Múzeumok Éjszakája Magyar Nemzeti Galéria 2024

A 2024-es Múzeumok Éjszakájának központi tematikája a „Gólpassz”, lévén a nyári labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt zajlik az ország legnagyobb kulturális eseménye. A sportágban főképp a gólszerzőket tartják nyilván, viszont az eredményes játékhoz elengedhetetlen az egész csapat munkája. A gól és a gólöröm előzménye sok esetben egy jól sikerült gólpassz, amely meghatározhatja a végeredményt. A művészeti korszakok sem egyik pillanatról a másikra születtek és sokszor jelentős előfutárok határozták meg az új stílusok kialakulását, valamint azok műfaji sajátosságait.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA 2024 | “GÓLPASSZ”

2024. június 22.

Június 22-én, szombaton este a Magyar Nemzeti Galériában megismerhetik a múzeum „Nemzeti Tizenegy festőművész-válogatottját”, köztük Csontváry Kosztka Tivadar, Szinyei Merse Pál, Vaszary János és Rippl-Rónai József életét és remekműveit. Az esten az Alföld Quartet idézi meg Munkácsy Mihály alakját, majd A zene mozgásban tart című produkciójukban olyan zeneműveket és átiratokat adnak elő, amelyek a közönség számára biztosan ismerősen csengenek. Az est hátralévő részében az underground elektronikus zenei élet megkerülhetetlen szereplője, Klpflrtpr játszik. A kortárs gyűjteményünkben meghallgathatják a foci-rajongó Csepelyi Adrienn író, újságíró tárlatvezetését, valamint Eged Enikő képzőművésszel Anna Margit inspirálta kollázsokat készíthetnek egy workshop keretében. Tartsanak velünk az idei Múzeumok Éjszakáján is!

17.00–22.00 Nemzeti Tizenegy | Tárlatvezetések az állandó kiállításban

A mi Nemzeti Tizenegyünk egy olyan festőművész-válogatott, amelyből biztosan nincs még egy a világon! Az idei Múzeumok Éjszakáján a Gólpassz tematika jegyében 15-20 perces tárlatvezetéseken ismerhetitek meg a Magyar Nemzeti Galéria legkiemelkedőbb alkotóinak remekműveit. Kik a csapat tagjai?

Munkácsy Mihály, az első világsztár
Szinyei Merse Pál, a színek nagymestere
A legfranciásabb magyar festő, Rippl-Rónai József
Benczúr Gyula, az utolsó festőfejedelem
Gulácsy Lajos, az álmodozó „herceg”
A Nyolcak vezéralakja, Berény Róbert
Csontváry Kosztka Tivadar, a világ legnagyobb Napút-festője
Az „ismeretlen ismerős”, Vaszary János
Id. Markó Károly, a magyar tájképfestészet atyja
Az akadémizmus forradalmi mestere, Madarász Viktor
Székely Bertalan, a nemzeti romantika vezéralakja
Ők aztán nem kispályások! A tárlatvezetések folyamatosan zajlanak a Múzeumok Éjszakáján.

A találkozási pont minden tárlatvezetés esetében a főépület földszinti információs pultja.

A tárlatvezetések várható időtartama: 15-20 perc

17.00 | 20.45 Nemzeti Tizenegy / A legfranciásabb magyar festő, Rippl-Rónai József | Váczi Mária művészettörténész tárlatvezetése

A magyar festészet megkerülhetetlen alakja az 1880-as évek második felében Munkácsy Mihály szárnyai alatt tanult Párizsban. Franciaországi tartózkodása során a modern stílusirányzatok magukkal ragadták a gyógyszerész végzettségű Rippl-Rónai Józsefet. Kaposvárra hazatelepülve a posztimpresszionista és a szecessziós törekvések egyik legjobb magyarországi képviselője lett.
Találkozási pont: főépület, információs pult

17.15 | 18.30 Nemzeti Tizenegy / Szinyei Merse Pál, a színek nagymestere | Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése

Ki ne ismerné a Majálist vagy a Lila ruhás nőt? A művész képei már gyermekkortól végigkísérik az ember életét. Szinyei a 19. századi magyar képzőművészet formabontó, úttörő alakja, a magyar plein air festészet első koloristája. Képei átütő ereje, üdesége, merész színhasználata és természetábrázoló tehetsége kimagasló a modern művészetek történetében.
Találkozási pont: főépület, információs pult

17.30 | 18.30 Nemzeti Tizenegy / Csontváry Kosztka Tivadar, a világ legnagyobb Napút-festője | Balla Enikő művészettörténész tárlatvezetése

Csontváry Kosztka Tivadar személye körül hihetetlen kultusz alakult ki, és bár nehezen indult a pályája, ma már a modern magyar festészet megkerülhetetlen alakjaként ismerjük őt. A hagyomány szerint, amikor Pablo Picasso 1948-ban megnézte a Párizsban kiállított Csontváry-képeket, felkiáltott, hogy „nem is tudtam, hogy más nagy festője is volt a századnak rajtam kívül”. De miért Csontváry a világ legnagyobb Napút-festője? A tárlatvezetésen kiderül!
Találkozási pont: főépület, információs pult

17.45 | 19.15 Nemzeti Tizenegy / Munkácsy Mihály, az első világsztár | Váczi Mária művészettörténész tárlatvezetése

Nem túlzás azt állítani, hogy Munkácsy Mihály a saját korában igazi világsztárnak számított, ugyanis a hatalmas vásznaival az egész világot meghódította. Párizsban az egyik legillusztrisabb szalon volt az övé, amerikai utazásakor „Éljen Munkácsy Mihály!” felirattal köszöntötte őt a The World című lap. A mester ma is az egyik legismertebb magyar festőművész.
Találkozási pont: főépület, információs pult

18.15 | 20.15 Nemzeti Tizenegy / A „Nyolcak” vezéralakja, Berény Róbert | Molnár Brigitta művészettörténész tárlatvezetése

Berény Róbert a „Nyolcak” művészcsoport vezéralakja volt. Az eleinte „Keresők” néven bemutatkozó csoport mindösszesen három évig, 1909 és 1912 között működött együtt, három közös kiállítás alkalmával, ám ez a rövid időszak is elegendő volt ahhoz, hogy felkavarják a művészeti közéletet és ízlést, valamint felébresszék a sajtó érdeklődését. Vajon miben rejlett a titkuk?
Találkozási pont: főépület, információs pult

19.00 | 20.00 Nemzeti Tizenegy / Gulácsy Lajos, az álmodozó „herceg” | Váczi Mária művészettörténész tárlatvezetése

A „különös forradalmár” – ahogyan Gulácsy önmagát látta és nevezte – magáévá tette a régi művészet nagy példaképeit, így a reneszánsz, a rokokó, a preraffaeliták, a biedermeier, valamint a szecesszió motívumait és hangulatait. Egyéni festői univerzumát „Na’Conxypan”-nak nevezte el, amelynek alakjaival ti is megismerkedhettek a Múzeumok Éjszakáján!
Találkozási pont: főépület, információs pult

19.00 | 20.00 Nemzeti Tizenegy / Benczúr Gyula, az utolsó festőfejedelem | Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése

A Vajk megkeresztelése, a Budavár visszafoglalása 1686-ban és a Hunyadi László búcsúja történelmi festészetünk kiemelkedő alkotásai, de az Olvasó nő az erdőben és a Narcissus is igazi mestermű a magyar képzőművészetben. Ismerjétek meg az utolsó festőfejedelem, Benczúr Gyula alkotásait tárlatvezetésünkön.
Találkozási pont: főépület, információs pult

19.30 | 20.30 Nemzeti Tizenegy / Székely Bertalan, a nemzeti romantika vezéralakja | Balla Enikő művészettörténész tárlatvezetése

A müncheni tanultságú Székely Bertalan a formai tökélyre törekedett alkotásain. Bécsi és müncheni feljegyzéseiben egyaránt olvashatjuk, hogy csak olyan témával tudott érdemben foglalkozni, amelyek lelkesítették a képzeletét. Nézzük meg, hogy pontosan mik voltak ezek!
Találkozási pont: főépület, információs pult

19.30 | 21.00 Nemzeti Tizenegy / Id. Markó Károly, a magyar tájképfestészet atyja | Molnár Brigitta művészettörténész tárlatvezetése

Id. Markó Károly mitológiai, bibliai és hétköznapi jeleneteket egyaránt megörökített idilli hangulatú tájképein. Legyen az az Alföld, a fenséges visegrádi látkép, vagy mediterrán olaszországi tájak, Markó Károly minden természeti látványban megragadta a különlegeset és szépet.
Találkozási pont: főépület, információs pult

19.45 | 21.45 Nemzeti Tizenegy / Az akadémizmus mestere, Madarász Viktor | Váczi Mária művészettörténész tárlatvezetése

Madarász Viktor a legnagyobb magyar történelmi festők egyike. Korán kialakult realizmusra törekvő stílusa egyéni látásmóddal párosult, valamint magas szintű, akadémista festői tudással. Az egyik legismertebb műve, a Hunyadi László siratása is középpontba kerül a tárlatvezetésen!
Találkozási pont: főépület, információs pult

20.45 | 21.30 Nemzeti Tizenegy / Az „ismeretlen ismerős”, Vaszary János | Király Zsuzsanna múzeumpedagógus tárlatvezetése

„Vaszarynak sikere van – megérdemli” – mondta Rippl-Rónai József pályatársáról, Vaszary Jánosról, majd folytatta: „derék, komoly művész, alig ismerek nála jobbat”. A folyamatosan megújuló művész a korai, akadémista jellegű alkotásaitól kezdve a tengerparti jeleneteken át az otthon idilljét bemutató képeiig mindig képes volt kellemes meglepetést okozni a festészetével.
Találkozási pont: főépület, információs pult

RENDHAGYÓ TÁRLATVEZETÉS

20.00–21.00 Csepelyi Adrienn író, újságíró rendhagyó tárlatvezetése a kortárs gyűjteményben

Csepelyi Adrienn rendhagyó tárlatvezetésén vers, zene, dalszöveg, bármi előkerülhet. Most pedig – tekintve, hogy gyerekkora óta él-hal a futballért – igazán elemében érezheti magát a Lépésváltás – frissítve! kiállításban.
Találkozási pont: III. emelet, a Lépésváltás – frissítve! kiállítás bejárata

18.00–19.00 MUNKÁCSY MESÉL | Az Alföld Quartet előadása

Miközben Munkácsy Mihály festőművész naplójegyzeteiből és levelezéseiből Bartus Gyula színművész részleteket ad elő, az írásokhoz kapcsolódó, változatos hangvételű zeneművek szólalnak meg a vonósnégyes előadásában.

Az időutazás során betekintést nyerhetünk a festőművész életébe, ráláthatunk a korabeli társadalmi viszonyokra, valamint végigkövethetjük a gyermek Munkácsy nehezen induló, majd felívelő pályáját és annak megrendítő lezárását. Az előadás sokszínű – hol felemelő, hol borús – érzelmeit a felcsendülő zeneművek mélyítik el. Az előadásban hallhatók lesznek Rózsavölgyi, Massenet, Mascagni és Ambroise zeneműveinek részletei, ezzel téve teljessé az egyedi produkciót. A zenei és irodalmi összművészeti élmény Munkácsy-festmények megidézésével, vizuális impressziójával válik még gazdagabbá.

Előadók: Bartus Gyula (Jászai Mari- és érdemes művész-díjas színművész, rendező, író, a Békéscsabai Jókai Színház tagja), valamint az Alföld Quartet tagjai: Ördög Ágnes (hegedű), Szomorné Budai Mariann (hegedű), Jankó Zita (brácsa), Szomor István (cselló)
Helyszín: I. emelet, kupolatér

ZENE

19.00–20.00 A ZENE MOZGÁSBAN TART! | Népszerű klasszikus és filmzenék az Alföld Quartet előadásában

A Múzeumok Éjszakájára olyan zeneműveket és átiratokat válogattak az előadók, amelyek a közönség számára ismerősen csengenek, legyenek azok komolyzenei vagy könnyedebb stílusban komponált művek. Az egyórás koncertprogram rövidebb lélegzetű zeneművekből épül fel, a hallgatóság soraiban így mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló zenei stílust és hangulatot. Az alkotások rövid bemutatásával a közönség apró, de érdekes háttér-információkkal is gazdagodik az adott zenei korszakról, a zeneszerzőről és a kapcsolódási pontokról.

Fellépnek az Alföld Quartet tagjai: Ördög Ágnes és Szomorné Budai Mariann hegedűn, Jankó Zita brácsán, Szomor István csellón játszik.
Helyszín: I. emelet, kupolatér

20.30–23.00 DJ-SZETTEK KLPFLRTPR JÓVOLTÁBÓL

Az underground elektronikus zenei élet elengedhetetlen szereplője Klpflrtpr, a Hessz tagja, akinek a jungle számoktól a drum and bassen át, egészen a saját egyedi hangzásvilágáig terjed a hatásköre.
Helyszín: I. emelet, kupolatér

19.00–21.00 ANNA MARGIT KOLLÁZS-WORKSHOP | A programot Eged Enikő képzőművész vezeti

Eged Enikő képzőművész formavilágát egyaránt jellemzik a színes, variálódó mintázatok és az enyhén absztrakt, naivba hajló figuralitás. A vizuális történetmesélés különböző eszközeivel olyan hozzá közel álló, de a társadalom egésze számára is fontosnak tekinthető témákat dolgoz fel, mint az otthonosság érzése, az önreflexió vagy a nosztalgia.

Az Anna Margit festészete által inspirált workshop keretén belül a művésznő magánmitológiájának absztrakt és figuratív elemeit megidézve alkothatnak a résztvevők saját portrét vagy illusztratív kompozíciót. A kollázshoz szükséges elemek modulárisan variálhatók és Anna Margit vizuális világából építkeznek.

BIG BEN TEAHÁZ

Jól esne egy hűsítő tea a nyári melegben? Klasszikus gyümölcsteára, akár valami különlegesebbre vágyik? Válogasson kedvére és élvezze az íz- és vizuális harmóniát!
Helyszín: Csontváry-forduló

MECCSNÉZŐ PONT

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság élő közvetítése:

15:00-17:00 Grúzia – Csehország
18:00-20:00 Törökország – Portugália
21:00-23:00 Belgium – Románia
Időszaki kiállítások

A Múzeumok Éjszakáján – állandó tárlataink mellett – időszaki kiállításaink is várják Önt:

A bábu megszólal. Anna Margit (1913–1991) életmű-kiállítása

Így történt. A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain

Sean Scully. Kibefordítva

BELÉPÉS: Múzeumok Éjszakája karszalaggal 16.00-tól, a főépület (Savoyai terasz) jegypénztára felől.

A múzeum nyitva tartása a kiállítóterek telítettsége esetén biztonsági okokból módosulhat. A programokon – műtárgyvédelmi követelmények miatt – csak korlátozott létszámban, érkezési sorrendben lehet részt venni. Az utolsó belépés várható ideje (karszalaggal rendelkezők számára is): éjfél.  A programváltozás jogát fenntartjuk!

További ajánlataink

2024.07.25.
2024.07.25.
2024.07.25.
2024.07.25.
2024.07.25.
2024.07.28.
2024.07.28.
2024.07.30.
2024.07.30.
2024.07.30.
2024.07.30.
2024.07.31.
2024.07.31.
2024.08.01.
2024.08.01.
2024.08.01.
2024.08.03.
2024.08.03.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
A bábu megszólal – Anna Margit művészete I Kurátori tárlatvezetés
2024.08.03.
2024.08.04.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Vízparton. Tavak, folyók, tengerek a magyar festészetben
2024.08.04.
2024.08.04.
2024.08.04.
2024.08.04.
2024.08.06.
2024.08.06.
2024.08.06.
2024.08.06.
2024.08.06.
2024.08.06.
2024.08.08.
2024.08.08.
2024.08.08.
2024.08.08.
2024.08.08.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
A bábu megszólal – Anna Margit művészete I Kurátori tárlatvezetés
2024.08.09.
2024.08.09.
2024.08.09.
2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.13.
2024.08.13.
2024.08.13.
2024.08.13.
2024.08.15.
2024.08.15.
2024.08.15.
2024.08.16.
2024.08.16.
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.17.
2024.08.18.
2024.08.18.
2024.08.18.
2024.08.18.
2024.08.20.
2024.08.22.
2024.08.22.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
A bábu megszólal – Anna Margit művészete I Kurátori tárlatvezetés
2024.08.22.
2024.08.24.
2024.08.24.
2024.08.24.
2024.08.25.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Így történt. A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain
2024.08.27.
2024.08.27.
2024.08.27.
2024.08.27.
2024.08.28.
2024.08.28.
2024.08.28.
2024.08.28.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Tükör és maszk – Anna Margit tárgyai | Sedlmayer Krisztina művészettörténész rendhagyó tárlatvezetése
2024.08.29.
2024.08.29.
2024.08.29.
2024.08.29.
2024.08.29.
2024.08.31.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
A bábu megszólal – Anna Margit művészete I Kurátori tárlatvezetés
2024.08.31.
2024.08.31.
2024.09.10.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Így történt. A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain
2024.09.17.
2024.09.17. - 2024.09.18.
2024.09.18.
2024.09.18.
2024.09.21.
2024.09.22.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Így történt. A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain
2024.10.01.
Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
Így történt. A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain
2024.10.19.
2024.10.22.
2024.10.23.
2024.11.16.
2024.12.11.
2024.12.21.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ...

Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ...

Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól.

Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt.

Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek.

Hilton Budapest

Hilton Budapest

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ...

Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ...

Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles.

Hotel Clark Budapest*****

Hotel Clark Budapest*****

A Hotel Clark Budapest boutique hotel a főváros szívében, a Duna-part budai oldalán, az ikonikus Széchényi Lánchíd szomszédságában helyezkedik el, páratlan kilátást nyújtva a folyóra, a Budai Várra és a főváros további nevezetességeire.

Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Gondolva az üzleti utazókra, minden szobánkban ...

1 2   
Találatok száma: 58

Aranybástya Függőkert Étterem Budapest

Aranybástya Függőkert Étterem Budapest

Megnyílt az Aranybástya Függőkert! Tapasztalja meg az igazi olasz életérzést a Budai vár szívében, ahol autentikus nápolyi pizza, prosecco és Budapest egyik legszebb panorámája vár Önre!

Kiemelt partner
Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Szeretettel várjuk önt és kedves vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, Budapest egyik legszebb panorámájával. Tőlünk nem mehet el éhesen! Páratlan ízű finom ételekkel, desszertekkel és hozzájuk illő, különleges italokkal várjuk.

Asztalfoglalás
Kiemelt partner
21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ...

Adrienne Deluxe Budapest

Adrienne Deluxe Budapest

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen.

Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk!

Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ...

Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ...

Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ...

Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ...

Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén.

1 2 3 4 ... 6   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások Magyar Nemzeti Galéria programok 2024. Események, rendezvények, kiállítások
  • Budapest
  • I. kerület - Várkerület
2024. július 25. (csütörtök)
Magyar Nemzeti Galéria kiállítások 2024 Magyar Nemzeti Galéria kiállítások 2024
  • Budapest
  • I. kerület - Várkerület
2024.04.10. (szerda) - 2024.09.01. (vasárnap)

Figyelmébe ajánljuk!

Magyar Nemzeti Galéria Magyar Nemzeti Galéria
  • Budapest
  • I. kerület - Várkerület

Foglaljon asztalt!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Foglaljon asztalt!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig