Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
2025. október 18-án a Mártélyi-holtág partján kerül megrendezésre az I. Mártélyi Halfesztivál. A halfesztivál ideje alatt környékbeli kézművesek kínálják majd egyedi portékáikat a látogatóknak, és reggel 10:00-től 15:00-ig gyerekek részére interaktív, 8 állomásból álló akadálypálya is rendelkezésre áll.
2025. október 18-án a Mártélyi-holtág partján kerül megrendezésre az I. Mártélyi Halfesztivál. A halfesztivál ideje alatt környékbeli kézművesek kínálják majd egyedi portékáikat a látogatóknak, és reggel 10:00-től 15:00-ig gyerekek részére interaktív, 8 állomásból álló akadálypálya is rendelkezésre áll.
2025. október 18-án a Mártélyi-holtág partján kerül megrendezésre az I. Mártélyi Halfesztivál. A halfesztivál ideje alatt környékbeli kézművesek kínálják majd egyedi portékáikat a látogatóknak, és reggel 10:00-től 15:00-ig gyerekek részére interaktív, 8 állomásból álló akadálypálya is rendelkezésre áll.
II. Zamárdi Sörfesztecske 2025. október 24-25-én, ahol főszerepben ismét a kisüzemi sörök, a finom falatok és a fergeteges hangulat áll! Kóstolj bele az őszbe Zamárdiban – sétálj a Balaton-parton, kortyolj bele a legizgalmasabb sörökbe, falatozz street food finomságokat, és lazulj el a zenés programokon! A belépés ingyenes!
II. Zamárdi Sörfesztecske 2025. október 24-25-én, ahol főszerepben ismét a kisüzemi sörök, a finom falatok és a fergeteges hangulat áll! Kóstolj bele az őszbe Zamárdiban – sétálj a Balaton-parton, kortyolj bele a legizgalmasabb sörökbe, falatozz street food finomságokat, és lazulj el a zenés programokon! A belépés ingyenes!
II. Zamárdi Sörfesztecske 2025. október 24-25-én, ahol főszerepben ismét a kisüzemi sörök, a finom falatok és a fergeteges hangulat áll! Kóstolj bele az őszbe Zamárdiban – sétálj a Balaton-parton, kortyolj bele a legizgalmasabb sörökbe, falatozz street food finomságokat, és lazulj el a zenés programokon! A belépés ingyenes!
Irodalmi villásreggeli, azaz gábli, némi zenével, felolvasással és több fogásos menüvel. A ráérős gábli alkalmából megidézik a magyar irodalom egyik legszerethetőbb alakját, az álmodozó, mélabús Krúdy Gyulát, akihez ezúttal a veretes nagy író, a dicsőséges Jókai Mór is csatlakozik. Két merőben eltérő világ és alkat, akiknek ráadásul az étel elköltéséhez való viszonyuk is igencsak különbözik. Az életben ugyan személyesen nem ismerték egymást, Balatonfüreden most mégis együtt reggeliznek.
Irodalmi villásreggeli, azaz gábli, némi zenével, felolvasással és több fogásos menüvel. A ráérős gábli alkalmából megidézik a magyar irodalom egyik legszerethetőbb alakját, az álmodozó, mélabús Krúdy Gyulát, akihez ezúttal a veretes nagy író, a dicsőséges Jókai Mór is csatlakozik. Két merőben eltérő világ és alkat, akiknek ráadásul az étel elköltéséhez való viszonyuk is igencsak különbözik. Az életben ugyan személyesen nem ismerték egymást, Balatonfüreden most mégis együtt reggeliznek.
Irodalmi villásreggeli, azaz gábli, némi zenével, felolvasással és több fogásos menüvel. A ráérős gábli alkalmából megidézik a magyar irodalom egyik legszerethetőbb alakját, az álmodozó, mélabús Krúdy Gyulát, akihez ezúttal a veretes nagy író, a dicsőséges Jókai Mór is csatlakozik. Két merőben eltérő világ és alkat, akiknek ráadásul az étel elköltéséhez való viszonyuk is igencsak különbözik. Az életben ugyan személyesen nem ismerték egymást, Balatonfüreden most mégis együtt reggeliznek.
2025. évi amerikai comfort food menü workshop a Placc-on! Gyors, megfizethető és őrülten finom! Ezen a napon együtt készítünk el bundás mozzarella golyókat, egy mennyei smash burgert ropogós coleslaw salátával és izgalmas krumpli variációkkal, majd megkoronázzuk az élményt egy hamisítatlan amerikai csokis süti receptjével. Ha szeretnéd megfejteni az amerikai street food-ok titkát, csatlakozz hozzánk!
Kiemelt ajánlat
2025. évi amerikai comfort food menü workshop a Placc-on! Gyors, megfizethető és őrülten finom! Ezen a napon együtt készítünk el bundás mozzarella golyókat, egy mennyei smash burgert ropogós coleslaw salátával és izgalmas krumpli variációkkal, majd megkoronázzuk az élményt egy hamisítatlan amerikai csokis süti receptjével. Ha szeretnéd megfejteni az amerikai street food-ok titkát, csatlakozz hozzánk!
Kiemelt ajánlat
Street food USA - amerikai finomságok
2025. évi amerikai comfort food menü workshop a Placc-on! Gyors, megfizethető és őrülten finom! Ezen a napon együtt készítünk el bundás mozzarella golyókat, egy mennyei smash burgert ropogós coleslaw salátával és izgalmas krumpli variációkkal, majd megkoronázzuk az élményt egy hamisítatlan amerikai csokis süti receptjével. Ha szeretnéd megfejteni az amerikai street food-ok titkát, csatlakozz hozzánk!
Kiemelt ajánlat
A 2025. évi tapas készítő kurzuson elmerülhettek a spanyol ízekben és felfedezhetitek a kulináris különlegességeket. A tapas és a pintxo a spanyol konyha ikonikus falatkái, melyek bármiből készülhetnek, ami felszolgálható kisebb adagokban. Egy remek élményprogram új fogások megismerésére és kellemes közös időtöltésre. Ha valami igazán újra vágytok, gyertek el barátokkal vagy a családdal!
Kiemelt ajánlat
A 2025. évi tapas készítő kurzuson elmerülhettek a spanyol ízekben és felfedezhetitek a kulináris különlegességeket. A tapas és a pintxo a spanyol konyha ikonikus falatkái, melyek bármiből készülhetnek, ami felszolgálható kisebb adagokban. Egy remek élményprogram új fogások megismerésére és kellemes közös időtöltésre. Ha valami igazán újra vágytok, gyertek el barátokkal vagy a családdal!
Kiemelt ajánlat
A 2025. évi tapas készítő kurzuson elmerülhettek a spanyol ízekben és felfedezhetitek a kulináris különlegességeket. A tapas és a pintxo a spanyol konyha ikonikus falatkái, melyek bármiből készülhetnek, ami felszolgálható kisebb adagokban. Egy remek élményprogram új fogások megismerésére és kellemes közös időtöltésre. Ha valami igazán újra vágytok, gyertek el barátokkal vagy a családdal!
Kiemelt ajánlat
2025-ben is csatlakozz hozzánk, és vegyünk részt együtt egy felejthetetlen gasztrokalandon, ahol nemcsak az ízlelőbimbóink perdülnek táncra, hanem az igazi olasz házi tészták készítésével, színezésével és az olasz konyha sajátosságaival is megismerkedhetsz! Gyere el a Placcra, ahol megmutatjuk neked, hogyan készítheted el az olaszok ikonikus tésztáit, a farfallét és a raviolit, amelyeket őrületes, fekete szépiatintával varázsolunk egyedivé! Tésztáinkhoz egyszerű, de nagyszerű olasz szószokat, töltelékeket is összedobunk, a díszítésnek pedig csak a te fantáziád szabja meg a határait.
Kiemelt ajánlat
2025-ben is csatlakozz hozzánk, és vegyünk részt együtt egy felejthetetlen gasztrokalandon, ahol nemcsak az ízlelőbimbóink perdülnek táncra, hanem az igazi olasz házi tészták készítésével, színezésével és az olasz konyha sajátosságaival is megismerkedhetsz! Gyere el a Placcra, ahol megmutatjuk neked, hogyan készítheted el az olaszok ikonikus tésztáit, a farfallét és a raviolit, amelyeket őrületes, fekete szépiatintával varázsolunk egyedivé! Tésztáinkhoz egyszerű, de nagyszerű olasz szószokat, töltelékeket is összedobunk, a díszítésnek pedig csak a te fantáziád szabja meg a határait.
Kiemelt ajánlat
Olasz tésztakészítő workshop
2025-ben is csatlakozz hozzánk, és vegyünk részt együtt egy felejthetetlen gasztrokalandon, ahol nemcsak az ízlelőbimbóink perdülnek táncra, hanem az igazi olasz házi tészták készítésével, színezésével és az olasz konyha sajátosságaival is megismerkedhetsz! Gyere el a Placcra, ahol megmutatjuk neked, hogyan készítheted el az olaszok ikonikus tésztáit, a farfallét és a raviolit, amelyeket őrületes, fekete szépiatintával varázsolunk egyedivé! Tésztáinkhoz egyszerű, de nagyszerű olasz szószokat, töltelékeket is összedobunk, a díszítésnek pedig csak a te fantáziád szabja meg a határait.
Kiemelt ajánlat
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat