TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét
TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Programok

Aki minden reggel új testben ébred Nap nap után olvasókör a Malomban

Eredjünk a titokzatos "A" nyomába, aki minden reggel egy új testben ébred! Nem mindennapi életét ugyan próbálja normális mederben tartani, de egy váratlan szerelem felborítja minden tervét! Ennek a letehetetlen regénynek a rajongóit várja a Libri Malom programsorozatának következő felvonása.
Osszuk meg egymással kedvenc részleteinket és idézeteinket a könyvből, elevenítsük fel a legizgalmasabb és a legszívszorítóbb pillanatokat "A" és Rhiannon nem mindennapi nehézségeken átvezető kalandjaiból!

Időpont: április 27., péntek, 16.00
Helyszín: Libri Malom Könyvesbolt

Napindító JÓGA, a város felett!
április-19 - június-02

Fekszel a jógaszőnyegen, becsukod a szemed. Amikor jöttél még hűvös volt a reggel, de már érzed a nyári nap melegét a bőrödön. Ez a kis szellő is jól esik, megcirógatja az arcod. Mélyen, könnyedén lélegzel, minden olyan végtelenül egyszerű. Lent ébredezik a város, füleddel hallod a lentről felszűrődő pezsgést, mégis valamilyen megfoghatatlan oknál fogva csend van. Békés, lágy, nyugodt csend. A lélek csendje. Csak a Tiéd. Gyere és hallgatózzunk kicsit messze a földtől, az éghez közel a Malom Panoráma Teraszán. Várlak szeretettel!

MOLNÁR KATA, okleves hatha és air yoga oktató

Feltétlenül hozz magaddal: jóga matracot és egy nagyobb kendőt vagy törölközőt, amit a matracodra teríthetsz.

A részvétel ingyenes!

Forrás: Szervezők honlapja

Találatok száma: 1

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll ...
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Malom Központ programok Kecskemét