Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok

2022. augusztus 11.

Szabadtéri koncertek a Várkert Bazár szabadtéri helyszínein. Online jegyvásárlás!

Szabadtéri koncertajánló a Várkert Bazárban 2022

ZSÁGER BALÁZS (Live) - Electric Lounge

2022. 08. 11. 20:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Zságer Balázs a Žagar vezetőjeként immár húsz éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége. Albumai számos nemzetközi, fórumon visszhangra találtak, a Wings of Love című számát több külföldi rádióadó és TV-csatorna játszotta. Számos színházi és filmzenei munka kapcsolódik a nevéhez.

A BBC és a CNN műsorai mellett a CSI helyszínelőkben is hallhatóak zenéi. A számos díj és szakmai elismerés mellett azonban igazi erénye a folyamatos, megújulás és változni tudás, új szóló projektjében inkább az ambient és a kísérletező kedvű elektronikus zenék felé kalandozik.

Helyszín: Neoreneszánsz kert
Esőnap: 2022.08.13 20:00


YBL POP - vol. 3 Solére & Frenk & Hegedűs Józsi

2022. 08. 23. 19:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

A 2022 nyarán útjára induló YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló háromalkalmas eseménysorozat a friss elektro-poptól a blues-americana kiválóságaival bezárólag a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel.

SOLÉRE

Szigeti Zsófi, Solére magyar dalszerző énekes. 2016-ban indította el első zenekarát, Shaibo néven, amely az évek alatt saját szóló projektévé alakult. Az elektronikus space-pop stílusában mozgó énekesnő saját érzelmeit emlékeit örökíti meg dalaiban, izgalmas minimál hangszerelésben. 2020 áprilisában Köztünk Liliom címmel jelent meg első magyar nyelvű dala, amely pozitív visszhangra talált a közönségtől. 2020. novemberében megjelent A Hold meg én című dala magyarul és angolul is két videoklippel, amelyben mentális betegségéről vall. 2021-ben Üveghegy, és FEL címmel jelentek meg ismét nagy sikerű single kiadványai. Ennek köszönhetően a budapesti underground koncert színtér állandó fellépője, de koncertet adott a Művészetek Völgyében, és egyéb kisebb fesztiválokon is. Videoklipjei közül kettőt is (Üveghegy, Köztünk Liliom) jelöltek a 2021-es klipszemle szakmai díjára, ahol fellépőként is részt vesz. 2022. januárjában megjelent első kislemeze „Másért” címmel, aminek címadó dalával bejutott A DAL 2022 műsor elődöntőjébe. Az EP rövid idő alatt sikert aratott a streaming felületeken, és a szakmában egyaránt.

FRENK

Frenk multiinstrumentalista zenész, a konzervatóriumba és a Zeneművészeti Főiskola jazz-tanszakára is járt, de egyiket sem fejezte be. Az előbbiből kicsapták, az utóbbit maga hagyta ott. Játszott a Hiperkarmában, a Quimby-ben, a Kispál és a Borz, a Balaton együttesekben, 2007 óta pedig a Budapest Bárban énekel, illetve 2005 óta saját zenekarát is vezeti, immár 4 kiadott lemezzel.

HEGEDŰS JÓZSI

Hegedűs Józsi énekes-, gitáros-dalszerző. Szólóelőadóként a 2021-es Kikeltető legjobbjai közé jutott, 2022 tavaszát pedig a Carson Coma vendégeként turnézta végig. Dalai, és személyisége közönsége szerint gyógyító, terápiás hatással bírnak.

Helyszín: Szárazárok
Esőnap: nincs


Zenében szabadon - A jövő operacsillagai

2022. 08. 27. 19:30
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Helyszín: Öntőház udvar

Donizettitől, Verdi híres áriáin át egészen Lehár Ferencig olyan művekből válogattunk, amelyek után szem nem marad szárazon, ugyanakkor – mint az idei nyártól – a drámai pillanatoktól is búcsút veszünk egy könnyed legyintéssel.

Műsor:

 • Rossini: A tolvaj szarka – Nyitány
 • Donizetti: „Una furtiva lagrima” – Nemorino áriája a Szerelmi bájitalból – Szeleczki Artúr
 • Verdi: „Tacea la notte…” – Leonora áriája A trubadúrból – Tuznik Natália
 • Erkel: „Ah, szememben mámor s öröm ragyog” – Gara Mária cabalettája a Hunyadi Lászlóból – Süle Dalma
 • Puccini: „Sola, perduta, abbandonata” – Manon áriája a Manon Lescaut-ból – Tuznik Natália
 • Verdi: „De’ miei bollenti spiriti” – Alfredo áriája a Traviatából – Szeleczki Artúr
 • J. Strauss: „Klänge der Heimat” – Rosalinda csárdása A denevérből – Süle Dalma
 • Puccini: „Oh, sarò la più bella…” – Des Grieux és Manon duettje a Manon Lescaut-ból – Tuznik Natália, Szeleczki Artúr
 • Mascagni: Intermezzo a Parasztbecsületből
 • Lehár: „Lippen schweigen” – Hanna és Danilo kettőse A víg özvegyből – Süle Dalma, Szeleczki Artúr
 • Verdi: „Libiamo ne'lieti calici” (Brindisi) – Violetta és Alfredo duettje a Traviatából - Süle Dalma, Tuznik Natália, Szeleczki Artúr

Közreműködik a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Vezényel: Dénes István, Liszt-díjas karmester

Szólisták:

 • Tuznik Natália - szoprán
 • Süle Dalma - szoprán
 • Szeleczki Artúr – tenor

Műsorvezető: Becze Szilvia

Esőnap/esőhelyszín: nincs!


Subtones lemezbemutató koncert

2022. 09. 03. 20:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Itt a Subtones, Magyarország legfrissebb jazz-pop szupergroupja. Jobban bólogatunk, mint valaha! Különleges felállásának köszönhetően eddig is a groove-hallgató fenegyerekek mekkája volt, de az utóbbi időben új színeket is felvettek a palettájukra.

Jónás Vera és Kiss Flóra énekesnők a dalok és a vokális zene irányába terelik a Subicz Gábor vezette zenekart. Benkő Dávid, Csízi László, Csókás Zsolt és Fonay Tibor összeszokott funk-jazz lávaként olvasztja magába az újonc tagokat és a legkülönbözőbb zenei világokat, teret adva szikár dalformáknak és a nagyívű improvizációknak egyaránt.

Octopus című új nagylemezükön a legkülönbözőbb zenei világok olvadnak egybe, egységes és karakteres hangzásvilágot képviselve. Az album hamar az értő fülűek és a zeneszeretők kedvencévé vált, amit élőben is kivétel nélkül zajos sikerrel mutatnak be.

Közreműködők:

 • Jónás Vera - ének
 • Kiss Flóra - ének
 • Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
 • Csízi László - dob
 • Csókás Zsolt - gitár
 • Gyányi Marcell - basszusgitár
 • Subicz Gábor - trombita

Helyszín: Öntőház udvar
Esőhelyszín: Rendezvényterem


Reconnection - Daniël Verstappen koncert

2022. 09. 10. 20:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerző a magyar-belga diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója alkalmából látogat Budapestre. Daniël Verstappen a Reconnection című európai turnéjának hazai állomásán Andrejszki Judit énekesnővel és az Octovoice énekegyüttessel közösen nyújt feledhetetlen zenei élményt, amelyet látványos 3D és fényshowelemek tesznek teljessé a Várkert Bazár színpadán.

Daniël Verstappen a klasszikus zongorista hagyományokon átlépve alkotta meg egyedi zenei stílusát, amelyben a zongorát elektronikával, énekhanggal és zenei kísérettel ötvözi. Világszerte olyan népszerű művészekkel lép fel, mint Andrea Bocelli, Anastacia, John Miles, Gloria Estefan, Zuchero, a Simple Minds, Chaka Khan vagy Joe Jackson. Koncertje egyúttal a kultúrák között ívelő hidat is jelképezi, hiszen a belga zongoraművész mellett ezúttal két hazai kiválóságunk, Andrejszki Judit és az Octovoice Énekegyüttes is fellép.

Az 1998-ban alakult Octovoice Énekegyüttes sokszínű repertoárjával klasszikusokat és kortársakat is megidézve az a cappella jazz műfajaiban kalandozik. A nyolc hangú vokál-együttes megalakulását követően eleinte különböző korok klasszikus kórusműveit adta elő, majd az a capella jazzmuzsikával megújult repertoárjukkal – a ’30-as évek klasszikus swing-jétől a rhythm’n’blues műfajokon át a mai modern irányzatokig – Európa-szerte koncerteztek a 2015-ös milánói világkiállítástól elkezdve a Sziget Fesztiválig. Az együttes partnere volt számos kiemelkedő művésznek (Gerendás Péter, Malek Andrea, Schwartz Dávid, az InFusion Trió, a Budapest Saxophone Quartet, Balog József, az Alba Regia és a Savaria Szimfonikus Zenekar), továbbá számos ősbemutató fűződik nevükhöz, köztük Kálmán Tamás, Ott Rezső, Csemiczky Miklós vagy Selmeczi György kompozíciói.

Legyen részese a kultúrák közötti híd építésének!

Közreműködők

 • Daniël Verstappen
 • Andrejszki Judit
 • Octovoice Énekegyüttes:
 • Geiger Kinga
 • Lőrincz Adrienn
 • Pejtsik Panka
 • Tóth-Kiss Borbála

Helyszín: Öntőház udvar
Esőhelyszín: Rendezvényterem


Konyha x Söndörgő koncert

2022. 09. 11. 19:30
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Egy város, két zenekar: bármennyire távoli műfajokban alkotnak is, az alternatív szcénából induló, erős szövegű rádióslágereket szállító (Százszor visszajátszott, Földrevaló, Mindig idebent) Konyha és a világzenei porondon immáron komoly jelenléttel rendelkező, délszláv népzenei hagyományokat újraértelmező Söndörgő 2021 végén egyesítették erőiket és a Road Movie projekt felkérésére közös dalban (Hazahaza) vallottak szerelmet közös szülővárosunknak, Szentendrének.

A munkálatok annyira jó hangulatban zajlottak, hogy a két formáció elhatározta, hogy 2022 során adnak néhány közös koncertet is, ahol saját repertoárjaik egy-egy órás zanzái után közösen is színpadra lépnek és folytatják korlátok nélküli, mégis természetes kalandozásukat a zenei műfajok között: autentikus délszláv zenét kevernek rockkal, poppal, jazzel, funkkal – mindazon stílusokkal, amiken a közreműködők felnőttek. A koncertre a Konyha meghívta néhány visszatérő vendégét is: az összesen tizenkét fős felállásban olyan zenészek játszanak majd együtt, mint Subicz Gábor trombitás (Subtones, Modern Art Orchestra), és Szebényi Dániel billentyűs-énekes (godfather., mostanában az Ivan & the Parazol koncertek állandó közreműködője).

A kollaboráció első bejelentett állomására a Várkert Bazár patinás falai között kerül sor.

Közreműködők:

Konyha

 • Badics Márk - dob
 • Haller Dániel - basszusgitár, gitár
 • Szepesi Mátyás - ének, gitár
 • Barbinek Gábor - pozan
 • Mester Dániel - szaxofon
 • Subicz Gábor - trombita
 • Szebényi Dániel - billentyűk, ének

Söndörgő

 • Eredics Áron - prímtambura, tambura szamica, darbuka, ének
 • Eredics Benjámin - brácsatambura, trombita, ének
 • Eredics Dávid - klarinét, szaxofon, kaval, prímtambura, basszprím-tambura, ének
 • Eredics Salamon - harmonika, furulya, hulusi, basszprím tambura
 • Dénes Ábel - nagybőgő

Helyszín: Öntőház udvar
Esőhelyszín: Rendezvényterem


Piramis Várkert LIVE lemezbemutató koncert

2022. 09. 24. 20:00
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Az immáron 47 éve alakult Piramis idén ismét visszatér legendás koncertjének helyszínére, az egykori Budai Ifjúsági Parkba. Egy egész generáció életérzése, hangulata elevenedik meg szeptember 24-én, a Várkert Bazár nyárzáró eseményén, színpadon a korszakos zenekarral, köztük a klasszikus ötös két tagjával, Závodi Jánossal és Köves Miklóssal.

A Piramis közel másfél évtizedes jelenlegi felállásával 2019-ben is fellépett ugyanezen a pódiumon! Az akkori koncert apropója a “Nagy buli” 40. évfordulója lett volna, azonban a zenekar billentyűs-énekesének, Gallai Péternek halála tette szomorúan fájó, de egyben méltó emlékezéssé az estét.

Gallai Péterrel utolsó közös, 2018-ban a MOM Sportban rögzített koncert felvétele a napokban kerül a boltok polcaira, az új lemez anyagát szeptemberben a Várkert Bazárban élőben is meghallgathatják a rajongók.

Becsület, Ha volna két életem, Szállj fel magasra!, Kóbor angyal, Ajándék - legendás dalok szólalnak meg egy legendás helyszínen, kihagyhatatlan, nagy buli!

A Piramis zenekar tagjai:

 • Nyemcsok János Csoki – ének
 • Závodi János – gitár
 • Köves Miklós – dob
 • Vörös Gábor – basszusgitár
 • Vilmányi Gábor – gitár
 • Nyemcsok Bence, billentyű

Helyszín: Öntőház udvar
Esőnap: 2022.09.30


2022.08.11.
2022.08.23.
2022.08.27.
2022.09.03.
2022.09.10. - 2022.09.11.
2022.09.24.
További ajánlataink

2022.08.08. - 2022.08.14. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.09. - 2022.08.14. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.09. - 2022.08.14. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.10. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BEREMÉNYI KALAPJA - VárKERT mozi
2022.08.10. VÁRkert mozi 2022
2022.08.11. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ELECTRIC LOUNGE - ZSÁGER BALÁZS (Live)
2022.08.11. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.11. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.12. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.08.12. - 2022.08.13. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.13. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.08.14. VÁRkert mozi 2022
2022.08.14. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.08.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: Szerelmes biciklisták
2022.08.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV TÁRLATVEZETÉS
2022.08.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: Zimmer Feri
2022.08.14. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.14. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.15. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
PILATES SZTARENKI DÓRÁVAL
2022.08.15. Jóga program a Várkert Bazárban 2022
2022.08.15. - 2022.08.21. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.16. - 2022.08.21. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.16. - 2022.08.21. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.17. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.19. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.19. - 2022.08.21. Magyar Ízek Utcája 2022 Budapest
2022.08.19. - 2022.08.21. Augusztus 20 Buda 2022
2022.08.20. - 2022.08.21. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.22. Jóga program a Várkert Bazárban 2022
2022.08.22. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT JÓGA Jordán Adéllal
2022.08.22. - 2022.08.28. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.23. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
YBL POP – VOL 3: Solére & Frenk & Hegedűs Józsi
2022.08.23. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.23. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.23. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.23. - 2022.08.28. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.23. - 2022.08.28. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.24. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
SZIA ÉLETEM! - VárKERT mozi
2022.08.24. VÁRkert mozi 2022
2022.08.26. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.08.26. - 2022.08.28. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.27. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.27. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tánc a kertben: A TÁVOLSÁG MECHANIKÁJA – PERFORMATÍV, RÉSZVÉTELI SÉTA
2022.08.27. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: BOSCH - A GYÖNYÖRÖK KERTJE
2022.08.27. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2022.08.27. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.27. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.27. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2022.08.27. Hangverseny Budapest 2022. Nyáresti koncertek a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával
2022.08.27. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2022.08.27. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ZENÉBEN SZABADON: A jövő operacsillagai
2022.08.27. - 2022.08.28. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.27. - 2022.08.28. Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
2022.08.28. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tánc a Kertben - Kávé hajnalban. Budapest táncmozaikok.
2022.08.28. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.08.28. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.08.28. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2022.08.29. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.08.29. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
„AKI KASSAINAK SZÜLETETT, FŐVÁROSI EMBERNEK SZÜLETETT…” – MÁRAI KASSÁJA ÉS BUDAPESTJE
2022.08.29. - 2022.09.04. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.30. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.08.30. - 2022.09.04. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.30. - 2022.09.04. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.09.03. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Subtones lemezbemutató koncert
2022.09.03. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.03. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.03. - 2022.09.04. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.09.04. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tánc a Kertben - #kaméleon no.1.
2022.09.04. Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
2022.09.05. - 2022.09.11. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.09.06. - 2022.09.11. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.09.06. - 2022.09.11. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.09.07. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.07. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
DOS DIAVOLOS: Várkert Akusztik
2022.09.07. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.08. Várkert Bazár előadások 2022. Lélekmetszet: Keresztes Tamás ezer arca
2022.09.08. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
LÉLEKMETSZET: Klímaszorongás és öko-gyász: megkerülhetetlen lépések az ökológiai én irányába?
2022.09.10. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.10. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Reconnection - Daniël Verstappen koncert
2022.09.10. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.10. - 2022.09.11. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.09.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
KONYHA X SÖNDÖRGŐ KONCERT
2022.09.11. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.11. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.12. - 2022.09.18. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.09.13. - 2022.09.18. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.09.13. - 2022.09.18. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.09.17. - 2022.09.18. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.09.19. - 2022.09.25. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.09.20. - 2022.09.25. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.09.20. - 2022.09.25. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.09.24. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
PIRAMIS VÁRKERT LIVE LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
2022.09.24. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója - Várkert irodalom
2022.09.24. Gyarmati Fanni naplója, megrázó és páratlan értékű szöveg és előadás a Várkert Bazárban
2022.09.24. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.09.24. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. - 2022.09.25. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.09.25. Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ... Bővebben


Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ... Bővebben


Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól. Bővebben


Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt. Bővebben


Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek. Bővebben


Hilton Budapest Hotel

Hilton Budapest Hotel

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben


Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ... Bővebben


Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles. Bővebben


Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Bővebben


Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Többszörösen díjnyertes design hotel Budapest belvárosában, a Duna-parton; gyönyörű panorámával a pesti Duna-partra és a Budai Várra, Budapest UNESCO Világörökségeire! A Lánchíd 19-ben nincs két egyforma szoba, a modern design székek által ’inspirált’ kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 53

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ... Bővebben


Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ... Bővebben


Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ... Bővebben


Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ... Bővebben


Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Bővebben


Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ... Bővebben


Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

A Főőrség ékköve a földszinten található kávéház. Századfordulós hangulat modern köntösben tálalva, melyet visszafogott, könnyed elegancia jellemez. Impozáns teraszunk a felújított Mátyás kútra néz, ahol vendégeink a lágy háttérzene mellett a kút nyugtató csobogását is hallgathatják. Bővebben


Halászbástya Étterem Budapest

Halászbástya Étterem Budapest

A Halászbástya Étterem egész évben várja kedves vendégeit változatos szolgáltatásaival. Asztalaink mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Nyári Zenei Estek Mór 2022
Nyári Zenei Estek Mór 2022
 • Mór
2022. augusztus 14. 18:00
Dinnyési-fertő programok 2022
Dinnyési-fertő programok 2022
 • Dinnyés
2022. augusztus 13.

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Galéria
Magyar Nemzeti Galéria
 • Budapest
 • I. kerület
A Budavári Palota Kupolája
A Budavári Palota Kupolája
 • Budapest
 • I. kerület

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események