Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató - Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Traccs! Debrecen legújabb beszélgető-est sorozatának második vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek sem kell bemutatni. Ő az, aki közvetlen stílusban, mégis kíméletlenül és kendőzetlenül őszintén kimondja gondolatait! Az ország kedvenc toxikológusával Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!


Efecto espanol

DECEMBER 7. KEDD, 19:30

Műsor:

 • M. Ravel: Miroirs (Tükröződések) No. 4., „Alborada del gracioso”
 • Lalo: Spanyol szimfónia, op. 21.
 • M. de Falla: A háromszögletű kalap, 2. szvit
 • Rimszkij-Korszakov: Spanyol capriccio, op. 34.

Közreműködik: Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel: Daniel Gil De Tejada (Spanyolország)


Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged

DECEMBER 16. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!

Ennek fényében indult útjára az énekesnő NOXTALGIA Unplugged nevű koncertsorozata. A produkció egy igazi időutazás, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, ezúttal egy különleges zenei hangulatba bújtatva, hogy egy varázslatos világba repítve, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére. 8 év, 90 percben… Kihagyhatatlan!

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.


Karácsonyi koncert

DECEMBER 21. KEDD, 19:00

A Savaria Barokk Zenekar és a Kodály Kórus Debrecen közös hangversenye.

Műsor: Händel: József és testvérei, HWV 59

Közreműködik:

Balogh Eszter, Jekl László, Megyesi Zoltán, Kéringer László, Ducza Nóra, Bakos Kornélia, Jónás Krisztina – ének

Savaria Barokk Zenekar

Kodály Kórus Debrecen (karigazgató: Kocsis-Holper Zoltán)

Vezényel: Németh Pál


A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János

DECEMBER 27. HÉTFŐ, 19:00

A Csík Zenekar 2021-ben országos koncertturnéra indul legendás vendégeikkel, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal együtt, hogy mindenkinek megmutassák „A dal a miénk”!

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.


2021.09.21.
2021.09.27.
2021.10.01.
2021.10.03.
2021.10.04.
2021.10.05.
2021.10.21.
2021.10.24.
2021.10.26.
2021.11.08.
2021.11.15.
2021.11.17.
2021.12.07.
2021.12.16.
2021.12.21.
2021.12.27.
További ajánlataink

2021.09.16. - 2021.09.17. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Tudományvásár a Dósa nádor téren - Idén ősszel ismét a Dósa nádor térre költözik az Agóra Tudományos Élményközpont
2021.09.17. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Esti Kornél + Ricsárdgír koncert
2021.09.17. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.17. - 2021.09.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreczeni Zamat Fesztivál 2021
2021.09.14. - 2021.09.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Térey Könyvünnep
2021.09.18. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rocktorony: AB/CD, Led Zeppers
2021.09.18. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rotary Futófesztivál
2021.09.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Tripla W
2021.09.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Brains koncert
2021.09.22. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
CAMPUS Party - Metzker Viktória
2021.09.23. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Anna and the Barbies koncert
2021.09.23. - 2021.09.24. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Azahriah koncert, vendég: Saya Noé
2021.09.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rendhagyó Kutatók Éjszakája az Agórában
2021.09.25. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Elefánt koncert
2021.09.25. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.25. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmzenék orgonán
2021.09.27. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Koncz Zsuzsa Koncert
2021.09.27. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.27. Koncz Zsuzsa koncert Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.28. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Hajós & Dr. Majoros - avagy Mi a problémád?
2021.09.29. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
2021.09.29. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dzsúdló koncert
2021.09.29. - 2021.09.30. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.30. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szakács Gergő koncert
2021.10.01. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Koncert a Zene Világnapján
2021.10.01. - 2021.10.05. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
IV. Magdafeszt
2021.10.02. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina
2021.10.02. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vujity Tvrtko Debrecenben - Túl minden határon
2021.10.03. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.03. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vangelis - Filmzene-koncert
2021.10.03. Vangelis filmzene koncert 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.04. Debreceni koncert 2021. Zorán koncert a Kölcsey Központban
2021.10.04. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.04. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Koncert
2021.10.05. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zongoramaraton koncertek
2021.10.06. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
TVRTKO - Túl minden határon
2021.10.10. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Titkok és talányok - Csajkovszkij levelei
2021.10.21. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje
2021.10.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Emberfej, avagy a kicselezett mindennapok - Mogács Dániel önálló előadása
2021.10.23. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
KFT 40 éves exkluzív jubileumi koncert
2021.10.23. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
BUDAPEST BÁR Ha megtehetnéd-lemezbemutató koncert
2021.10.24. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
BUDAPEST BÁR Ha megtehetnéd-lemezbemutató koncert
2021.10.26. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Brahms-sorozat - I. hangverseny
2021.10.29. - 2021.10.30. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rettegések Éjszakája a Kerekerdő Élményparkban
2021.11.08. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zséda - Kökény Attila: Hello
2021.11.08. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Bródy János - Gáz van, Babám! koncert
2021.11.17. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2021.11.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Debrecenben
2021.11.24. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Páros hármas - az olasz Bridget Jones sztori, slágerekkel
2021.12.02. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Csernus Imre előadása Debrecenben
2021.12.07. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Efecto espanol
2021.12.16. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.16. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged
2021.12.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A kaktusz virága
2021.12.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Demjén 75 Születésnapi Koncert
2021.12.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi koncert
2021.12.21. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.27. Könnyűzenei koncertek Debrecen 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.27. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János
2022.05.27. - 2022.05.29. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Időpontváltozás! - Debrecen Drive 2022 - Járműipari Kiállítás
2022.06.17. - 2022.06.26. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny
Találatok száma: 33

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található. Bővebben


Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben


Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ... Bővebben


Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Bővebben


Boglárka Vendégház Debrecen

Boglárka Vendégház Debrecen

Vendégházunk Debrecen kertvárosi részében, a Homokkertben található csöndes, családias környezetben, ahonnan a belváros 15 perc sétával elérhető. A ház 2001-ben épült és 2009 óta működik vendégházként. Felújítva, megszépülve várjuk kedves vendégeinket. Két szoba, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll ... Bővebben


Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ... Bővebben


Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található. Bővebben


Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 30

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Kiemelt partner

Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Bővebben


Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Bővebben


Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ... Bővebben


Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Bővebben


Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ... Bővebben


Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ... Bővebben


Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ... Bővebben


Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Kashmir Indiai Étterem Debrecen

Mi itt a Kashmírban egy jó indiai étterem atomoszférájának tükrözéséhez szükséges feltételek egyensúlyát teremtettük meg. Arról vagyunk híresek, hogy kiváló ételeket szolgálunk fel, ami a visszatérő vendégeink számából egyértelműen kitűnik. A központi elhelyezkedés, a hibátlan belső dekoráció, ... Bővebben


Kismandula Cukrászda Debrecen

Kismandula Cukrászda Debrecen

A Mandula, Kismandula Cukrászda és a Mandula Cafe már 30 éve a debreceniek közkedvelt sütizős helyei. Ideális helyszíne délutáni sulis beszélgetéseknek, napközbeni üzleti tárgyalásoknak, családi programoknak. Süteményeink születés- és névnapok elengedhetetlen tartozékai. Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 500 Ft -tól 19 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
4026 Debrecen , Hunyadi u. 1 - 3.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események