ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

2024. március 15. Várkert Bazár. Ünnepi programok, események, rendezvények

Március 15. a Várkert Bazárban 2024-ben. Előadások, kiállítások, zene, tánc és irodalom, történelmi séták és ingyenes családi programok, fegyverbemutató és lovas huszárok töltik meg a nemzeti ünnepen a megújuló Budavári Palotanegyed helyszíneit. A legtöbb esemény ingyenes, de a népszerűbb programoknál előzetes regisztráció szükséges a részvételhez.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2024. március 15. Várkert Bazár

Ünnepi programok:

YBL6 Művészeti Tér

VAGYOK, AKI VAGYOK - Magyar képzőművészet 1945 után /Válogatás a Jáky-gyűjteményből

A Várkert Bazár Déli palotájában nyílt YBL6 Művészeti Térben megtekinthető a hazai műgyűjtés egyik legismertebb mai kollekciójának válogatása. A Jáky-gyűjtemény részét képező 120 festmény hat tematikus termen keresztül mutatja be a magyar képzőművészet 1945 utáni történetét. A kiállítás különlegessége, hogy stílusirányzatoktól függetlenül képes felmutatni a kelet-nyugat közötti párbeszéd jegyeit a korszak összes uralkodó vagy éppen rejtőzködő művészeti alkotásában.

A kiállítás ingyenesen, regisztráció nélkül megtekinthető.

03. 15. 18:00
FELÜL A GÁLYA - ZENÉS STAND-UP EST

Petőfi forradalmi költészetének mai földben való csíráztatása versekkel, verselő dalokkal, daloló versekkel a költő születésének 200+1. évfordulója alkalmából – közös gitár- és harmonikakísérettel.

Az előadásban elhangzik majd a Föltámadott a tenger, Megint beszélünk s csak beszélünk, Egy gondolat bánt engemet…, Falu végén kurta kocsma… és még a költő számos ismert költeménye. Helyet kap a klasszikus szavalás is, ám kissé újraértelmezve, megspékelve némi fanyar humorral.

„Habár alul a víznek árja, úgy tűnik, a mai gályák már nem azok a süllyedős fajták. Olyan biztosan ülik meg a hullámokat, hogy talán nincs is olyan tengeri vihar, mely a mélybe sodorhatná őket. Hát, hogy is hihetnénk, hogy azért a víz az úr? Kinek is hihetnénk? És hol van most Petőfi? Ha már meghalni elfelejtett."

Közreműködik:
Petruska András, Maszkura (Bíró Szabolcs), Kathy Zsolt

Regisztráció szükséges a részvételhez


Lovard

10:00–17:00

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

 • Ünnepi kokárda készítése – filcből varrással, gyönggyel
 • Gurigalovacskák készítése
 • Csipeszhuszárok készítése
 • Huszárbajuszok készítése
 • Nemzeti színű zászlók, jelképek készítése

INTERAKTÍV JÁTÉKOK

 • Toborzó harangjáték
 • A harcok során előfordult, hogy a huszárok csengőkkel adtak le jelzéseket, instrukciókat, hogy a közelben lévő ellenséges seregek ne érthessék a hadmozgásokat. Kis huszáraink a játék során ismert huszárdalokat hallgathatnak meg és jászhatnak le kis harangok segítségével.
 • Huszárhajsza
 • Mi is lehet hűségesebb barát egy huszár számára, mint egy ló? Huszárnövendékeinknek egy falovacskán galoppozva kell teljesíteniük a furfangos akadálypályát, ahol szlalomban végighaladva kitűzhetnek egy hatalmas kokárdát.
 • Gábor Áron rézágyúja
 • Mit sem ér egy rézágyú, ha nincs hozzá muníció. Mókás feladatunkban az ágyúgolyókat kell eljuttatni az ágyúkhoz egy furfangos, kalandokkal teli labirintuson

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

FEGYVER- ÉS HARCÁSZATI BEMUTATÓ, JÁTÉKOS TOBORZÓ
14:00 és 16:00

Fegyver- és harcászati bemutató: A honvéd hagyományőrző egység szemlélteti a honvédsereg fegyverzetét, és alaki és harcászati bemutatót tart.
Toborzó: Kardos verbunk, gyerekeknek toborzó, alapkiképzés fakardokkal, fapuskákkal, ajándék papírcsákókkal.

CITERÁS KATONAMESÉK
10:30 és 15:00

Azok a gyerekek – és természetesen felnőttek! –, akik ellátogatnak a „Citerás katonamesék” koncertre, lovak, katonák, kardok megidézésére válogatott népdalokon keresztül élhetik át az 1800-as évek falusi világát. Mindezt citerával – és olykor lantként pengő gitárral – kísérve, a Junior Prima díjas Dömény Krisztián citeraművész vezetésével, Bohus Lizett (citera) és Illés Anna (ének) közreműködésével.

Sőt, akik elég bátrak, ki is próbálhatják majd a hangszert!

AZ 1848/49-ES SZABADSÁGHARC KATONÁI –  FESTMÉNY- ÉS MAKETTKIÁLLÍTÁS
10.30–17:00

Kertai Zalán festőművész huszárportréi, csataképei, fegyverábrázolásai
A Budai 2. Honvédzászlóalj hagyományőrzőivel készült festmények, oktatási anyagok (rollupok) bemutatója
Horváth Domokos 3D-s technikával készült 48-as terepasztalai, katonamakettjei


Csikós udvar

A Budavári Palotanegyedben feltűnő huszárok az 1848–49-es forradalom és szabadságharc korát idézik. A Magyar Köztársaság Nemzeti Lovas Díszegység és a Magyar Huszár és Hagyományőrző Szövetség lovas huszárai teljesítenek szolgálatot honvédelmi hagyományaink és kulturális értékeink megőrzésének jegyében.

10:00–17:00

FEGYVERBEMUTATÓ, TÜZÉRSÉGI PONT ÉS HUSZÁRTÁBOR
A Budai 2. Honvédzászlóalj hagyományőrző csapatának alaki és harcászati bemutatója

 • Fegyver- és harcászati bemutató
  A honvéd hagyományőrző egység szemlélteti a honvédsereg fegyverzetét, és alaki és harcászati bemutatót tart.
 • Toborzó
  Kardos verbunk, gyerekeknek toborzó, alapkiképzés fakardokkal, fapuskákkal, ajándék papírcsákókkal.
 • Honvéd díszjárőr-szolgálat
  13:00 és 15:00 órai kezdettel indul teljes, korhű menetfelszereléssel gyalogsági díszjárőrmenet a Csikós udvar – Főőrség – Oroszlános udvar – Csikós udvar útvonalon, dobszóra, vonós zenészek kíséretével.
 • Tüzérségi pont
  Két ágyú bemutatása a Csikós udvarban és a Lovardában.

ÜNNEPI FÚVÓSZENEKARI KONCERT
11:30, 13:30, 16:30

A Zenélő Budapest Huszárzenekarának műsora.

A Huszártábor és Lovas huszárjárőr-szolgálat bemutatóit az időjárás aktuális állapotához igazodva rendezzük meg. Kérjük, hogy a helyszínen tájékozódjanak az aktualitásokról! A Csikós udvar összes programja ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges! Rossz idő esetén egyes programokat a Lovardában tartunk meg. A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt lehetséges, hogy várni kell a belépésre. Rendezvényünk sajtónyilvános, a résztvevőkről fotók és videók készülnek.


Főőrség

REJTÉLYES TÖRTÉNELEM – A forradalmon túl: mindennapi élet a reformkori Pesten és Budán
Katona Csaba
12:00, 16:00

1848. március 15-e sorsfordító nap volt a magyar történelemben. A forradalom pest-budai eseményeit mindenki ismeri, de vajon milyen is volt a korabeli Pest és Buda? Kik éltek itt? Milyen társadalmi rétegek, milyen vallású és milyen nemzetiségű emberek? Hogyan teltek a hétköznapjaik, hogyan öltözködtek, mivel foglalkoztak, mi szabta meg társadalmi érintkezéseik kereteit, mik voltak a nyilvános terek, ahol közösségi életet éltek, és hogy néztek ki az otthonaik? Katona Csaba történész előadása a történelem „főszereplői” helyett ezúttal a hétköznapi emberek világát, a mindennapi életet mutatja be.

Regisztráció szükséges a részvételhez

IMPROVIZÁCIÓS ELŐADÁS – Történelmi RögvEst
10:00, 14:00

A Momentán Társulat idézi fel az 1848–49-es forradalom és szabadságharc budai Várhoz köthető eseményeit és történelmi szereplőit. Az interaktív előadással a magyar történelem legizgalmasabb pillanatait és legjelentősebb alakjait elevenítjük meg és hozzuk testközelbe a közönség ötleteiből táplálkozva.

„Az improvizáció eszközeivel körbejárjuk az 1848–49-es forradalom és szabadságharc Budai Várhoz köthető eseményeit és történelmi alakjait. Interaktív történelmi előadás, ahol a magyar történelem legizgalmasabb pillanatait és legjelentősebb alakjait elevenítjük meg és hozzuk testközelbe a közönség ötleteiből táplálkozva. A történelmi RögvEst előadásban a játszók – irodalmi és történelmi műveltségüket, dramaturgiai érzéküket és improvizációs képességeiket felhasználva – életet visznek az egyébként esetleg nehezen befogadható információhalmazba. Életképek, megtörtént és elképzelt jelenetek, drámai monológok, kinagyított pillanatok, osztott színpad, alternatív jelenetek egy helyzetre – csak néhány a számos színpadi megoldásból, amelyek a téma dramatikus megközelítésének eszközéül szolgálhatnak. Humor, könnyedség, szellemesség – és közben valódi mélységek és megrendítő érzelmek: történelmi hőseink sorsfordító pillanatait nagyítjuk ki, varázsoljuk színházzá. Az előadás műsorvezetője folyamatos hidat képez közönség és játszók között. A nézők ötletei alapján, az ő valódi érdeklődésüket követve, kérdéseiket az előadás menetébe beépítve fókuszálunk egy-egy figurára, egy-egy pillanatra. Az előadás ideális időtartama: 40-50 perc.”

Regisztráció szükséges a részvételhez


Budai Várséták

NEM ENGEDÜNK A ’48-BÓL! – történelmi séta

Vezetett séta az 1848–49-es forradalom és szabadságharc helyszínein a budai Várban. Megnézzük, melyik épületből szabadította ki a forradalmi tömeg Táncsics Mihályt, elmeséljük, hogyan erősítette meg a Vár védelmét Heinrich Hentzi, és készítette elő a támadást Görgei Artúr, valamint azt is, hogy pontosan hogyan zajlott az 1849-es májusi ostrom.

Indulás helyszíne: De la Motte–Beer-palota (1014 Budapest, Dísz tér 15.)
Időpontok: 11:00, 14:00

Regisztráció szükséges a részvételhez

ÚJJÁSZÜLETŐ ÖRÖKSÉGÜNK
Vezetett séta a Nemzeti Hauszmann Program keretében megújuló Budavári Palotanegyedben.

Ismerd meg velünk legendás építészünk, Hauszmann Alajos munkásságát, valamint fő műve, a Budapest ikonikus épületegyüttesének számító Budavári Palota és környezetének újjászületését!

Indulás helyszíne: Szent István-terem, Budavári Palota déli összekötő szárnya.
Időpont: 15:00

Regisztráció szükséges a részvételhez

A séták szabadtéren zajlanak, és rossz időjárás esetén is megtartjuk őket, így javasoljuk az időjárásnak megfelelő öltözetet!


Oroszlános udvar, Budavári Palota déli összekötő szárny

SZENT ISTVÁN-TEREM

Március 15-én ingyenesen látogatható a megújuló Budavári Palotanegyed történelmi díszterme. Az érdeklődők megtekinthetik az újjászületett Szent István-terem iparművészeti csodáit és a hozzá tartozó kiállítást, valamint a Hauszmann-sztori című tárlatot.

A várható nagy érdeklődés miatt javasolt az előzetes online időpontfoglalás, csak korlátozott számban lesz lehetőség a helyszínen is belépőt váltani.

Rendezvényünk sajtónyilvános, a résztvevőkről fotók és videók készülnek.

Forrás: A programok honlapja

További ajánlataink

2024.04.23.
2024.04.23.
2024.04.23. - 2024.04.24.
2024.04.23. - 2024.04.24.
4 500 Ft - 7 500 Ft Jegyvásárlás
2024.04.26. - 2024.04.28.
2024.04.27.
2024.04.27.
2024.04.27.
5 500 Ft Jegyvásárlás
2024.04.27.
2024.04.27.
2024.04.27.
2024.04.27. - 2024.04.28.
2024.04.28.
2024.04.28.
3 500 Ft - 3 900 Ft Jegyvásárlás
2024.04.28.
2024.04.28.
2024.04.28.
2024.04.29.
2024.04.29.
2024.04.29.
5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.05.02.
2024.05.02.
2024.05.02.
2 900 Ft Jegyvásárlás
2024.05.03. - 2024.05.05.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.04. - 2024.05.05.
2024.05.05.
2024.05.05.
2024.05.05.
2024.05.05.
2024.05.05.
6 900 Ft - 7 900 Ft Jegyvásárlás
2024.05.05.
2024.05.07.
2024.05.07.
2 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.08.
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.08.
2024.05.10.
2024.05.10. - 2024.05.12.
2024.05.11.
2024.05.11.
2024.05.12.
2024.05.13.
2024.05.13.
3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.14.
2024.05.14.
2024.05.14.
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.17. - 2024.05.19.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.19.
2024.05.19.
2024.05.21.
2024.05.21.
2024.05.21. - 2024.05.22.
2024.05.21. - 2024.05.22.
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.24.
2024.05.24.
2024.05.24.
4 500 Ft - 14 500 Ft Jegyvásárlás
2024.05.24.
2024.05.24. - 2024.05.26.
2024.05.25.
2024.05.25.
2024.05.26.
2024.05.28.
2024.05.31.
5 000 Ft - 15 000 Ft Jegyvásárlás
2024.05.31.
2024.05.31.
2024.05.31.
2024.05.31.
2024.05.31. - 2024.06.02.
2024.06.01.
5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.01.
2024.06.01.
5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.01.
2024.06.01. - 2024.06.02.
2024.06.02.
2024.06.02.
5 000 Ft - 15 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.02.
5 000 Ft - 15 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.02.
2024.06.02.
5 000 Ft - 15 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.02.
1 500 Ft Jegyvásárlás
2024.06.02.
2024.06.02.
5 000 Ft - 15 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.02.
2024.06.03.
3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.06.03.
2024.06.04.
2024.06.07. - 2024.06.09.
2024.06.08.
2024.06.09.
3 900 Ft - 11 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.09.
2024.06.09.
3 900 Ft - 11 000 Ft Jegyvásárlás
2024.06.09.
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ...

Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ...

Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól.

Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt.

Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek.

Hilton Budapest

Hilton Budapest

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ...

Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ...

Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles.

Hotel Clark Budapest*****

Hotel Clark Budapest*****

A Hotel Clark Budapest boutique hotel a főváros szívében, a Duna-part budai oldalán, az ikonikus Széchényi Lánchíd szomszédságában helyezkedik el, páratlan kilátást nyújtva a folyóra, a Budai Várra és a főváros további nevezetességeire.

Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Gondolva az üzleti utazókra, minden szobánkban ...

1 2   
Találatok száma: 57

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Szeretettel várjuk önt és kedves vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, Budapest egyik legszebb panorámájával. Tőlünk nem mehet el éhesen! Páratlan ízű finom ételekkel, desszertekkel és hozzájuk illő, különleges italokkal várjuk.

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ...

Adrienne Deluxe Budapest

Adrienne Deluxe Budapest

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen.

Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk!

Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ...

Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ...

Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ...

Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ...

Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén.

Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ...

1 2 3 4 ... 6   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Budai Várkert Bazár programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok Budai Várkert Bazár programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok
2024. április 23. (kedd) - 2024. április 24. (szerda)

Hasonló ajánlatok

Pénzmúzeum programok 2024
 • Budapest
 • XII. kerület
2024. április 24. (szerda)

Figyelmébe ajánljuk!

Várkert Bazár Várkert Bazár
 • Budapest
 • I. kerület

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Galéria Magyar Nemzeti Galéria
 • Budapest
 • I. kerület
A Budavári Palota Kupolája A Budavári Palota Kupolája
 • Budapest
 • I. kerület

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Március 15. Március 15.

Március 15. Az 1848 – 49-es forradalom és szabadságharc évfordulója. Magyarország nemzeti ünnepe.

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!