Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.

A Kepes Intézet az Artiszttal közös szervezésben idén rendkívüli nyitvatartással és színes programokkal várja az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján. Az interaktív zenés foglalkoztató és színházi előadás mellett 17 és 22 óra között folyamatos tárlatvezetésekkel és képzőművészeti foglalkozással várjuk kedves látogatóinkat. A képzőművészeti foglalkozásokon kicsik és nagyok is kipróbálhatják Kepes György művészete és technikája nyomán a természetes anyagokkal való műalkotásokat.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA A KEPES INTÉZETBEN

az ARTISZT Kultúrbárral közös szervezésben

2017. június 24. 17:00-22:00

Program:

 • A Kepes Intézet rendkívüli nyitvatartással és színes programokkal várja az érdeklődőket az idei Múzeumok Éjszakája apropóján!
  17 és 22 óra között a látogatók tárlatvezetéssel kedvezményes áron tekinthetitek meg kiállításainkat, valamint kipróbálhatjátok Kepes György nyomán a természetes anyagokkal való műalkotás-készítést képzőművészeti foglalkozásaink alkalmával. Mindezek mellett lesz még:

  17:30 Zenés állatvilág – interaktív zenés foglalkoztató és bábtechnikák bemutatója a Lóci Színpad előadásában

  19:00 Parti Nagy Lajos: Ibusár – Nádasy Erika önálló színházi estje (közreműködik Nagy Zoltán; rendező: Szegvári Menyhért)

  JEGYÁR
  Felnőtt: 800 Ft
  Diák- és nyugdÍjas: 400 Ft

Mindemellett a Múzeumok Éjszakájának hétvégéje azért is különleges, mert Első születésnapját ünnepli az Artiszt Kultúrbár! Az esemény jóvoltából lesz fényfestés, lesznek streetfood- és különböző sörkülönlegességek, akusztikus koncert és utcabál is, a Széchenyi utca megtelik élettel!

Találatok száma: 2

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a ...


Imola Hotel Platán

Imola Hotel Platán

Magyarország első felnőttbarát szállodája, így kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. Szállodánk hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést. A gyógyászati és wellness ...
loading...