Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

OMÉK

Testi - lelki egészség

Kastély élmények

Vénasszonyok nyara a Balatonnál

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Pest vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Fruccola Fast Casual Restaurant dzsúz-, szendvics- és salátabár, egyben kávézó, reggeliző, ebédelő- és uzsonnahely a belvárosban.

Fruccola Fast Casual Restaurant dzsúz-, szendvics- és salátabár, egyben kávézó, reggeliző, ebédelő- és uzsonnahely a belvárosban.

Fruccola Fast Casual Restaurant dzsúz-, szendvics- és salátabár, egyben kávézó, reggeliző, ebédelő- és uzsonnahely a belvárosban.

A Fuji Magyarország első tradicionális japán étterme. Az autentikus Japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokra épül, melynek természetes izét, zamatát nem csak megőrizzük hanem ki is emeljük az elkészítés során. Az ételek elkészítéséhez kiváló élelmiszereket, alapanyagokat használunk.

A Fuji Magyarország első tradicionális japán étterme. Az autentikus Japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokra épül, melynek természetes izét, zamatát nem csak megőrizzük hanem ki is emeljük az elkészítés során. Az ételek elkészítéséhez kiváló élelmiszereket, alapanyagokat használunk.

A Fuji Magyarország első tradicionális japán étterme. Az autentikus Japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokra épül, melynek természetes izét, zamatát nem csak megőrizzük hanem ki is emeljük az elkészítés során. Az ételek elkészítéséhez kiváló élelmiszereket, alapanyagokat használunk.

Hangulatos étterem, nyáron gyönyörű kerthelyiség, magyaros és nemzetközi konyha.

Hangulatos étterem, nyáron gyönyörű kerthelyiség, magyaros és nemzetközi konyha.

Hangulatos étterem, nyáron gyönyörű kerthelyiség, magyaros és nemzetközi konyha.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

A Gabriele nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vendégei részére komplex szolgáltatást nyújtson, s a nálunk elfogyasztott ételek, italok okozta kellemes érzéseken túl egyéb élményekben is részesülhessenek. Tegyen kirándulást a környéken!

A Gabriele nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vendégei részére komplex szolgáltatást nyújtson, s a nálunk elfogyasztott ételek, italok okozta kellemes érzéseken túl egyéb élményekben is részesülhessenek. Tegyen kirándulást a környéken!

A Gabriele nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vendégei részére komplex szolgáltatást nyújtson, s a nálunk elfogyasztott ételek, italok okozta kellemes érzéseken túl egyéb élményekben is részesülhessenek. Tegyen kirándulást a környéken!

Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.

Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.

Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.

Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.

Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.

Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.

A borkészítésnek létezik egy ősi hagyománya, mely alapján a bort gyümölcsből, különféle vadon termő és termesztett növényi levélből, virágból készítik. Kiváló minőségű, különleges zamattal rendelkező, telt és karakteres gyümölcsborokat készítünk.

A borkészítésnek létezik egy ősi hagyománya, mely alapján a bort gyümölcsből, különféle vadon termő és termesztett növényi levélből, virágból készítik. Kiváló minőségű, különleges zamattal rendelkező, telt és karakteres gyümölcsborokat készítünk.

A borkészítésnek létezik egy ősi hagyománya, mely alapján a bort gyümölcsből, különféle vadon termő és termesztett növényi levélből, virágból készítik. Kiváló minőségű, különleges zamattal rendelkező, telt és karakteres gyümölcsborokat készítünk.

A Gastland M1 Hotel Budapest közelében az M1-es autópálya 22. kilométerénél, a Sasfészek-tó pihenőnél található. A hotelben 32 szoba és egy kisebb wellness-helyiség (szauna, infraszauna, zuhany, nyugágyak) várja a vendégeket. A szálloda előtti területen az autók és turistabuszok ingyen parkolhatnak. A hotel melletti Fészekcsárdában étlapról választható magyaros és nemzetközi fogásokat kínálunk. Jó idő esetén a finom falatok hangulatos kertünk teraszán is elfogyaszthatók. Az M1 Gastland hotel céges és családi rendezvényeknek is helyet biztosít akár 130 főig.

A Gastland M1 Hotel Budapest közelében az M1-es autópálya 22. kilométerénél, a Sasfészek-tó pihenőnél található. A hotelben 32 szoba és egy kisebb wellness-helyiség (szauna, infraszauna, zuhany, nyugágyak) várja a vendégeket. A szálloda előtti területen az autók és turistabuszok ingyen parkolhatnak. A hotel melletti Fészekcsárdában étlapról választható magyaros és nemzetközi fogásokat kínálunk. Jó idő esetén a finom falatok hangulatos kertünk teraszán is elfogyaszthatók. Az M1 Gastland hotel céges és családi rendezvényeknek is helyet biztosít akár 130 főig.

A Gastland M1 Hotel Budapest közelében az M1-es autópálya 22. kilométerénél, a Sasfészek-tó pihenőnél található. A hotelben 32 szoba és egy kisebb wellness-helyiség (szauna, infraszauna, zuhany, nyugágyak) várja a vendégeket. A szálloda előtti területen az autók és turistabuszok ingyen parkolhatnak. A hotel melletti Fészekcsárdában étlapról választható magyaros és nemzetközi fogásokat kínálunk. Jó idő esetén a finom falatok hangulatos kertünk teraszán is elfogyaszthatók. Az M1 Gastland hotel céges és családi rendezvényeknek is helyet biztosít akár 130 főig.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!