Zsidó Művészeti Napok 2021 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Zsidó Művészeti Napok 2021 Budapest. Programok és online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2021. december 8 - 9., Budapest XII. kerület

Új időpontban rangos művészek, egyedi, különleges előadások – a Zsidó Művészeti Napok immár ötödik alkalommal ismét meglepetésekkel várjuk a zsidó kultúra kedvelőit. Online jegyvásárlás!

Zsidó Művészeti Napok programok 2021

Zsidó Művészeti Napok újratöltve!

Mindannyiunk élete „pause” állapotba került a világjárvány miatt az idei év első felében, így az eredetileg májusra tervezett Zsidó Művészeti Napok programjai is elmaradtak, de nem véglegesen, hiszen a zsidó kultúra iránt érdeklődők nagyon várják a meghirdetett koncerteket és előadásokat.

A megváltozott helyzethez alkalmazkodva rendhagyó módon 2021. októberétől decemberig tart a zsidó kultúra ünnepe, a ZsiMü! Programjaiban csupa izgalmas előadás, egyedi felállású zenei formációk, népszerű művészek, és egy különleges kiállítás is szerepel a már jól ismert helyszíneken.

November 27-én a Karády Katalinról szóló jazz-sztorit tűzi műsorára a ZsiMü, Ópiumkeringő címmel, a MOM-ban. A legendás dalokat Fekete-Kovács Kornél vezetésével a Modern Art Orchestra kíséretében hallhatjuk. A legendás és felejthetetlen hangú énekesnőt Pataki Szilvia színésznő formája meg. A koncert-színházi előadáson elhangzó zenéket Subicz Gábor egyedi hangszerelése teszi különlegessé. 

Decemberben még több izgalmas programot ígér a ZsiMü!

December 2-án a klasszikus zene kedvelői számára kihagyhatatlan az Aranykor című hangverseny a Zeneakadémián. Az est főszereplői két nemzetközi hírű kiváló művész. Korcsolán Orsolya (hegedű), többek között fellépett a Deutsche Grammophon, a Naxos America és a London-i Filharmonikus Zenekar szólistájaként, valamint Bonnyai Apolka (zongora) a New York-i Carnegie Hall, a Kyoto-i zongora fesztivál, és a Washington-i Kennedy Center vendégművésze. 

Mácsai Pál rendszeres fellépője a Zsidó Művészeti Napoknak, idén december 8-án a Befogad és kitaszít a világ című Villon-estet hozza el a nézőknek Huzella Péter társaságában, amelyet a MOM-ban tekinthet meg a közönség.

Másnap, december 9-én, Kováts Kriszta énekesnő Biblia-Show című lemezbemutató koncertjét is a MOM-ban láthatják, amelynek témái ismerősek lesznek, hiszen az európai, azon belül a zsidó-keresztény kultúra alaptörténetei (Noé bárkája, a bábeli torony, a fáraó álma, vagy a betlehemi csillagok…), de tapasztalatból tudjuk, hogy a művész és szerzőtársai, valamint zenész kollégái mindig meg tudják lepni a közönséget.

December 22-én, Horgas Eszter fuvolaművész új koncertjének bemutatója lesz,  amelynek címe:  IMAGINE – fenegyerekek, akik megváltoztatták a világot. Többek között Freddie Mercury, John Lennon, Paul Simon, Gershwin, a Doors, Madonna és Zaz világába pillanthatunk be a Class Jazz Band kíséretével.

HanukAkusztik! December 26-án, a Cotton Club Singers exkluzív unplugged koncertje ígér felejthetetlen szórakozást a MOMKult színháztermében. A VesprémFest-en idén nyáron óriási siker vollt a 25 éves együttes jubileumi koncertje, most a budapesti közönség élvezheti a különleges előadásukat. A ZsiMÜ koncepciójához illeszkedve a legnagyobb slágereiken kívül világhírű zsidó szerzők dalaival színesítik a programot.  Az ünnepi koncerten a népszerű énekesek - Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Fehér Gábor és László Boldizsár – mellett akusztikus hangszereken a Cotton Club Band játszik. 

Náray Erika és művészbarátai - Peller Anna és Peller Károly -, Időutazás - dalok és sztorik az Oscar díj történetéből című estjével zárul december 27-én, a 2021-es ZsiMü programsorozata.   A filmzenés időutazás közel 90 év legjobb mozgóképes dalaival biztosítja, hogy minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb zenét. Méltó óévbúcsúztató program azzal a kívánsággal, hogy 2022 tavaszán már a megszokott formában, fesztiválhangulatban ünnepelhetjük a zsidó kultúra sokszínűségét.

ZsiMü Extra!
A CITYarts Pieces for Peace (Hungarian Pieces) - "A béke benned is ott van" - egy földrészeket és országokat összekötő rendezvénysorozat a New York-i szeptember 11-i tragédia kapcsán indult el, amelyhez jelenleg a világ több mint 100 országa kapcsolódott. A CITYarts Alapítvány amerikai székhelyű, és 30 éve szervez hasonló rendezvényeket szerte a világon.

A ZsiMü-t 2020-ban kereste meg az alapítvány, hogy kapcsolódjon be a CITYarts tevékenységébe. A Zsidó Művészeti Napok ehhez partnerként az Igazgyöngy Alapítványt kérte fel, hiszen feladataiban megtestesül mindaz, ami a CITYArts tevékenységében fontos: az oktatás, a művészet, az esélyteremtés és civil szervezeti kezdeményezés sajátos ötvözete. Így születtek meg a kiállításon szereplő művek. A gyerekek rajzai önmagukért beszélnek, a témájuk a béke.

A különleges kiállítás a VII. kerületi Önkormányzat támogatásával jön létre. A tárlat 2021. december 29-ig, ingyenes lesz látogatható.

Az eseményhez kapcsolódva a kiállítás megnyitójának napján, november 29-én, a ZsiMü keretén belül emléktáblát helyeznek el a Mazel Tov Éttermet határoló támfalra, amely 1944. november 29-től, 1945. január 18-ig a pesti gettó része volt. A tábla emlékezteti az utókort a XX. század borzalmas tragédiájára, a pesti gettóba kényszerített zsidóság embertelen sorsára.
Cím: Mazel Tov Étterem (Budapest VII., Akácfa u. 47.)

Forrás: Sajtóanyag


Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

Ópiumkeringő - jazz-story Karády Katalinról

2021. NOVEMBER 27. SZOMBAT, 19:00
MOM Kult Színházterem

A Modern Art Orchestra műfaji határokon átívelő repertoárjával immáron tizennégy éve ad maradandó élményt a klasszikus-, jazz-, vagy épp népzene iránt érdeklődőknek egyaránt. A Zsidó Művészeti Napokon három fantasztikus énekesnő csatlakozik a Fekete-Kovács Kornél által vezetett, 18 férfi előadó alkotta csapathoz. Tompos Kátya, Pataki Szilvia és Pocsai Kriszta három stílusban, három nyelven adja elő, a kifejezetten az alkalomra összeállított repertoárt, amelyben többek között a jazztrombitas Miles Davisről is megemlékeznek majd.

A Modern Art Orchestra nemrég mutatta be az Ópiumkeringő című jazz-story estjét, melyben Karády Katalin elevenedik meg Pataki Szilvia és a MAO előadásában. Az előadásban Karády tizenhárom híres dala hangzik el, a zenekar művésze, Subicz Gábor átdolgozásában. A darabot Lengyel Ferenc írta és rendezte, a legendás énekesnő életének arról az időszakáról, amely a háborús üldöztetések közepette leginkább a túlélésről, a menekülésről, és a legnagyobb kétségekről szólt. 

Pocsai Kriszta a jazz műfaj egyik legkiemelkedőbb énekesnője, számtalan hazai formációban felbukkanó tehetség. Otthonosan mozog a jazz muzsika szinte minden területén, legyen az soul, jazz-rock, vagy hagyományos jazz. A Modern Art Orchestra koncertjein rendszeresen szerepel a kiváló jazzénekesnő. Fantasztikus saját hangvételében kelti életre a jazztörténet olyan nagyságait, mint Ella Fitzgerald, Nancy Wilson vagy Shirley Horn.

Tompos Kátya színházi alakításai mellett énekesnőként is hatalmas sikereket ér el, saját lemezei és dalai nagyon népszerűek. A művésznő először lép színpadra a Modern Art Orchestrával, amikor dalai, még sohasem hallott hangszerelésekben szólalnak majd meg.

Május 26-a, a legendás jazztrombitás, Miles Davis születésnapja. A koncert programjában Gershwin: Porgy és Bess című operájának Davis-Gil Evans féle adaptációjával emlékezik a kiváló amerikai művészre Fekete-Kovács Kornél és Modern Art Orchestra.


Bíró Eszter hanukai, csodákkal teli gyerekműsora - ELMARAD!!

NOVEMBER 28. VASÁRNAP, 11:00
Frankel Leo utcai zsinagóga

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a november 28-ára tervezett Bíró Eszter hanukai gyermekkoncert a Frankel Zsinagógát érintő új covid-szabályozások és a gyermekek fokozott védelme miatt ELMARAD. A jegyeket automatikusan visszaváltjuk, azok értékét visszautaljuk a jegyvásárlók számára! Bízunk benne, hogy jövőre együtt ünnepelhetjük majd a hanukát Eszterrel, zenekarával és a Shirim kórussal a zsinagóga falai között. Vigyázzunk egymásra!


Aranykor - Korcsolán Orsolya és Bonnyai Apolka koncertje

DECEMBER 2. CSÜTÖRTÖK, 19:00
Zeneakadémia, Solti terem

Műsor:

 • Goldmark: 1. (E-dúr) szvit, op. 11
 • SZÜNET
 • Liszt: Szerelmi álmok
 • Goldmark: A-dúr románc, op. 51
 • Liszt: Zarándokévek, Első év: Svájc – 9. Les cloches de Genève (A genfi harangok)
 • R. Goldmark: Négy hegedűdarab – 2. Plaintive Air
 • Liszt: Két hangversenyetűd – 1. Waldesrauschen (Erdőzsongás)
 • Korngold: Sok hűhó semmiért – szvit a kísérőzenéből hegedűre és zongorára, op. 11

Korcsolán Orsolya (hegedű), Bonnyai Apolka (zongora)

Különleges programmal lép színpadra Korcsolán Orsolya hegedűművész és Bonnyai Apolka zongoraművész a Zsidó Művészeti Napok hangversenyén. Goldmark Károly a 19-20. század fordulójának talán legmeghatározóbb, és a bécsi Operaház legjátszottabb zeneszerzője volt.

A romantika és modernizmus keresztezése, a klasszicizáló formák és az új ideák találkozása jellemzi munkásságát. Pesten Liszt Ferenc látta vendégül és játszotta tisztelete és megbecsülése jeleként a ma este is elhangzó E-dúr szvitet a kor egyik legnagyobb magyar hegedűsével, Plotényi Nándorral. Ekkor született meg és lett igazi világsiker Goldmark nagyoperája, a Sába királynője, és lett Gustav Mahler az ő közbenjárására operaigazgató Bécsben. Goldmark ajánlásával indulnak el pályájukon új korszakot formáló művészek, közöttük a csodagyermek Erich Wolfgang Korngold karrierje, aki később megalkotta Hollywood jellegzetes filmzenei nyelvezetét és megnyerte az első zeneszerzőnek ítélt Oscar-díjat. Goldmark unokaöccsét, a már New York-ban született Rubint is szárnyai alá vette, aki már az „Újvilágban” alkotott, és olyan később neves zeneszerzőket tanított, mint Aaron Copland és George Gershwin. A megszólaló művek ezt a sokszínű Aranykort idézik meg a Solti teremben.


Befogad és kitaszít a világ - Mácsai Pál és Huzella Péter Villon estje

2021. DECEMBER 8. SZERDA, 19:30
MOM Kult Kupola

Kétszemélyes zenés színház

Miért sikeresek Magyarországon ezek a fél évezredes balladák? A költő nagyságán túl nyilván azért, mert Villont épp magyar nyelvre fordították legtöbbször és legtöbben, épp a huszadik században, és épp a magyar irodalom legjelesebbjei. Ezeket a verseket szinte mindenki ismeri, sokan kívülről fújják: nemzedékek önmeghatározásának állomása a villoni személyiség és az azt magyarra ültető szövegek iránti elfogult szeretet. A műsor sok fordítást használ: József Attila, Szabó Lőrinc, Illyés Gyula, Mészöly Dezső és Vas István szövegein túl Faludy közismert átirataiból is elhangzik jó néhány.

Huzella Péter a régi Kaláka együttes Villon-lemezén megjelent dalait és ehhez az előadáshoz írt új szerzeményeit énekli, Mácsai Pál pedig nem csak mondja, játssza, éli a verseket, hanem énekel és gitározik is. A két gitár és az ének eredeti jogaiba helyezi vissza a verseket, hiszen Villon maga korában közismert dallamokra írt. A mai értelemben vett versként, zene nélkül megszólaló szövegek kortársi hangon szólnak.

Igazi különlegesség, izgalmas kaland Villon mindig érvényes, örök emberi szövegeit hallani közel félévezredes távolból, az új, a harmadik évezredben.


Kováts Kriszta - Biblia show

DECEMBER 9. CSÜTÖRTÖK, 19:30
MOM Kult Kupola

Kováts Kriszta, az Evita és a Mamma mia! sztárja,  az Álomfejtés és a Zenemozi után ismét új – vagy inkább talán nagyon régi –  világba visz el minket, a Biblia világába.

A témák persze ismerősek lesznek, hiszen ezek az európai, azon belül a zsidó-keresztény kultúra alaptörténetei (Noé bárkája, A bábeli torony építése, A fáraó álma vagy a betlehemi csillag története), de tapasztalatból tudjuk, hogy Kováts Kriszta és szerzői, valamint zenész kollégái mindig meg tudnak lepni minket.

Egy meglepetést már most elárulhatunk –a közreműködő zenésztársak felsorolásából kiderül, hogy eddig sosem hallott hangszerelésben szólalnak majd meg a dalok.

Közreműködik: Baranyay Piroska – cselló, vokál,
Fábri Flóra – csembaló, vokál
és Keönch László – beatbox, ütőhangszerek, hegedű, vokál.

A zeneszerző Wolf Péter az Erkel-díj után 2018-ban kapta meg az Artisjus könnyűzeneszerzői életmű-díját, de könnyűzenei slágerei mellett olyan híres komolyzenei dalok szerzője is, mint az Ave Maria. Hosszú évek óta pedig a legjobb magyar komolyzenei szólisták (például Baráti Kristóf, Balog József) játsszák a műveit.

A dalszövegíró most is Fábri Péter, A híd felé, a Füttyös Gyuri, az Elvarázsolt kávéház, az Álomfejtés és sok más dal szövegírója, Kováts Kriszta állandó alkotótársa.


Imagine - fenegyerekek, akik... Horgas Eszter estje, vendég: Falusi Mariann, Kálloy Molnár Péter

2021. DECEMBER 22. SZERDA, 19:00
MOM Kult Színházterem

Horgas Eszter fuvolaestje
Közreműködik: Falusi Mariann
Játékmester: Fesztbaum Béla

Horgas Eszter minden évben elkápráztatja a közönséget fuvolajátékával, és minden évben hív maga mellé vendégeket is.

2020-ban Falusi Mariannal és Fesztbaum Bélával vezetnek be többek között Freddie Mercury, John Lennon, Paul Simon, Gershwin, a Doors, Madonna és Zaz világába a Class Jazz Band kíséretével.

Az estet az alábbi anekdotával lehet jellemezni:

John Lennon 5 éves volt, amikor édesanyja azt mondta neki, hogy az élet kulcsa a boldogság. Később az iskolában, amikor megkérdezték, mi akar lenni, ha nagy lesz, azt írta: "'boldog''. A tanár a választ áthúzta, és odavéste pirossal: rosszul értelmezte a kérdést. Lennon kapásból válaszolt: maga értelmezi rosszul az életet.


Cotton Club Singers - HanukAkusztik koncert

DECEMBER 26. VASÁRNAP, 19:00
MOM Kult Színházterem

A Cotton Club Singers idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból most Budapesten egy olyan exkluzív koncerttel kedveskedik a fővárosi közönségnek, ami merőben más lesz mint az eddig megszokottak.

A ZsiMü felkérésére unplugde jelleggel mutatja be a legnagyobb slágereit, fűszerezve azt a zsidó szerzők dalaival.

Az ünnep hangulatához is igazodva ezért lett a koncert címe: hanukAkusztik

A koncerten fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese:

Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert 5 fős Cotton Club Band kíséri majd akusztikus hangszerekkel.


Időutazás - Dalok és sztorik az Oscar-díj történetéből - Náray Erika estje

2021. DECEMBER 27. HÉTFŐ, 19:00
MOM Kult Színházterem

Oscar-dij 90 éves termését feldolgozni, dalokkal feleleveníteni nem könnyű. Pálmai Anna, Szente Vajk, valamint Náray Erika és csodás zenekara mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Dalok, sztorik, képek az Oscar-díj történetéből.

Vendégek: Pálmai Anna és Tasnádi Bence a Katona József Színház művészei

1929-ben, amikor először került kiosztásra a díj, 15 szobrocska talált gazdára. Ekkor még senki nem tudta a nevét, agyagból készült és a díjazottakat előre értesítették. Talán hihetetlen, de az esemény a média jelenléte nélkül zajlott. 1931 óta neve is van a díjnak, Oscar, 1953 óta a televízió is közvetíti, 1966-tól színesben. Ki emlékszik ma már a kezdetekre? A díjazottak százaira? Hogy ki nyert és ki maradt le az egyik legnagyobb filmes elismerésről? 90 év termését feldolgozni, dalokkal feleleveníteni nem könnyű. Pálmai Anna, Tasnádi Bence, valamint Náray Erika és csodás zenekara mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Dalok, sztorik, képek az Oscar-díj történetéből.

Forrás: Szervezők


2021.12.08. - 2021.12.09. MOM Kulturális Központ
1124 Budapest XII. kerület, Csörsz u. 18.
2021.12.22. MOM Kulturális Központ
1124 Budapest XII. kerület, Csörsz u. 18.
2021.12.26. - 2021.12.27. MOM Kulturális Központ
1124 Budapest XII. kerület, Csörsz u. 18.
További ajánlataink

2021.12.01. - 2021.12.05. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.02. - 2021.12.07. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.04. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.05. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.06. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.08. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.08. - 2021.12.09. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.10. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.10. - 2021.12.11. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.11. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.11. - 2021.12.13. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.12. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.13. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.14. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.15. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.15. - 2021.12.16. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.16. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.17. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.18. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.19. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.20. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.20. - 2021.12.23. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.23. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.25. - 2021.12.31. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2021.12.29. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.30. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.01.03. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.01.06. - 2022.01.07. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.08. - 2022.01.09. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.11. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.01.13. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.01.14. - 2022.01.15. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.16. - 2022.01.19. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.20. - 2022.01.21. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.01.20. - 2022.01.23. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.25. - 2022.01.26. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.01.28. - 2022.01.31. 6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
2022.02.11. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.02.13. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.02.17. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.02.20. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.02.25. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.03.17. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.03.25. Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.03.25. - 2022.03.27. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.04.21. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.05.08. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.05.18. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.05.22. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2022.06.09. MOM Kulturális Központ programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.01.12. - 2021.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
2021.01.12. - 2021.12.31. Budapesti koncert programok 2021. Helyszínek, műsor, online jegyvásárlási lehetőség
2021.01.12. - 2021.12.31. Koncertek Budapesten 2021. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 262

Hilton Budapest Hotel

Hilton Budapest Hotel

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

12 Revay Hotel Budapest

12 Revay Hotel Budapest

Az újonnan nyílt 12 Revay Hotel Budapest szívében helyezkedik el a főbb nevezetességek gyűrűjének ölelésében. Az Oktogon, Deák Ferenc tér, Parlament, Opera, Szent István Bazilika, Andrássy út és a Király utcai pezsgés mindössze néhány perc sétával elérhető. Bővebben


22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel Budapest

A Rendezvényközpont Budafok központi részén, a Törley Kastély és Törley Hungarikum Múzeum tőszomszédságában helyezkedik el. A rendezvényközpont négy teremből, azok kiszolgáló egységeiből, egy kültéri rendezvényhelyszínből és a 27 szobás Boutique Hotelből áll. Termeink minden típusú rendezvényhez ... Bővebben


ARCadia Hotel Budapest****

ARCadia Hotel Budapest****

Az ARCadia Hotel Budapest**** szállodának helyet adó történelmi épület a 20. század elején épült, az adott kor építészeti divatját, stílusirányzatát követve, mely vonzó választást jelenthet a fővárosba látogatók számára. 6 emeleten 113 szobával (economy, standard, superior, lakosztály) és egy kellemes ... Bővebben


Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

A budapesti Adina Apartment Hotel pár percnyi távolságra található Budapest üzleti, szórakozó, bevásárló - és éttermi központjától. Bővebben


Alfa Art Hotel*** Budapest

Alfa Art Hotel*** Budapest

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest közvetlenül a Duna parton, csendes környezetben található. Galéria, időszaki képzőművészeti kiállítások, hangversenyek teszik színesebbé a szálloda ajánlatát. Bővebben


Alice Hotel Budapest

Alice Hotel Budapest

A negyvenegy szobás Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. Bővebben


Ambra Hotel**** Budapest

Ambra Hotel**** Budapest

Szállodánk 37 egyedi tervezésű szobával várja vendégeit a város szívében, csak néhány lépésre a legfontosabb turisztikai látnivalóktól, helyi éttermektől, bároktól. Élvezze széles választékú büfé reggelinket egy tartalmas városnézés előtt. A nap további részében snack és ingyenes kávé fogyasztható lobby ... Bővebben


Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


1 2 3 4 ... 27   


Találatok száma: 638

Láng Bistro & Grill Étterem Budapest

Láng Bistro & Grill Étterem Budapest

Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében. Bővebben

Kiemelt partner

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

Galéria Kávézó Budapest - Continental Hotel

A Continental Hotel gasztronómiai kínálatának egyik fontos láncszeme a korhűen helyreállított, a legkönnyebben a főbejárattól megközelíthető Galéria Kávézó Budapesten. Bővebben

Kiemelt partner

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


36 Bisztró Budapest

36 Bisztró Budapest

Reggelitől a vacsoráig várjuk a környéken élőket és dolgozókat egészséges és természetes alapanyagokból készült friss és finom ételekkel. Bővebben


360 Bar

360 Bar

Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket ... Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almárium Gasztro Art Bisztró Budapest

Almáriumnak valaha a ház fegyvertartó ládáját hívták, később a polgárság féltve őrzött kincseinek tárolására szolgáló szekrényt nevezték így. Manapság egyik becses kincsünk a magyar élelmiszer, amelyből szakértelem és szeretet hozzáadásával teremtünk csúcsgasztronómiát – bisztró hangulatban. Tesszük mindezt ... Bővebben


Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Éttermünkben negyedévente megújuló étlappal várjuk kedves vendégeinket! Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Bővebben


Anna Café Budapest

Anna Café Budapest

Kávékülönlegességek széles választékával várja vendégeit az Anna Café a Váci utca forgatagában. Igazi otthon a kávészeretők számára, legyen szó munkáról, randevúról, baráti vagy családi beszélgetésről. Bővebben


Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Valószínűleg előfordult már Veled is, hogy “csak úgy” ennél valami finomat. Valami olyat, ami bármikor jól esne…Nem kell alkalmat keresned ahhoz, hogy nálunk ebédelj, vagy vacsorázz. Hozzánk bármikor betérhetsz. Bővebben


1 2 3 4 ... 64   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
Óbudai Társaskör programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2021. december 1 - 5.
6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
6szín Teátrum jegyvásárlás 2021 / 2022
 • Budapest
 • VI. kerület
2021. december 2 - 7.

Figyelmébe ajánljuk!

MOM Kulturális Központ
MOM Kulturális Központ
 • Budapest
 • XII. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 200 Ft -tól 14 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
Budapest , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események